2100 tl telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
2100 tl telefon tavsiyesi
Merhaba arkadaslar oncelikle max. butcem 2100 tl. Telefon almayi dusunuyorum aklimda iphone 5s var ama karar verebilmis degilim android mi ios mu alsam. Telefonu her acidan kullanicam sarji uzun giderse iyi olur.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

vegatablo

vegatablo

Üye
İphone 5s mi kaldı kardeşim 2100 tl yi haketmiyen bir cihaz bana göre sarj istiyorsan 3000 mah bataryali bir telefon almalisin en az lg g4 e bir bakmani öneririm yada note 5 bulabilirsen

• Beğen
Tepkiler: harmless07
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Merhaba arkadaslar oncelikle max. butcem 2100 tl. Telefon almayi dusunuyorum aklimda iphone 5s var ama karar verebilmis degilim android mi ios mu alsam. Telefonu her acidan kullanicam sarji uzun giderse iyi olur.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
1- şarjı iyi olsun diyorsan zaten apple ı kafadan eleyeceksin. iphone 5 sahipleri elinde sarj aleti ile dolaşıyor 6 yı bilmiyorum.
2- telefona okadar para verilmez yazıktır. snap 801 li mi 4 1100tl maksimum 1000tl dolaylarında çok güzel cihazlar bulursun.
3- ayın 6 sını bekle ms in telefonlar için olan tanıtımı var. bakarsın süpriz bişiler çıkarsa windows uda düşün derim şurda kalmış 2 gün.

• Beğen
Tepkiler: harmless07
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5s mi kaldı kardeşim 2100 tl yi haketmiyen bir cihaz bana göre sarj istiyorsan 3000 mah bataryali bir telefon almalisin en az lg g4 e bir bakmani öneririm yada note 5 bulabilirsen
Note serisinin ekrani her zaman buyuk gelmistir bana.

vegatablo

vegatablo

Üye
Ona alışmak kolay tek sorun ekranın büyüklüğü olsun sen performansa bak

fkaya559758

Üye
iPhone'lar şarj bakımından Samsung'un amiral gemilerinden performans olarak daha kötü. Şarjı iyi gitsin dersen LG G4 veya Samdung Galaxy Note 4 alabilirsin. Boyutları büyük olsun önemli değil. İnsan zamanla alışıyor

Gundillac

Gundillac

Üye
LG g4 kamerası iyi 3000 mAh bataryası var şık ekran efsane daha ne olsun

berkmeric18

Üye
LG G3 ve G4 u bizzat test ettim. Sarj konusunda LG,SAMSUNG,APPLE kafadan sileceksin. LG bi oyun oynarsin telefon alev ates yanar. Samsung alirsan zaman gectikce batarya sorunlari performans dususu yasayacaksin. Sarj kamera performans acisindan km ne derse desin bana gore Sony bi adim onde. Adamlar oyle bi arayuz koymslar akiyo resmen. Lg samsun almadan once 2 defa dusunmeni oneririm sana. Ayrica sony nin kendi stamjna modlari oldukca kullanisli. Xperia z3 oneririm sana. Z3+ var bide sanirim ama hic incelemedim. Sonyi iyice arastir. (kendi gorusum)

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Z3+ al bence

baby_face_

baby_face_

Üye
Ekranın büyüklüğü sorun olmazsa o fiyata en iyi seçenek Note 4.

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 6P, beklenebilirse...