WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Ama bende kurulmuyor bilmem bi sp1 bir şey kurun diyor kuruyorum sonra tekrar çalıştırıyorum yok kurmuyor yine anlamadım gitti

skynet

Üye
Ama bende kurulmuyor bilmem bi sp1 bir şey kurun diyor kuruyorum sonra tekrar çalıştırıyorum yok kurmuyor yine anlamadım gitti

Hocam pc'de sp1 yüklü değil ise yükle + net framework 4 ve üzeri yüklü değil ise yükle :)

dakamon

dakamon

Üye
Dediği 2 mb dosyayı yükledim ve demekki pc yi yeniden başlatmamamı istiyormuş başlattım şimdi yükleme çubuğuna geçti. Ya bilgisayar telefonumu görüyo ona özel sayfa bile açıyor resminin olduğu :D ama nsu görmüyor hala neyin artisliği bu ya :D prgram çok artis

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bir de care suite benden kullanıcı adı şifre istiyor o işi nasıl helledeceğiz yahu?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar nokia care suite de görmüyor telefonu anlamıyorum anlamıyorum offf :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar bir de care suite benden kullanıcı adı şifre istiyor o işi nasıl helledeceğiz yahu?
Arkadaşlar nokia care suite de görmüyor telefonu anlamıyorum anlamıyorum offf :(

Work offline diyeceksiniz.
Bir de elinizde Rom dosyalarının olması gerekiyor.

Rom dosyalarını indirip;

C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-xxx
*" dizinine attıktan sonra;
(
*Lumia 820 için RM-825)

Şuradaki adımları izleyin.

http://www.maxicep.com/windows-phon...-sunuculari-uzerinden-rom-indirme-829179.html

dakamon

dakamon

Üye
Şunu kimse anlamyor sanırım ister 20 kere indir program telefonu görmüyor bir kere.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Şunu kimse anlamyor sanırım ister 20 kere indir program telefonu görmüyor bir kere.

hocam win7 de dil bölgeyi değiştirdinmi? bende de vardı kurulmuyor kursamda görmüyordu dil bölgeyi değiştirince kapadım açtım düzeldi.

dakamon

dakamon

Üye

hocam win7 de dil bölgeyi değiştirdinmi? bende de vardı kurulmuyor kursamda görmüyordu dil bölgeyi değiştirince kapadım açtım düzeldi.

Dil bölgeyi amerika yapıp bilgisaayrı kapatıp açmak mı gerekiyor

- - - Eklendi - - -

Benim sorunum programlar telefonumu görmüyor her ikiside

- - - Eklendi - - -

Yani dil bölge güncellemeyi görmesiyle alakalıdır sanırım benim telefonu program görmüyor aygıtı bilgisayara bağlayın uyarısı veriyor.

- - - Eklendi - - -

Bide bilgisayarın dil bölgesi mi yoksa telefonun mu?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Yani dil bölge güncellemeyi görmesiyle alakalıdır sanırım benim telefonu program görmüyor aygıtı bilgisayara bağlayın uyarısı veriyor.

- - - Eklendi - - -

bilgisayarın hocam.denetim masasında dil bölge ayarları var ordan yapabilirsin yada sağ altta ki saatten yapabilirsin :oke:

dakamon

dakamon

Üye
Hemen deniyorum umarım olur

- - - Eklendi - - -

Peki o ayarlardan biçim kısmı mı konum kısmını mı değiştiricem

n000k

n000k

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bak güzel kardeşim.pcnin dilini Amerika yapıcaksın.ondan sonra ncs senin teli görür ve recovery aktif olabilir.nsu bin görmemesi senin teli çok ilginç valla..bişey diyemicem bunun için..

Serhanas35

Üye
Arkadaşlar nsu ızerınden L520 ye amber gldi diyolar dogrumu :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Peki o ayarlardan biçim kısmı mı konum kısmını mı değiştiricem

Dil+Bölge ayarlarında İngilizce (Amerikan) seçili olacak, hemen yan sekmede bölge/konum kısmında da Amerika seçili olacak.
Yeniden başlatmana gerek yok. Tamam deyip NCS'yi çalıştırabilir ve işlemlere başlayabilirsin.

realname11

Üye
520 tık yok baktım gelmemiş.

dakamon

dakamon

Üye

Dil+Bölge ayarlarında İngilizce (Amerikan) seçili olacak, hemen yan sekmede bölge/konum kısmında da Amerika seçili olacak.
Yeniden başlatmana gerek yok. Tamam deyip NCS'yi çalıştırabilir ve işlemlere başlayabilirsin.

Dediğiniz herşeyi yaptım her şeyi ama yine görmüyor programlar telefonu. :( mecbur otayı beklicem

bj_kmurat

Üye
Güncellemeden önce nova3 oyununu Hindistan mağazasından ücretsizken yüklemiştim ama şimdi satın al dediğimde daha önce satın aldınız demiyor

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Dediğiniz herşeyi yaptım her şeyi ama yine görmüyor programlar telefonu. :( mecbur otayı beklicem

bilgisayarınızdan Nokia ile ilgili olan tüm programları kaldırın. Hepsini tekrar kurun. Sorun muhtemelen kablo driverından kaynaklanıyor

- - - Eklendi - - -

Güncellemeden önce nova3 oyununu Hindistan mağazasından ücretsizken yüklemiştim ama şimdi satın al dediğimde daha önce satın aldınız demiyor

bolgenizi hindistana tekrardan getirin ve oyunu satın al deyin :)

csH

csH

Üye
Lumia phone drivers var windowsphone sitesinde onlari yuklyp dene ncs den yuklemeyi

Üst Alt