Lumia 520, 620 ve 720'ye Amber'den Kötü Haber

Sponsorlu Bağlantılar

Hagios

Hagios

Üye
925'te olan bütün özelliklerin hepsi 920'de olsa, 920 ile 925 aynı şeyleri aynı anda alsa, 925 'in seçilme sebebi ne olacak?

925 ile 920 bir örnek. Bu duruma uygun olan örneği siz aklınızda kendiniz kurun.. :)

Not: Donanımsal farkların olduğunu bende biliyorum. Yazılımsal açıdan diyorum...

Bu olayı kabullenemeyen teknolojiden uzak dursun :D

Bu iki yorum olayı biraz açıklıyor.Doğru söylüyorlar.

Ama bir yandan Nokia'nın durum
ile ilgili bir açıklama yapmasını beklemenizde çok normal haklısınız.

• Beğen
Tepkiler: ANIL

dakamon

dakamon

Üye
Açıkçası Lumia 920 kullanmama rağmen çift tıklamayla uyandırmayı pek kullanmıyorum.
El alışkanlığı, sürekli yan taraftan düğmeye basarak açıyorum.

Bu durumda tek sorun Lumia 620'ye FM radyonun gelmemesi.
Onun da zaten donanımsal kaynaklı olduğu söylenmişti.

Bende en başta çift tıklamayı kullanmıyordum çok el alışkanlığı vardı yandan açıyordum ama yapa yapa alıştım şimdi yandan açmayı unuttum açıkcası masa üzerinde duran telefonu uyandırmak için çift tıklama çok rahatlık eldeyken yana basılıp açarsın zorlanmadan.
Bide şu kabullenmeci şükrediciliği fazla abartmamak lazım. Bi allaha şükredilmeli şimdi din mevzularına girmek istemiyorum sonuçta 2013 te yaşıyoruz taş devrinde değil. Para verip alıyorsun o paraları da afedersin ama it gibi çalışıp bir şeylerden kısarak veriyoruz. Sonra telefonu alıyoruz diyorlarki amber. Tüm telefonlara gelecek. Sonra geç geliyor eksik geliyor geldikten sonra yine bir olumsuz haber çift tıklama yok. E en başından söylesene be arkadaşım millet kaç aydır heveslendi bekledi sen son anda yok gelmeyecek diyorsun. Bunlar 8.1 de de yaparlar böyle şeyler bekliyorum. Son anda derler ki yok şu gelemyecek bu gelemeyecek. Sebepte açıklamazlar.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye

Elbette, bu da bir başka bakış açısı.
Nokia bu güncellemeleri kendi cihazlarına özel olarak verdi.
HTC ve Samsung'da bunlar yok.

Ancak yine de Nokia'nın modellere göre eksik dağıtılan bu güncelleme hakkında kullanıcılarını detaylı olarak bilgilendirmesi gerekirdi.
Gerçi bu durum tepkilerin ortadan kalkmasını sağlar mıydı, o da ayrı bir soru işareti. Muhtemelen hayır.
Çünkü herkes her modele her şey gelsin istiyor.

Çok haklısınız. Aynı görüşteyim.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bende en başta çift tıklamayı kullanmıyordum çok el alışkanlığı vardı yandan açıyordum ama yapa yapa alıştım şimdi yandan açmayı unuttum açıkcası masa üzerinde duran telefonu uyandırmak için çift tıklama çok rahatlık eldeyken yana basılıp açarsın zorlanmadan.
Bide şu kabullenmeci şükrediciliği fazla abartmamak lazım. Bi allaha şükredilmeli şimdi din mevzularına girmek istemiyorum sonuçta 2013 te yaşıyoruz taş devrinde değil. Para verip alıyorsun o paraları da afedersin ama it gibi çalışıp bir şeylerden kısarak veriyoruz. Sonra telefonu alıyoruz diyorlarki amber. Tüm telefonlara gelecek. Sonra geç geliyor eksik geliyor geldikten sonra yine bir olumsuz haber çift tıklama yok. E en başından söylesene be arkadaşım millet kaç aydır heveslendi bekledi sen son anda yok gelmeyecek diyorsun. Bunlar 8.1 de de yaparlar böyle şeyler bekliyorum. Son anda derler ki yok şu gelemyecek bu gelemeyecek. Sebepte açıklamazlar.
8.1 de son dakikada çıkıp şu modellere gelmeyecek derlerse hiç şaşırmam

• Beğen
Tepkiler: m542tf
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye

Herkes alın teriyle kazanmıştır parayı haklısınız.Bende fark ederseniz din mevzusuna girmedim,sadece bir söz olarak kullandım. Arkadaşa da katılıyorum zaten tüm özellikler tüm modellerde olsaydı millet gider 1500 ₺ vermeden direk gider 520 alırdı millet enayimi 920 alcak.Ayrıca fark ederseniz amiral gemi 920 oyüzden daha fazla guncelleme alacaktır aurıca dikkatinizi çekerim aynı fiyata samsung galaxy aceler felan var s4 un aldığı tum guncellemeleri almıyor hatta hiç almıyor bile diyebilirim millette custom rom kuruyor ama bence hiçbiri orjinal yazılım gibi olmuyor.Biraz daha Nokia yı anlayışla karşılamanızı istiyorum koskoca firma gıcıklığına özellik mi vermeyecek.İlla bir bildikleri vardır.

tapatalk

tapatalk

Üye
basit bi touch control(pgm)olayı desteklememesi imkansız.

erdgnblt

erdgnblt

Üye

Bu yapılan şükredicilik değil. Hiç güncelleme gelmese "Sen o telefonu bu fiyata aldın, Windows Phone 8 i bu fiyata kullanıyorsun" desek şükredicilik olacaktı.

Radyo çipi yok. En azından xx$ ucuzlatıyor telefonu. 512mb ram kullanılıyor xxx$ yada xx$ telefon ucuzluyor.
Yada adam lumia 920 ye 1300 lira veriyor 520 ye 550-600 tl. Aynı güncellemeyimi alacaklar? Bumu adalet?

• Beğen
Tepkiler: Hagios
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Arkadaşlar abartmayın, eminim bu özellik gelse alışkanlıklarınızdan dolayı kullanamayacaktınız bile.

respection123

Üye
Arkadaşlar abartmayın, eminim bu özellik gelse alışkanlıklarınızdan dolayı kullanamayacaktınız bile.
Ne Güzel 2 kere tıklıyorsun açılıyor. her Defasından Yandaki Tuşa basarak açma diğerine göre iyi değilki. Kolayı varken

marazruno123

Üye
umarım bittersweet yuzunuzu güldürür

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar farkındamısınız acaba acınacak halde nokia savunucusu olmuşunuz. Yahu bırakın şöyle savunmayı benim vurguladığım noktayı anlamamakta ısrarcısınız o zaman size telefonunuzla mutluluklar. Anlamak isteyen arkadaşlara söylüyorum sen amber tüm cihazlaara gelecek deyip son anda çift dokunma ile uyandırma gelmeyecek dersen ben buna kızarım. Aman siz kızmayın sevgili nokia savunucuları. Alie şirketiniz ya :D savunun. Anlam veremiyorum bu savunuculuğu :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
csH

csH

Üye
Aynen katiliyorum nasil is bu en bastan soyleyin gelmyck dye ayrica at t romlu 520de oluyo da bizim 520 620 720lerimizde niye olmuyo farkli donanim mi kullaniyo bunlar cok sacma bi aciklama yapmalari lazim

respection123

Üye
Arkadaşlar farkındamısınız acaba acınacak halde nokia savunucusu olmuşunuz. Yahu bırakın şöyle savunmayı benim vurguladığım noktayı anlamamakta ısrarcısınız o zaman size telefonunuzla mutluluklar. Anlamak isteyen arkadaşlara söylüyorum sen amber tüm cihazlaara gelecek deyip son anda çift dokunma ile uyandırma gelmeyecek dersen ben buna kızarım. Aman siz kızmayın sevgili nokia savunucuları. Alie şirketiniz ya :D savunun. Anlam veremiyorum bu savunuculuğu :)
Arkandayım :oke:

tgoksen1

Üye
bu telefonu kullandıktan sonra nokia bidaha alırmıyım ? :off:ALMAM.:vur

• Beğen
Tepkiler: muratangin ve skynet

tgoksen1

Üye
Haklısın dostum ne diyelim Elmaya kurban olim ya keşke 4s alsaymışım:off:

dakamon

dakamon

Üye
Ben her zaman söylerim bu ülkede bir telefona 2000 tl verecek akıl ve paraya sahipsen iphone al kesinlikle. Ama aksi halde windows phonelu bir telefon alabilirsin androide hiç bulaşma diyorum :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Belkide normalde donanimlarinin uyacaklarini biliyodu son anda uymadigini gorduler aciklama yaptilar millet beklentige girmesin diye.Savunma yapmiyorum sadece bardagin dolu tarafini gormenize yardimci oluyorum.Neyse ne yazsam bos :(

man20

man20

Üye
Belkide normalde donanimlarinin uyacaklarini biliyodu son anda uymadigini gorduler aciklama yaptilar millet beklentige girmesin diye.Savunma yapmiyorum sadece bardagin dolu tarafini gormenize yardimci oluyorum.Neyse ne yazsam bos :(
aynen yazdıkların boş

PureFood

PureFood

Üye
Çift tıklamaya laf yapmayalım inanılmaz pratik masada duran telefonu ele almaya gerek kalmıyor benim için. Yani harbiden kullanışlı. Ama Nokia insanları mağdur etmeyi çok iyi biliyor. Önceden açıklasa burada bu curcuna çıkmazdı. Ah Nokia be, seviyoruz ama hep yaralıyorsun bizi. Herkes büyük beklenti içindeydi sayende. Sen ne yaptın, güncellemeyi inanılmaz şekilde geç verdin, bizi sabahlara kadar flaşlarla romlarla uğraştırdın, şimdi de diyorsun ki o yok bunda da bu yok. Eh be abiler, aklınızı başınıza toplayın fırsatı gole çevirmek varken kendi kalenize gol atmaya gidiyorsunuz bu hamlelerle.

• Beğen
Tepkiler: Ediz Yiğit