WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
nokia pro camı L820 kurmuş bulunmaktayım :D

tanercoskun

tanercoskun

Üye
820 nasıl kurdun eğer burada forumda açılan konu ile yaptınsa notepad dosya içeriğini paylaşır mısın.

blackcemre

Üye
skynet noteoad içeriğini upload eder misin lumia 620 için

sauozgur

sauozgur

Üye
merhaba arkadaşlar bende dayanamadım kurdum sonunda nsu dan..ancak bi sorum olcak..göz atma kısmında kapalı-zamanlanmış ve daima açık seçenekleri var özet seçeneğide olması gerekmiyomuydu yoksa benmi yanlış biliyorum??l920

dakamon

dakamon

Üye
Sen Nokia ve bu flaş işiyle ilgili ne kurduysan pcden kaldır. Ama kaldırırken bu your uninstall gibi köke kadar her şeyi silen kaldıran programlardan birini kullan. Sonra bir restart çek. Ardından doğru sıralama ile (geçen sayfalarda biri söylemişti ben unuttum şimdi) programları kur ve bir kez daha dene. PC ve Windows bu bahsettiğimiz. Her an her şey olabilir :D :kıskıs: Ben daha önce defalarca yapıp sonuç alamadığım bir işlemi tekrar yapıp sonuç aldığımı hatırlıyorum. PC'yi kırmamak için kendimi zor tutmuştum.

VEYA; boş ver yapma flaşlama :D O kadar bekledin birkaç gün daha bekle. Sonuçta hayat meselesi değil. Ufkuna güneş gibi de doğmayacak bu güncelleme. Kasma yani :D :kıskıs:

Valla dediğin programla herşeyi tek tek sildim en ince ayrıntısına kadar kaldırdım tekrar yükledim yine aynı. Anlamadım gitti.

respection123

Üye
520 ve 720 Bi haftaya kadar NCS/NSU Düşer :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Flaşlamamak için zor tutuyorum kendimi.

orijinal rom hazırda bekliyor ancak bu aralar artan iş yoğunluğum yüzünden atmıyorum :kıskıs:

hectobos

Üye
bende yükledim amberi 920 ye ama tema renkleri hala aynı bunu bilen var mı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bende yükledim amberi 920 ye ama tema renkleri hala aynı bunu bilen var mı?

Tam olarak neyi kastediyorsunuz?

Eğer tema rengini değiştirecekseniz "Ayarlar>Tema" menüsüne girmelisiniz.

Kastettiğiniz şey "Renk Profilleri" ise; "Ayarlar>Ekran ve Dokunma" kısmında "Lumia Renk Profili" ayarı var.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
dakamon

dakamon

Üye
Bi flash atamadım arkadaş :(

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar son 3 günlük sayfaları baştan sona okumadım ama bu yeniden Nokia'nın serverlarına koyduğu romlardan ben cihazı nsu'da açınca 3047.000.1326.2002 kodlu romu buluyor. Yani turkcell romlu cihazlar için son amber romu bu değil mi? Flaş atmayacağım da öylesine sordum meraktan :D:D

- - - Eklendi - - -

Ha bir de bu kodlu romu flaşlayıp da data sense alabilen var mı? :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar son 3 günlük sayfaları baştan sona okumadım ama bu yeniden Nokia'nın serverlarına koyduğu romlardan ben cihazı nsu'da açınca 3047.000.1326.2002 kodlu romu buluyor. Yani turkcell romlu cihazlar için son amber romu bu değil mi? Flaş atmayacağım da öylesine sordum meraktan :D:D

Evet AMBER ROM'u o artık official olarak indirilebilir durumda ;)

Tatil de bitti ama :islik

ÖEY

ÖEY

Üye

Evet AMBER ROM'u o artık official olarak indirilebilir durumda ;)

Tatil de bitti ama :islik

Peki data sense ne oldu data sense :D :D
Hem tatil rehavetinden çıkamadım tekrar geri dönesim var. 3 gün yetmedi ya :D :kıskıs:

Üst Alt