WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bilgisayarın mı? Ne yapim.

- - - Eklendi - - -

Ya ben resim paylaşmadım ama mevuyu anladınızmı acaba?

- - - Eklendi - - -

Aynı sorun bende de var nasıl çözebilirim.

programı yeniden kurmak gerekli bende aynı sorunu yaşayıp ilk güncellemeyi kaçırdım zaten

- - - Eklendi - - -

hatta ncs varsa onu da kaldır kablo yazılımlarını da kaldır
ondan sonra önce nsu kur sonra ncs kur

blackcemre

Üye
Çİft tıkla uyandırma var diyor wpcentral:620'de var diyor wpcentral:
Resmi orjinal boyutta görmek için buraya tıklayın. (719x328px -18KB)

csH

csH

Üye
Buyuk ihtimalle ota geldikten sonra ekran+dokunmaya guncelleme geleck ve cift tikla uyandirma aktif olacaktir

rapturkish

rapturkish

Üye
620 de radyo neden yok acaba ilginç gerçekden yabancı bir forumda okumuştum radyo çipi var fakat arka kapaktan dolayı yok yazıyordu geliştirilmesi gerek vs gibi şeyler söyleniyordu

blackcemre

Üye
Nokia amberi ilk yüklediğimde teli açtığım gibi şebekeden internet yememesi için ne yapabilirim.

- - - Eklendi - - -

Buyuk ihtimalle ota geldikten sonra ekran+dokunmaya guncelleme geleck ve cift tikla uyandirma aktif olacaktir

ota ile şimdi yüklediğimiz yazılım aynı ama.

respection123

Üye
Nokia amberi ilk yüklediğimde teli açtığım gibi şebekeden internet yememesi için ne yapabilirim.

- - - Eklendi - - -

Ayarlardan Şebeke/Dolaşımı Kapat

texasteam

Üye
elveda otacı arkadaşlar dayanamıyorum artık :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ota geldimi ota :megafon: :megafon:

dakamon

dakamon

Üye

programı yeniden kurmak gerekli bende aynı sorunu yaşayıp ilk güncellemeyi kaçırdım zaten

- - - Eklendi - - -

hatta ncs varsa onu da kaldır kablo yazılımlarını da kaldır
ondan sonra önce nsu kur sonra ncs kur

NSU varda NCS setupı yok link varsa biri gönderebilirmi?

alical33

alical33

Üye

- - - Eklendi - - -

ilk telefon kurulumu yaparken özeli seçip veri dolaşımını kapat ama öylede ms hesabıyla açılışte giriş yapamazsın yapamaıncada y
edeği geri yükleyemezsin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

İlk açılışta hesap bilgilerinin tanımlanması ve yedeklenmiş bilgilerin aktarılması için çok küçük miktarda internet gerekir.
Bunu engelleyemezsiniz, zaten engellemeye de çalışmayın.

Yedek bilgileri (rehber ve oyun-uygulama listeleri) vs yüklendikten sonra Ayarlardan "Şebeke>Veri Bağlantısı" kısmına gelip kapalı yapın.

Böylece yedekten listesi alınan oyun ve uygulamaların tümünü daha sonradan wifi ile yükleyebilir, aynı zamanda telefonun çeşitli uygulamalarla veri kullanmasını engelleyebilirsiniz.

csH

csH

Üye
Ota ile su an yukledigimiz eyni olabilir benim demek istedigim resmi olarak guncelleme dagitildiktan sonra ayarlardaki ekran+dokunma bi guncelleme alacak ve cift tikla uyandirma eklenecektir tabi bu benim dusuncem gelmeyebilir de

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ota ile su an yukledigimiz eyni olabilir benim demek istedigim resmi olarak guncelleme dagitildiktan sonra ayarlardaki ekran+dokunma bi guncelleme alacak ve cift tikla uyandirma eklenecektir tabi bu benim dusuncem gelmeyebilir de

"Ekran ve Dokunma" ayarı güncelleme alırsa, NSU'dan yükleyenlere de gelir zaten.

drangela61

drangela61

Üye
Otadan güncellemenin ne zaman geleceği kesin mi perşembeden beri güncelleme denetliyorum artık harbiden gına geldi :@

alasulumurat

alasulumurat

Üye
620 de radyo neden yok acaba ilginç gerçekden yabancı bir forumda okumuştum radyo çipi var fakat arka kapaktan dolayı yok yazıyordu geliştirilmesi gerek vs gibi şeyler söyleniyordu

bildiğim kadarıyla kulaklık girişi işe ilgili bir şey var. Biliyorsun kulaklık radyoda anten görevi görüyor ve 620 lerde bu sıkıntı oluyormuş ayrıntısını bilmiyorum.

skynet

Üye
Yemişim radyosunu çif tık olayı gelsin bana yeter :megafon:

csH

csH

Üye
Aynen iste bende oyle diyorum bi guncelleme gozukur magazada biz flaslayanlar ve ncs nsu yla yukleyenler de kavusur cift tiklama ozelligine

dakamon

dakamon

Üye
NCS win7 ye kurulmuyormu arakdaşlar verdiğiniz linkten ncs indirdim ama kurulmuyor.

Üst Alt