S3 [2.EL] mi Lumia 720 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

123ql

Üye
    Konu Sahibi
S3 [2.EL] mi Lumia 720 mi ?
Merhaba hangi telefonu alayım sadece internet müzik ve kamera için bu iki telden başka bir telefon söylemeyin

fk555897

fk555897

Üye
Lumia 720 senin işini görür.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kesinlikle L720 almanı tavsiye ediyorum.bu tecrübe ile sabittir.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
ben 620 alarak pişmanlığı yaptım üst sınıf alacaksan lumia 720 rahat işini görür

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 :)

drivenn

Üye
S3 bir süre sonra kasma problemi yaşatıyor Lumia 720 derim ben de en kısa zamanda wp yada ios düşünüyorum

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
S3 bir süre sonra kasma problemi yaşatıyor Lumia 720 derim ben de en kısa zamanda wp yada ios düşünüyorum

Nasıl bir sure sonra kasma problemi yaşadınız . Ne yaptınız da cihaz kasmaya başladı ; merak ettim doğrusu. Bir yılı aşkındır kullanıyorum kasiyor dediginiz cihazı , bi ben beceremedim şu s3 u kastirtmayi ! Su anda cihazım orjinal rom üzerinden Pegasus kernel yüklü ve işlemciler 1.8 ghz de ram ı da swap yöntemi ile 856 mb ta yukselttim cihaz çok hızlandı. Hani forumumuzda bir tabir var yağ gibi akıyor deniyor ya ; iste bendeki Trabzon tereyağı gibi :ehe: hakkaten merak ettim ne yaptınız da kastı cihazınız....

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
hiç oyun oynamayacaksanız multimedya için L720 işinizi rahatlıkla görecektir.2.el işine filan girmeye hiç gerek yok oyun oynanmayacaksa.

drivenn

Üye
Nasıl bir sure sonra kasma problemi yaşadınız . Ne yaptınız da cihaz kasmaya başladı ; merak ettim doğrusu. Bir yılı aşkındır kullanıyorum kasiyor dediginiz cihazı , bi ben beceremedim şu s3 u kastirtmayi ! Su anda cihazım orjinal rom üzerinden Pegasus kernel yüklü ve işlemciler 1.8 ghz de ram ı da swap yöntemi ile 856 mb ta yukselttim cihaz çok hızlandı. Hani forumumuzda bir tabir var yağ gibi akıyor deniyor ya ; iste bendeki Trabzon tereyağı gibi :ehe: hakkaten merak ettim ne yaptınız da kastı cihazınız....

Bir real racing3. Yada nova 3 oyna bakalım kasıyor mu kasmıyor mu. Sen performansı arttırmaya yönelik çalışmalar yapmışsın bir de performansı zorlamaya yönelik çalışmalar yap örneğin dediğim oyunları kur ve oyna bakalım yada arka arkaya 8-10 program aç biraz seri kullan zorla telefonu nasıl tıkanıyor. Yaptığım tek şey de Odin üzerinden yazılım güncellemek oldu onun dışında 30-40 kadar uygulama kurulu arkadaşım ve gerçekten kasıyor bazen kendi kendini resetliyor ben bunu gördüm değil s3 s4 bile kasma problemleri yaşatıyormuş.

vegatablo

vegatablo

Üye
s2 de kasmayan oyun nova 3 s3 de kasacak hic gülecegim yoktu.ayrica s3 de var evde ve ne bir kasma yavaslama var orjinal 4.1.2 yüklü babam kullaniyor 4-5 tane bankalarla ilgili uygulama 3 tane oyun var( biri real racing 3)ve 2 tane farkli navigasyon programi var babamkin isi icin kullandigi program var autocad mi ne herhalde ama kasma yok

Invoke

Invoke

Üye
Nova3 S3de kasmaz. Ben bile sorunsuz oynadım. Kasıyorsa sorunu bir kendinizde arayın ne yapıyorum da kastıyorum diye.

Konuyu açan vatantaşa ben de 720 öneririm :)

drivenn

Üye
Benim de hiç gülesim yoktu nova 3 s2de kasmıyormuş iyi misiniz siz ya s2 neredeyse hurdaya çıktı. real racing ve nova yı hem ipad minide hem de s3te oynuyorum ipad mini o donanımına rağmen gram kasma yok akıyor resmen ama s3te oyun adeta slayt gösterisine dönüyor arkadaşlar benim gördüğüm bu tutup da yalan söyleyecek halim yok ya. Ha sizler telefona overclock vs yapıp işlemci hızını arttırmış ''şahini ferrari ile yarıştıracak seviyeye getirmişseniz'' ona bir şey diyemem benim anlattığım tamamen standart kullanım.

vegatablo

vegatablo

Üye
s2 de nova 3 kasmiyor 1 yil oldu bitireli modlamada yok bende yalan söylemiyorum söyleyince elime bisey gecmez bana ne samsungtan onu övupte para almiyorum ama s2 nova 3 te kasmiyor youtube bakabilirsin konu sahibine lumia 720 yi öneririm çünkü oyunla isi yokmus hemde ikinci el almak yerine sifir alir ayrica tasarim ve kamera olarak lumia önde

drivenn

Üye
Olabilir kardeş ama benim s3 kasıyordu üstelik tel sıfır sadece kullanıcı olarak gördüğümü izlenimlerimi söylüyorum. Sana katılıyor ben de 720 öneriyorum.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
1gb ram varsa al yoksa baska lumia al illa wp dersen

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Bir real racing3. Yada nova 3 oyna bakalım kasıyor mu kasmıyor mu. Sen performansı arttırmaya yönelik çalışmalar yapmışsın bir de performansı zorlamaya yönelik çalışmalar yap örneğin dediğim oyunları kur ve oyna bakalım yada arka arkaya 8-10 program aç biraz seri kullan zorla telefonu nasıl tıkanıyor. Yaptığım tek şey de Odin üzerinden yazılım güncellemek oldu onun dışında 30-40 kadar uygulama kurulu arkadaşım ve gerçekten kasıyor bazen kendi kendini resetliyor ben bunu gördüm değil s3 s4 bile kasma problemleri yaşatıyormuş.

nova 3 u oynayalı herhalde 1 seneye yakın olmuştur , hatırladığım kadarıyla sadece oyunun başında , havuzlu bir mekanda fps dusmeleri yaşanıyor du ; o bölümü geçtikten sonra oyun fps olarak normale dönüyor du. real Racing 3 ; telefonumun olmazsa olmaz oyunudur ve her gün en az yarım saat isten eve geldiğimde kafamı rahatlatmak için oynadığım oyundur ve gayet akıcı ve iyi bir oynanışı var. Eğer yanlış anlamazsınız , size tavsiyem Apple ın ürünü olan iphone almanizdir. hemen hemen bütün uygulama ve oyunlar iphone için optimiz edildiğinden dolayi ; bu tip kasma yada takılma problemleri yasamazsiniz :oke: Android sistemi herkeze hitab etmeyebilir ; ios isletim sistemi ile sanırım daha mutlu olursunuz.....

MaxipmaN

Üye
dersanede arkadaş s3te rr3ü gayet seri oynuyordu

drivenn

Üye
nova 3 u oynayalı herhalde 1 seneye yakın olmuştur , hatırladığım kadarıyla sadece oyunun başında , havuzlu bir mekanda fps dusmeleri yaşanıyor du ; o bölümü geçtikten sonra oyun fps olarak normale dönüyor du. real Racing 3 ; telefonumun olmazsa olmaz oyunudur ve her gün en az yarım saat isten eve geldiğimde kafamı rahatlatmak için oynadığım oyundur ve gayet akıcı ve iyi bir oynanışı var. Eğer yanlış anlamazsınız , size tavsiyem Apple ın ürünü olan iphone almanizdir. hemen hemen bütün uygulama ve oyunlar iphone için optimiz edildiğinden dolayi ; bu tip kasma yada takılma problemleri yasamazsiniz :oke: Android sistemi herkeze hitab etmeyebilir ; ios isletim sistemi ile sanırım daha mutlu olursunuz.....

Tavsiye icin tesekkür ederim bir de iosu denemekte fayda var:)

respection123

Üye
Ben Kullanıyorum 720 yi. Kasma Söz Konusu Deil.:oke:

Üst Alt