WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

respection123

Üye
10 Gün İçerisinde Geleceği Kesin :oke:

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben gönderdim bile

lavigne-61

Üye
arkadaşlar şu global rom turkcell rom vb olayı nedir ben vodofoneden 620 aldım benim kisinde hangiis var nerden anlıyabilirim yada hangisi iyi ?
bu sırada gdr 2guncellemesi microsoft serverlere yuklerken serverleri çökmüş babam gitti şimdi yapmaya server işi olmassada derim global romdan 1 gb getirir belki daha fazla ama microsoftun izin vereceğini zannetmiyorum ben umudu kestim guncellemeden sizde kesin benim gibi 1 bardak hatta ne birdağı 10 bardaktan aşağı soğuk su bizi paklamaz :D:vur

braayn

braayn

Üye
walla flasşladım çatır çatır kullanıyorum :) ama sms+arama engelleme gelmedi ve data sense gelmedi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

yıllık üyelikle firmware indirilen firmalar zaten vardi. Hem de Türkiye'de ayrıca her türlu teknik ve donanımsal destek de veriyorlar.
Hiç duymamıştım abi, yine de ben Nokianın navi'yi tekrar hizmete açıp ücretli firmware sunmasına çok şaşırdım.

dakamon

dakamon

Üye
data sensi göremedim ama sms+arama engelleme nerde bulamadım ??

Extralar+bilgi ayarını bi güncellemeyi deneyin linkinii yada qr kodunu bularak bi güncellemeyi deneyin o zaman geelebilir

lavigne-61

Üye
Ulumem63

Ulumem63

Üye
Arkadaşlar bu Pro camı kullanan var mı ben amberi yükledim Pro camı desteklemiyor hala

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar bu Pro camı kullanan var mı ben amberi yükledim Pro camı desteklemiyor hala

Pro cam daha yayınlanmadı diğer cihazlara sanırım. Önce otadan bi amber yayınlansın anca ondan sonra 920 için falan yayınlanır.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
daha amber gelmemiş siz pro cam diyorsunuz abi ya

Üst Alt