Lumia 520, 620 ve 720'ye Amber'den Kötü Haber

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Ağaç beni ilgilendirmez hanımefendi.Nokia her zaman ayrımcılık yapıyor bunu Nokıa içindeyseniz bilirsiniz zaten.Yeni çıkan bir şey değil. Ben zamanında x6 aldım kendi paramla ve 1-2 ay sonra x6 üretimi durduruldu cihaza sadece 1yıl destek yapılcak dendi ama nafile..Onun dışında bu aldığım lumia 920 bozuk çıktı aldığım 2.günü kvk ya gidip 150 tl oraya para yatırdım zamanında.Nokia'nın bozuk telefon üretmesini ben şikayetlerimle dile getirdim.Nokia Türkiye'ye ama bi etkisi olmadı.Bende diyorum ki Nokia'nın böyle tutarsız davranışını burada bizler bilemeyiz.Onu Nokia'ya mail atarak cevabını öğrenmeye çalışacaksınız burada insanların bilmediği şeyi tartışmaya açarak yeni gelecek insanlarıda soğutmaya gerek yok.Sonuçta hiç kimse tam cevabını bilmiyor.

Mantığa bak neymiş başkalarını da soğutmayın. Abi resmen körü körüne fan olmuşsun sen. Adamın biri zamanında demişti bu körü körüne fanı olanlar yüzünden aldım diye isyan etti. İSteyen istediğini yazar küfür ve saygısızlık etmediği sürece. Bizim burada yaptığımız tartışmaları okuyup adam iyi değerlendirsin. Sonradan alıp konu açıyorlar siz böyle övdünüz aldım hiç memnun değilim diyorlar. Senin kafada devame dersek yarın bir gün adam buraya gelip siz nasıl forum insanlarısınız derler maxicepe lanet olsun derler. Ama böyle olumsuzlukları da her zaman dile getirirsek te aynı durumla karşılaştığımızda kardeşim biz bunları zaten forumda yazdık konuştuk söyledik diyebilirizi yüzümüz kızarmadan.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca rahat ol her türlü maili şikayeti her platformda yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: man20
man20

man20

Üye
Mantığa bak neymiş başkalarını da soğutmayın. Abi resmen körü körüne fan olmuşsun sen. Adamın biri zamanında demişti bu körü körüne fanı olanlar yüzünden aldım diye isyan etti. İSteyen istediğini yazar küfür ve saygısızlık etmediği sürece. Bizim burada yaptığımız tartışmaları okuyup adam iyi değerlendirsin. Sonradan alıp konu açıyorlar siz böyle övdünüz aldım hiç memnun değilim diyorlar. Senin kafada devame dersek yarın bir gün adam buraya gelip siz nasıl forum insanlarısınız derler maxicepe lanet olsun derler. Ama böyle olumsuzlukları da her zaman dile getirirsek te aynı durumla karşılaştığımızda kardeşim biz bunları zaten forumda yazdık konuştuk söyledik diyebilirizi yüzümüz kızarmadan.

- - - Eklendi - - -

işte o kadar!

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
bence burada amaç yenileri soğutmak değil.Bilgilendirmek.Hiç lumia reklamında gördünüzmü "İşte yeni nokia lumia Bildirimsiz bir dünyada!".
dört dörtlük değil,Mağazası en yavaşı ve zaten bildirimler gelmiyor diye aldık telefonu :D millete böyle anlatırsan millet soğur ama millete sebepleriyle bilgilendirme yaparsan millet "tamam o zaman" der.Benimde demek istediğim bu burada sebeplerini bilmedn tartıştığımız şeyler hiç bir işe yaramaz.. NOT: O bulduğun sloganıda sevdim yalnız iyi iş yapar :D

dakamon

dakamon

Üye
dört dörtlük değil,Mağazası en yavaşı ve zaten bildirimler gelmiyor diye aldık telefonu :D millete böyle anlatırsan millet soğur ama millete sebepleriyle bilgilendirme yaparsan millet "tamam o zaman" der.Benimde demek istediğim bu burada sebeplerini bilmedn tartıştığımız şeyler hiç bir işe yaramaz.. NOT: O bulduğun sloganıda sevdim yalnız iyi iş yapar :D

Peki kızdığımız konulardan birininde ''bunun sebebinin neden kullanıcılara anlatılamdığı'' olduğunu biliyormusun acaba?

• Beğen
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

- - - Eklendi - - -

Beyefendi benim demek istediğimi hala anlamadınız mı?Ben özel hayatımda fancı mıyım değil miyim bunu buradan bir iki yorumum la bilemezsiniz sadece önyargı oluşur sizde..ben kısaca tekrar özetliyeyim sonra susayım.Sizler tartışmaya devam edin."Konu içeriğini tam olarak kimse bilmiyorsa tartışarak uzatmaya gerek yoktur.Burada yapılan yorumlar yeni gelecekleri soğutur.Nokia'ya zarar verir.Buda geri dönüşümlü bize zarardır."

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Çift tıkla uyandırma gelse ne olacak ki. Bende var ama kullanmıyorum. Şarj yemekten başka bir işe yaramıyor. Çokta üzülmeyin yani...

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
dakamon da haklı Bi nokta kaygisiz43 de haklı belirli noktalarda.Herkes yapmalı şikayetini aşırıya gitmeden eksikleri forumda tartışırsak biri pişmanım aldığıma dediği zaman konuştuk deriz bu konuda da haklısın kaygisiz43 de haklı o da ilk alan birine hep kötülüklerini anlatırsanız adam gider başka marka alır Nokia almaz.Fancılık konusunda da haklı sadece bir ön yargı oluşur gerçek hayatını bilemezsiniz.Telefonun maxicep forumunda artıları ve eksikleriyle aşırıya kaçılmadan anlatılırsa yeni alacak arkadaşlar dahai iyi bilgilenir

- - - Eklendi - - -

Bence siz yine siz olun açıklama bekleyin bu yüzden tartışmanın mantığı yok.Nokia elbet belirli bir,sebep belirtecektir.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
dakamon

dakamon

Üye
Nokiaya zarar verir demekte ısrar ediyorsanız ben de bi şey demem daha size :) allah nokiaya yardım etsin bol bol para kazandırsın kasası dolsun taşsın :D amin

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Nokiaya zarar verir demekte ısrar ediyorsanız ben de bi şey demem daha size :) allah nokiaya yardım etsin bol bol para kazandırsın kasası dolsun taşsın :D amin

Ben o amaçla yazmadım sadece eksi yanlarını gösterirsek dedim ayrıca şu anda hiçbirimiz sürekli kötüleme yapmadı.İyi yanlarında eksi yanlarınıda söyledi.Yanlış anlaşılmaları engellemek için düzeltiyorum eyer hep eksi yanlarını söylerseniz iyi yanlarından hiç bahsetmesseniz nokianın satışları olumsuz etkilenecektir.Bu konuda kaygisiz43 sizi yanlış anladığını düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

Dediğim gibi açıklamayı beklemekte fayda var bursa ne kadar çırpınsak boş.

man20

man20

Üye
hala aynı kafadalar dayı. nokia para kazansın sora bize güncelleme versin peki ya vermezse? şuanda olduğu gibi. resmen nokia'nın keyfine kalmış oluruz. biz nokia'yı sıkıştırıcaz ki lumia satışları azalsın ve de azalınca napcak nokia tabikide güncelleme vs. ayrımcılık yapmamış olucak. Bu, hayat içinde geçerli. koparıcı olacaksın yoksa hep ezilirsin.

respection123

Üye

hala aynı kafadalar dayı. nokia para kazansın sora bize güncelleme versin peki ya vermezse? şuanda olduğu gibi. resmen nokia'nın keyfine kalmış oluruz. biz nokia'yı sıkıştırıcaz ki lumia satışları azalsın ve de azalınca napcak nokia tabikide güncelleme vs. ayrımcılık yapmamış olucak. Bu, hayat içinde geçerli. koparıcı olacaksın yoksa hep ezilirsin.
:oke:

dakamon

dakamon

Üye
Bana dayı deme :D yaşlı değilim ben :D :nono:

• Beğen
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye

Beni hedef alıyor iseniz yanlış hedeftesiniz lakin üstteki açıklamamda her şeyi belirtmiş bulunmaktayım. Ha üstüme alındıysam özür dilerim.

- - - Eklendi - - -

Bana dayı deme :D yaşlı değilim ben :D :nono:

:D haklı.:D

man20

man20

Üye
tamam gençler kurtlarımızı döktüğümüze göre dağılabiliriz :oke:

dakamon

dakamon

Üye
Beni hedef alıyor iseniz yanlış hedeftesiniz lakin üstteki açıklamamda her şeyi belirtmiş bulunmaktayım. Ha üstüme alındıysam özür dilerim.

- - - Eklendi - - -

:D haklı.:D

Sana bir şey demiyoruz ya :D