Arkadaşlar acil telefon önerisi lütfen !!

Sponsorlu Bağlantılar

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acil telefon önerisi lütfen !!
Arkadaslar benim 1000 tl butcem var ve bir telefon almayi dusunuyorum android istiyorum oyunlarda donmicak bir tel lazim acil onerilerinizi bekliyorum..
Suanda kullandigim tel lg optimus 4x hd ve kimseye tavsiye etmem cok ama cok isiniyor ve sarji durduk yere bitiyor degistiricem telefon onerilerinizi bekliyorum

BÜTÇE :: #1000 TL #

melisguler

Üye
Ben Lg kullanıyorum hiç ısınma sorunu yaşamadım. Lg telefon önerecektim sanada

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Ben Lg kullanıyorum hiç ısınma sorunu yaşamadım. Lg telefon önerecektim sanada

Orada LG'nin 4XHD modelinden bahsetmiş. LG'nin her telefonunda ısınma ve durduk yere kapanma sorunu olacak diye bir kural yok. Ayrıca belki o arkadaşın telefonunda böyle bir problem çıkmıştır. Servise göndermeyi denedin mi?

Ben de LG Optimus G veya Nexus 4 öneririm. LG Optimus G 1.500 :tl:'den 1.175 :tl:'ye düştü. Nexus 4'te 1.100 :tl: civarı. Ama Nexus 4'ün de ısınma sorunu var sanırım. Optimus G'yi ve Nexus 4'ü bir araştır derim.

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ben lg den sogudum onun icin baska bir model onerirseniz daha iyi olur lg daha dikkatimi cekmiyor

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Nexus 4 öneririm. Ya da Xperia SP.

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
Ragnar lg olmicak bide sony sp ekran kesiliyor o yuzden istemiyorum

Secret26

Secret26

Üye
Dostum samimi söylüyorum alınacak telefonlar şunlar 1000 TL civarı:

General Mobile Discovery:599 TL
Sony Xperia Ion: 950 TL
LG Nexus: 1200 TL

Diğerlerinin hepsini boşver sana samimi söylüyorum bana karşıt olan da çıkacak onaylayan da ama sonradan kafanı duvarlara vurma

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Nexus 4 Google'in de oldugu icin soylemistim. Xperia sp istemiyorsan Xperia ION da iyi. Ama ben General Mobile Discovery önermiyorum. Ben de alacaktim fakat bir suru olumsuz yorum okudum. Markasi da pek guvenilir gelmedi. Onyargili degilim yanlis anlasilmasin. Gordugumu soyluyorum.

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
Dostum samimi söylüyorum alınacak telefonlar şunlar 1000 TL civarı:

General Mobile Discovery:599 TL
Sony Xperia Ion: 950 TL
LG Nexus: 1200 TL

Diğerlerinin hepsini boşver sana samimi söylüyorum bana karşıt olan da çıkacak onaylayan da ama sonradan kafanı duvarlara vurma

Kanka onlarin disinda s4 mini de var onu dusunuyorum aslinda

- - - Eklendi - - -

Nexus 4 Google'in de oldugu icin soylemistim. Xperia sp istemiyorsan Xperia ION da iyi. Ama ben General Mobile Discovery önermiyorum. Ben de alacaktim fakat bir suru olumsuz yorum okudum. Markasi da pek guvenilir gelmedi. Onyargili degilim yanlis anlasilmasin. Gordugumu soyluyorum.
Ewet general mobile discovery bes para etmez ve hep olumsuz yorumlar duyuyorum almam onu baska tel onerin lutfen acill 2 gun sonra almam sart

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Nexus al

salam741

Üye
1000 lira bütçeyle s3 önün açık da o kadar para değmez samsung galaxy win veya sony xperia sp :D tabi benim dememle olmaz git bayilere al bak keyfin bilir :D

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
1000 lira bütçeyle s3 önün açık da o kadar para değmez samsung galaxy win veya sony xperia sp :D tabi benim dememle olmaz git bayilere al bak keyfin bilir :D
kanka s3 ü almıştım sonra büyük diye sattım ve pişman oldum sp almayı düşünüyorum ama ekranı kötü diyorlar nasıl sizce