S3 bir süre sonra kasma problemi yaşatıyor Lumia 720 derim ben de en kısa zamanda wp yada ios düşünüyorum
: hakkaten merak ettim ne yaptınız da kastı cihazınız....Nasıl bir sure sonra kasma problemi yaşadınız . Ne yaptınız da cihaz kasmaya başladı ; merak ettim doğrusu. Bir yılı aşkındır kullanıyorum kasiyor dediginiz cihazı , bi ben beceremedim şu s3 u kastirtmayi ! Su anda cihazım orjinal rom üzerinden Pegasus kernel yüklü ve işlemciler 1.8 ghz de ram ı da swap yöntemi ile 856 mb ta yukselttim cihaz çok hızlandı. Hani forumumuzda bir tabir var yağ gibi akıyor deniyor ya ; iste bendeki Trabzon tereyağı gibi: hakkaten merak ettim ne yaptınız da kastı cihazınız....
Bir real racing3. Yada nova 3 oyna bakalım kasıyor mu kasmıyor mu. Sen performansı arttırmaya yönelik çalışmalar yapmışsın bir de performansı zorlamaya yönelik çalışmalar yap örneğin dediğim oyunları kur ve oyna bakalım yada arka arkaya 8-10 program aç biraz seri kullan zorla telefonu nasıl tıkanıyor. Yaptığım tek şey de Odin üzerinden yazılım güncellemek oldu onun dışında 30-40 kadar uygulama kurulu arkadaşım ve gerçekten kasıyor bazen kendi kendini resetliyor ben bunu gördüm değil s3 s4 bile kasma problemleri yaşatıyormuş.
Android sistemi herkeze hitab etmeyebilir ; ios isletim sistemi ile sanırım daha mutlu olursunuz.....nova 3 u oynayalı herhalde 1 seneye yakın olmuştur , hatırladığım kadarıyla sadece oyunun başında , havuzlu bir mekanda fps dusmeleri yaşanıyor du ; o bölümü geçtikten sonra oyun fps olarak normale dönüyor du. real Racing 3 ; telefonumun olmazsa olmaz oyunudur ve her gün en az yarım saat isten eve geldiğimde kafamı rahatlatmak için oynadığım oyundur ve gayet akıcı ve iyi bir oynanışı var. Eğer yanlış anlamazsınız , size tavsiyem Apple ın ürünü olan iphone almanizdir. hemen hemen bütün uygulama ve oyunlar iphone için optimiz edildiğinden dolayi ; bu tip kasma yada takılma problemleri yasamazsinizAndroid sistemi herkeze hitab etmeyebilir ; ios isletim sistemi ile sanırım daha mutlu olursunuz.....