WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

muratangin

Üye
yok korktuğum kadar yokmuş :D fakat amberden önce official youtube app çalışıyordu şimdi someting .... li bir hata veriyor amberdenmi oldu böyle ?

ademoz05

ademoz05

Üye
Hadi hayırlı olsun Telstra yarın güncellmeyi vermeye başlıyormuş Lumia 920 için

kaynak:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Dün de Verizon başladı :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye
Avusturya çok uzak değil, 24 saatte en geç gelir bize de:islik

tessun

Üye
navifirm açılmış galiba arkadaşlar :D

dakamon

dakamon

Üye
Telstra veriyor da biliyormuyuz serverlardan mı yoksa ota dan mı veriyor buda çok önemli?

ÖEY

ÖEY

Üye
navifirm açılmış galiba arkadaşlar :D

O ne işe yarıyordu? Bir de paralı mı? :D Zaten diğerlerine zar zor alışıyorum bir de bunu başıma çıkarmayın ya :D:D:kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Telstra veriyor da biliyormuyuz serverlardan mı yoksa ota dan mı veriyor buda çok önemli?

Sanırım OTA ile dağıtıma geçecek Telstra:oke: Yani resmi olarak dağıtıma başlıyor. 5 Ağustos'tan beri hazırmış aslında.

tessun

Üye
:D yok parasız dı firmwARE indirmek içinbi programdı . kapanmıştı. şimdi açıcaklar ama ücretli olucak herhalde .s

dakamon

dakamon

Üye
Umarım bunu gören Nokia ulan bi telstra kadar olamadık deyip verin lan güncellemeyi hemen diyip yayınlar :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu işi de ticarete dökmüşler yani.

respection123

Üye
Boşa bekliyorsunuz Tr anca 10 gün sonra gelir.

dakamon

dakamon

Üye
Yok aslında Tr 10 gün sonra gelecek diye bir şey yok otaya verildiği gün neredeyse tüm dünyaya birlikte veriyorlar :) umaım ki otadan yayınlasın Nokia. Gsm operatörlerine bakıp ta aldanmamak lazım. Bizi asıl Nokia ilgilendirir :) bide turkcell açıklama yapıyormuş yarında ben veriyorum diye :D Türkcell romdan global roma geçenler ne üzülürler :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Toros542

Toros542

Üye
Dün gece dışarıda olduğum için flaşı yapamadım.. ama.. bombanın pimini çektim çekicem artık çok az kaldı gelsin amber gitsin kamber :D

- - - Eklendi - - -

hacı abi bas flaşı sen de biz de kurtulalım :D

iyi güzel diyorsun da evde pc yok ki kardeşim.ayrıca en son flaş attığım da telefonu çökerttim :) (Nokia C7 idi)

braayn

braayn

Üye
cihazı flasşladım iyi kötü kullanıyorum data sense gelmedi ve birde şu ekran saatini göremedim nerden aktif ediliyordu ?

respection123

Üye
Yok aslında Tr 10 gün sonra gelecek diye bir şey yok otaya verildiği gün neredeyse tüm dünyaya birlikte veriyorlar :) umaım ki otadan yayınlasın Nokia. Gsm operatörlerine bakıp ta aldanmamak lazım. Bizi asıl Nokia ilgilendirir :) bide turkcell açıklama yapıyormuş yarında ben veriyorum diye :D Türkcell romdan global roma geçenler ne üzülürler :D

inş. Dediğin gibi çıkar :)

dakamon

dakamon

Üye
Dediğim gibi galiba ağustos sonunda çıkacak :) Yavaş yavaş buna inanıyorum galiba.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben Ağustos sonunu beklerim Eylül sonunu da beklerim memnunum cihazımdan ama dün eklemeyi unutmuşum lumia renk profillerini de özledim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Benim cihazda bu flaş olayı yüzünden başına kötü bir şeyler geleceğini sezdi sanırım pil akşam 9-10'a kadar gitmeye başladı iki gündür :kıskıs: :D Ama hiç şansın yok bro en kötü otayla işin biter :D:D

Üst Alt