skynet
Üye
bence burada amaç yenileri soğutmak değil.Bilgilendirmek.Hiç lumia reklamında gördünüzmü "İşte yeni nokia lumia Bildirimsiz bir dünyada!".
+1

bence burada amaç yenileri soğutmak değil.Bilgilendirmek.Hiç lumia reklamında gördünüzmü "İşte yeni nokia lumia Bildirimsiz bir dünyada!".

Ağaç beni ilgilendirmez hanımefendi.Nokia her zaman ayrımcılık yapıyor bunu Nokıa içindeyseniz bilirsiniz zaten.Yeni çıkan bir şey değil. Ben zamanında x6 aldım kendi paramla ve 1-2 ay sonra x6 üretimi durduruldu cihaza sadece 1yıl destek yapılcak dendi ama nafile..Onun dışında bu aldığım lumia 920 bozuk çıktı aldığım 2.günü kvk ya gidip 150 tl oraya para yatırdım zamanında.Nokia'nın bozuk telefon üretmesini ben şikayetlerimle dile getirdim.Nokia Türkiye'ye ama bi etkisi olmadı.Bende diyorum ki Nokia'nın böyle tutarsız davranışını burada bizler bilemeyiz.Onu Nokia'ya mail atarak cevabını öğrenmeye çalışacaksınız burada insanların bilmediği şeyi tartışmaya açarak yeni gelecek insanlarıda soğutmaya gerek yok.Sonuçta hiç kimse tam cevabını bilmiyor.
işte o kadar!Mantığa bak neymiş başkalarını da soğutmayın. Abi resmen körü körüne fan olmuşsun sen. Adamın biri zamanında demişti bu körü körüne fanı olanlar yüzünden aldım diye isyan etti. İSteyen istediğini yazar küfür ve saygısızlık etmediği sürece. Bizim burada yaptığımız tartışmaları okuyup adam iyi değerlendirsin. Sonradan alıp konu açıyorlar siz böyle övdünüz aldım hiç memnun değilim diyorlar. Senin kafada devame dersek yarın bir gün adam buraya gelip siz nasıl forum insanlarısınız derler maxicepe lanet olsun derler. Ama böyle olumsuzlukları da her zaman dile getirirsek te aynı durumla karşılaştığımızda kardeşim biz bunları zaten forumda yazdık konuştuk söyledik diyebilirizi yüzümüz kızarmadan.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca rahat ol her türlü maili şikayeti her platformda yapıyorum.
dört dörtlük değil,Mağazası en yavaşı ve zaten bildirimler gelmiyor diye aldık telefonubence burada amaç yenileri soğutmak değil.Bilgilendirmek.Hiç lumia reklamında gördünüzmü "İşte yeni nokia lumia Bildirimsiz bir dünyada!".
millete böyle anlatırsan millet soğur ama millete sebepleriyle bilgilendirme yaparsan millet "tamam o zaman" der.Benimde demek istediğim bu burada sebeplerini bilmedn tartıştığımız şeyler hiç bir işe yaramaz.. NOT: O bulduğun sloganıda sevdim yalnız iyi iş yapar 
dört dörtlük değil,Mağazası en yavaşı ve zaten bildirimler gelmiyor diye aldık telefonumillete böyle anlatırsan millet soğur ama millete sebepleriyle bilgilendirme yaparsan millet "tamam o zaman" der.Benimde demek istediğim bu burada sebeplerini bilmedn tartıştığımız şeyler hiç bir işe yaramaz.. NOT: O bulduğun sloganıda sevdim yalnız iyi iş yapar
![]()
helal. arkandayım dayı.Peki kızdığımız konulardan birininde ''bunun sebebinin neden kullanıcılara anlatılamdığı'' olduğunu biliyormusun acaba?
Beyefendi benim demek istediğimi hala anlamadınız mı?Ben özel hayatımda fancı mıyım değil miyim bunu buradan bir iki yorumum la bilemezsiniz sadece önyargı oluşur sizde..ben kısaca tekrar özetliyeyim sonra susayım.Sizler tartışmaya devam edin."Konu içeriğini tam olarak kimse bilmiyorsa tartışarak uzatmaya gerek yoktur.Burada yapılan yorumlar yeni gelecekleri soğutur.Nokia'ya zarar verir.Buda geri dönüşümlü bize zarardır."Mantığa bak neymiş başkalarını da soğutmayın. Abi resmen körü körüne fan olmuşsun sen. Adamın biri zamanında demişti bu körü körüne fanı olanlar yüzünden aldım diye isyan etti. İSteyen istediğini yazar küfür ve saygısızlık etmediği sürece. Bizim burada yaptığımız tartışmaları okuyup adam iyi değerlendirsin. Sonradan alıp konu açıyorlar siz böyle övdünüz aldım hiç memnun değilim diyorlar. Senin kafada devame dersek yarın bir gün adam buraya gelip siz nasıl forum insanlarısınız derler maxicepe lanet olsun derler. Ama böyle olumsuzlukları da her zaman dile getirirsek te aynı durumla karşılaştığımızda kardeşim biz bunları zaten forumda yazdık konuştuk söyledik diyebilirizi yüzümüz kızarmadan.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca rahat ol her türlü maili şikayeti her platformda yapıyorum.
Nokiaya zarar verir demekte ısrar ediyorsanız ben de bi şey demem daha sizeallah nokiaya yardım etsin bol bol para kazandırsın kasası dolsun taşsın
amin

Nokiaya zarar verir demekte ısrar ediyorsanız ben de bi şey demem daha sizeallah nokiaya yardım etsin bol bol para kazandırsın kasası dolsun taşsın
amin
hala aynı kafadalar dayı. nokia para kazansın sora bize güncelleme versin peki ya vermezse? şuanda olduğu gibi. resmen nokia'nın keyfine kalmış oluruz. biz nokia'yı sıkıştırıcaz ki lumia satışları azalsın ve de azalınca napcak nokia tabikide güncelleme vs. ayrımcılık yapmamış olucak. Bu, hayat içinde geçerli. koparıcı olacaksın yoksa hep ezilirsin.Nokiaya zarar verir demekte ısrar ediyorsanız ben de bi şey demem daha sizeallah nokiaya yardım etsin bol bol para kazandırsın kasası dolsun taşsın
amin
hala aynı kafadalar dayı. nokia para kazansın sora bize güncelleme versin peki ya vermezse? şuanda olduğu gibi. resmen nokia'nın keyfine kalmış oluruz. biz nokia'yı sıkıştırıcaz ki lumia satışları azalsın ve de azalınca napcak nokia tabikide güncelleme vs. ayrımcılık yapmamış olucak. Bu, hayat içinde geçerli. koparıcı olacaksın yoksa hep ezilirsin.

hala aynı kafadalar dayı. nokia para kazansın sora bize güncelleme versin peki ya vermezse? şuanda olduğu gibi. resmen nokia'nın keyfine kalmış oluruz. biz nokia'yı sıkıştırıcaz ki lumia satışları azalsın ve de azalınca napcak nokia tabikide güncelleme vs. ayrımcılık yapmamış olucak. Bu, hayat içinde geçerli. koparıcı olacaksın yoksa hep ezilirsin.
Bana dayı demeyaşlı değilim ben
![]()
![]()
haklı.
Beni hedef alıyor iseniz yanlış hedeftesiniz lakin üstteki açıklamamda her şeyi belirtmiş bulunmaktayım. Ha üstüme alındıysam özür dilerim.
- - - Eklendi - - -
haklı.
![]()

konuyu dağıtmayalımbu arada resim çok güzel
![]()

