Lumia 520, 620 ve 720'ye Amber'den Kötü Haber

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Belkide normalde donanimlarinin uyacaklarini biliyodu son anda uymadigini gorduler aciklama yaptilar millet beklentige girmesin diye.Savunma yapmiyorum sadece bardagin dolu tarafini gormenize yardimci oluyorum.Neyse ne yazsam bos :(

Yazdıkların harbi boş dostum. Bu adamlar merdiven altında visual basic 6 ile hesap makinesi yapmaya çalışan adamlar değiller. İlk telefon markalarından biri. Yani harbi artık cevap vermeye üşenir oldum şu tarz yazılan yazılara :D son anda nasıl uymadığını görebilirler :) yani ne bilim bizim türk milletinin algısı hep böyle hep dolu tarafından bakmaya çalışıyoruz çünkü eksiklikleri görmekten olumsuzlukları görmekten kaçınıyoruz. Olumsuzlukların eksikliklerin üzerine gitmezsen twitterdan faceden nokiaya yazmazsan geri bildirim atmazsan buradan şikayetçi olmazsan olanlarada şükredin dersen o telefonla eksikliklerle ömür boyu yaşarsın. Yıl olur 2023 sen hala 8.1 beklersin :) Ben hemen hemen her gün geri bildirim atıyorum çok sinr olunca mail atıyorum twitterdan nokiaya microsofta yazıyorum gerek ingilizce gerek türkçe. Ama abi isteyen şükretsin isteyen talep etsin bizim taleplerimiz sayesinde bu özellikleri kazanıyor şükredenler :)

• Beğen
Tepkiler: n000k, ÖEY ve skynet

flutewoddy

flutewoddy

Üye
"FM Radio sadece Lumia 620, 810 ve 928 modellerinde olmayacak.

Çift tık ile uyandırma ise Lumia 520, 521, 620 ve 720 modellerinde olmayacak diye biliyoruz." kesinlik içermiyor gibi :hmmm

skynet

Üye
Bir sonraki telefonum hTC One olacak o kesin :hih:

• Beğen
Tepkiler: muratangin
dakamon

dakamon

Üye

bardağın boş olan kısmına bakarım ben.

Aynen dolu olan zaten doludur ben o boş olan kısmınında dolmasını sitiyorum. Yoksa derimki bu işletim sistemi androidten daha hızlı yihhuuuuu bu yeter bana derim otururum yerime.

Bir sonraki telefonum hTC One olacak o kesin :hih:
Htc one ın bide wp8 lisini çıakracakmış özelliklerde muhteşem bi haberde görmüştüm. Valla nokiadan bıkan onu alabilir. HTC de eğer o telefonun satışından memnun kalırsa wp8 e daha sıkı önem verir. Çünkü şu an satışları çok kötüymüş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir an icin Nokia firmasinin kendinize ait oldugunu duşunun ve boyle bir duruma sebep olacak bir icraata imza aticaksiniz. Hic duşunur musunuz bu icraatin oluşturacagı tepkileri,firmaya verecegi zararı. Tabi ki duşunursunuz. E buna ragmen aynı duşunceyle hareket eder misiniz?

dakamon

dakamon

Üye
bir an icin Nokia firmasinin kendinize ait oldugunu duşunun ve boyle bir duruma sebep olacak bir icraata imza aticaksiniz. Hic duşunur musunuz bu icraatin oluşturacagı tepkileri,firmaya verecegi zararı. Tabi ki duşunursunuz. E buna ragmen aynı duşunceyle hareket eder misiniz?

Ali kemal abi bunlar düşünmez :D oradaki adamlar oxfordları kembiriçleri bitirmiş ekonomistler yazılımcılar onlar düşünürde biz düşünmeyiz. Nokia bizim olsa böyle bir şey olsa deriz ki yahu şükredin neyiniz eksik foto çekiyorsunuz arıyorsunuz mesajlaşıyorsunuz internete giriyorsunuz daha ne istiyorsunuz derdik :D :D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Yazdıkların harbi boş dostum. Bu adamlar merdiven altında visual basic 6 ile hesap makinesi yapmaya çalışan adamlar değiller. İlk telefon markalarından biri. Yani harbi artık cevap vermeye üşenir oldum şu tarz yazılan yazılara :D son anda nasıl uymadığını görebilirler :) yani ne bilim bizim türk milletinin algısı hep böyle hep dolu tarafından bakmaya çalışıyoruz çünkü eksiklikleri görmekten olumsuzlukları görmekten kaçınıyoruz. Olumsuzlukların eksikliklerin üzerine gitmezsen twitterdan faceden nokiaya yazmazsan geri bildirim atmazsan buradan şikayetçi olmazsan olanlarada şükredin dersen o telefonla eksikliklerle ömür boyu yaşarsın. Yıl olur 2023 sen hala 8.1 beklersin :) Ben hemen hemen her gün geri bildirim atıyorum çok sinr olunca mail atıyorum twitterdan nokiaya microsofta yazıyorum gerek ingilizce gerek türkçe. Ama abi isteyen şükretsin isteyen talep etsin bizim taleplerimiz sayesinde bu özellikleri kazanıyor şükredenler :)
Bakin sukredin lafini abartmadim ABARTMAYIN. Haklisiniz onceden anlayabilirler sadece ihtimal verdim.Bende cogu kez geri bildirim yapiyorum herkes yapiyordur.Eksiklerle gecinin gibi bir lafta kullanmadim. Cogu zaman sikayetcide oldum bu forumda herkes bilir.Ama anlatmak istedigimi anlamiorsunuz.nokia fani zannediyorsaniz su linke bakabilirsiniz yorumuma:
www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/lumia-925-rakibini-buldu-iphone-3gs-3-832394.html#post6429765

- - - Eklendi - - -

Ali kemal abi bunlar düşünmez :D oradaki adamlar oxfordları kembiriçleri bitirmiş ekonomistler yazılımcılar onlar düşünürde biz düşünmeyiz. Nokia bizim olsa böyle bir şey olsa deriz ki yahu şükredin neyiniz eksik foto çekiyorsunuz arıyorsunuz mesajlaşıyorsunuz internete giriyorsunuz daha ne istiyorsunuz derdik :D :D
Kardes sikintin mi var sukredin lafini abartmayin diyorum siz anca dalga gecin e tabi o lafin ne manada kullanildigini din acisindan kullanilmadigini anlamiyorsun gec dalgani gecccc gel keyfim gel

flutewoddy

flutewoddy

Üye
720yi satıp üzerine para koyup 820 alasım geldi

ademoz05

ademoz05

Üye
öpeyim yanaklarından böyle işi

Hagios

Hagios

Üye
Şundan emin olun.Şükretmek ( ister dini algılayın, ister genel ) nerde, ne manada ve ne sebeple olursa olsun insana zarar vermez.

dakamon

dakamon

Üye

smltrl

Üye
Abi kesinlikle haklısın da bi açıklama yapar insan en azından hadi açıklayamayacağın bir şey bi kılıf uydur bari. İyice suyunu çıkardılar 820 kullanmama rağmen sinir oldum ios a geçiyim diyorum da bırakamıyorum wp yi başkası tat vermiyor :D

man20

man20

Üye
Abi kesinlikle haklısın da bi açıklama yapar insan en azından hadi açıklayamayacağın bir şey bi kılıf uydur bari. İyice suyunu çıkardılar 820 kullanmama rağmen sinir oldum ios a geçiyim diyorum da bırakamıyorum wp yi başkası tat vermiyor :D
bu duyguyu iyi bilirim.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Şimdi bu dokunmatik muhabbeti nedir böyle niye büyüttünüz bu kadar?Sanki dokunmatik özelliği gelince telefonunuz uzay gemisi olup uzaya mı uçacak?Yada dokunmatik gelince telefonunuz sizinle mi konuşacak ne iş nedir bu kadar önem vermeniz?? Saçmalıyorsunuz tek kelimeyle..Sizler kendinizi düşünmeniz normal ama Böyle tartışmalar sonucunda çıkacak kararlar Nokia'ya zarar demektir.Telefonlarını satıp diğer platformlara geçen insanlarda olabilir.Bunları Nokia'da hesaba katarak açıklama yapmıştır elbet.Sizler burada maxicep'te yırtınıyorsunuz.Buradaki insanlar tam sebebini nerden bilsinler?Nokia'ya mail çekin bir şey yapın firmaya sorunu burada yırtınmak çözüm yolu değil.Tamam abd'edeki 520 de çalışıp buradakinde çalışmaması haksızlık bunu 520ciler düşünsün diğer lumiacılar niye yırtınıyor?Kendinizi sadece insan hakları savunucusu olarak görmeyin.Karşı tarafıda bakın bakın ki 2 taraflı düşünün ama karşı tarafıda kendi kafanızdaki fikir ile bakmayın.

dakamon

dakamon

Üye
Bu gün 520 sahiplerine yarın 820 bir gün bizde 520 muamelesi göreceğiz biliyorsun dimi :D sonuçta 920 sürekli üst seviye kalmayacak :) mevzu dokunmatik gelip gelmemesi değil nokia niye böyle tutarsız davranıyor. Bunun üzerine gidiyoruz az biraz oku yazılanalrı kimse ya çift dokunma çok önemliydi ben onsuz ne yaparım demiyor. Güncellemeler konsunda ki tutarsızlığına dem vuruuyor burada. Amberin geç gelmesi geleninde eksik olması insanları bezdirdi birazcık ama birazcık kaaygısız43 büyütülecek bir şey yok yani :)

man20

man20

Üye
Şimdi bu dokunmatik muhabbeti nedir böyle niye büyüttünüz bu kadar?Sanki dokunmatik özelliği gelince telefonunuz uzay gemisi olup uzaya mı uçacak?Yada dokunmatik gelince telefonunuz sizinle mi konuşacak ne iş nedir bu kadar önem vermeniz?? Saçmalıyorsunuz tek kelimeyle..Sizler kendinizi düşünmeniz normal ama Böyle tartışmalar sonucunda çıkacak kararlar Nokia'ya zarar demektir.Telefonlarını satıp diğer platformlara geçen insanlarda olabilir.Bunları Nokia'da hesaba katarak açıklama yapmıştır elbet.Sizler burada maxicep'te yırtınıyorsunuz.Buradaki insanlar tam sebebini nerden bilsinler?Nokia'ya mail çekin bir şey yapın firmaya sorunu burada yırtınmak çözüm yolu değil.Tamam abd'edeki 520 de çalışıp buradakinde çalışmaması haksızlık bunu 520ciler düşünsün diğer lumiacılar niye yırtınıyor?Kendinizi sadece insan hakları savunucusu olarak görmeyin.Karşı tarafıda bakın bakın ki 2 taraflı düşünün ama karşı tarafıda kendi kafanızdaki fikir ile bakmayın.
konu sadece ağaç değil pardon ekranı çift tıklayarak açmak değil. nokia'nın şimdiden ayrımcılık yaptığını tartışıyoruz.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

konu sadece ağaç değil pardon ekranı çift tıklayarak açmak değil. nokia'nın şimdiden ayrımcılık yaptığını tartışıyoruz.
Ağaç beni ilgilendirmez hanımefendi.Nokia her zaman ayrımcılık yapıyor bunu Nokıa içindeyseniz bilirsiniz zaten.Yeni çıkan bir şey değil.
Bu gün 520 sahiplerine yarın 820 bir gün bizde 520 muamelesi göreceğiz biliyorsun dimi :D sonuçta 920 sürekli üst seviye kalmayacak :) mevzu dokunmatik gelip gelmemesi değil nokia niye böyle tutarsız davranıyor. Bunun üzerine gidiyoruz az biraz oku yazılanalrı kimse ya çift dokunma çok önemliydi ben onsuz ne yaparım demiyor. Güncellemeler konsunda ki tutarsızlığına dem vuruuyor burada. Amberin geç gelmesi geleninde eksik olması insanları bezdirdi birazcık ama birazcık kaaygısız43 büyütülecek bir şey yok yani :)
Ben zamanında x6 aldım kendi paramla ve 1-2 ay sonra x6 üretimi durduruldu cihaza sadece 1yıl destek yapılcak dendi ama nafile..Onun dışında bu aldığım lumia 920 bozuk çıktı aldığım 2.günü kvk ya gidip 150 tl oraya para yatırdım zamanında.Nokia'nın bozuk telefon üretmesini ben şikayetlerimle dile getirdim.Nokia Türkiye'ye ama bi etkisi olmadı.Bende diyorum ki Nokia'nın böyle tutarsız davranışını burada bizler bilemeyiz.Onu Nokia'ya mail atarak cevabını öğrenmeye çalışacaksınız burada insanların bilmediği şeyi tartışmaya açarak yeni gelecek insanlarıda soğutmaya gerek yok.Sonuçta hiç kimse tam cevabını bilmiyor.

muratangin

Üye
Ağaç beni ilgilendirmez hanımefendi.Nokia her zaman ayrımcılık yapıyor bunu Nokıa içindeyseniz bilirsiniz zaten.Yeni çıkan bir şey değil. Ben zamanında x6 aldım kendi paramla ve 1-2 ay sonra x6 üretimi durduruldu cihaza sadece 1yıl destek yapılcak dendi ama nafile..Onun dışında bu aldığım lumia 920 bozuk çıktı aldığım 2.günü kvk ya gidip 150 tl oraya para yatırdım zamanında.Nokia'nın bozuk telefon üretmesini ben şikayetlerimle dile getirdim.Nokia Türkiye'ye ama bi etkisi olmadı.Bende diyorum ki Nokia'nın böyle tutarsız davranışını burada bizler bilemeyiz.Onu Nokia'ya mail atarak cevabını öğrenmeye çalışacaksınız burada insanların bilmediği şeyi tartışmaya açarak yeni gelecek insanlarıda soğutmaya gerek yok.Sonuçta hiç kimse tam cevabını bilmiyor.

bence burada amaç yenileri soğutmak değil.Bilgilendirmek.Hiç lumia reklamında gördünüzmü "İşte yeni nokia lumia Bildirimsiz bir dünyada!".

• Beğen
Tepkiler: skynet ve man20