dakamon
Üye
Belkide normalde donanimlarinin uyacaklarini biliyodu son anda uymadigini gorduler aciklama yaptilar millet beklentige girmesin diye.Savunma yapmiyorum sadece bardagin dolu tarafini gormenize yardimci oluyorum.Neyse ne yazsam bos![]()
Yazdıkların harbi boş dostum. Bu adamlar merdiven altında visual basic 6 ile hesap makinesi yapmaya çalışan adamlar değiller. İlk telefon markalarından biri. Yani harbi artık cevap vermeye üşenir oldum şu tarz yazılan yazılara
son anda nasıl uymadığını görebilirler
yani ne bilim bizim türk milletinin algısı hep böyle hep dolu tarafından bakmaya çalışıyoruz çünkü eksiklikleri görmekten olumsuzlukları görmekten kaçınıyoruz. Olumsuzlukların eksikliklerin üzerine gitmezsen twitterdan faceden nokiaya yazmazsan geri bildirim atmazsan buradan şikayetçi olmazsan olanlarada şükredin dersen o telefonla eksikliklerle ömür boyu yaşarsın. Yıl olur 2023 sen hala 8.1 beklersin
Ben hemen hemen her gün geri bildirim atıyorum çok sinr olunca mail atıyorum twitterdan nokiaya microsofta yazıyorum gerek ingilizce gerek türkçe. Ama abi isteyen şükretsin isteyen talep etsin bizim taleplerimiz sayesinde bu özellikleri kazanıyor şükredenler