WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

mahosa

Üye
Ben gdr2 fransız romunu yükledim mükemmel. hiç bi sıkıntı yok.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

AYRICA EXTRAS+INFO GUNCELLEMESİ İLE SMS VE ARAMA ENGELLEMEDE GELDİ.

YkPkY

YkPkY

Üye
GDR2 Güncellemesi Hasarlı!

Geçtiğimiz hafta, Microsoft tarafından hazırlanan GDR2 güncellemesi HTC 8x ve 8s telefonlara dağıtılmaya başlandı. Ancak yolunda gitmeyen bir şeyler var!

Kademeli olarak dünya genelinde indirmeye açılan Gdr2 güncellemesi, Nokia’nın Amber güncellemesi adı altında daha fazla özelliğe sahip bir güncellemeye gdr2 yi dahil etmeye çalışması nedeniyle geçtiğimiz hafta sadece HTC cihazlara dağıtılmaya başlandı. Ancak, bazı kullanıcılardan gelen geri bildirimler üzerine Microsoft, güncellemenin dağıtımını durdurdu.

Bazı kullanıcılar, telefonlarının “Müzik Dinledikleri” sırada donduğunu ve kullanılamaz hale geldiğini bildirdiler. Donan telefonlar, bir daha aktif hale getirilemiyor ve o şekilde kalıyor. Gdr2 güncellemesi ile Microsoft, XBox Müzik servisi üzerinde geliştirmeler yaptı ve sorun da büyük ihtimalle buradan kaynaklanıyor.

Microsoft, sorunun farkına vardıktan sonra güncellemeyi askıya aldı. Sorun çözüldükten sonra güncelleme dağıtıma devam edecek.

Bu sırada GDR2 güncellemesi üzerine ekstralar katarak, Amber güncellemesi adı altında Lumia cihazlara dağıtıma başlayacak Nokia da, bu problem üzerine dağıtımını erteledi. Microsoft, hasarlı kodlarını temizledikten sonra Lumialar da bekledikleri güncellemeye kavuşacaklar!

ÖEY

ÖEY

Üye
Abi bu haber eskiydi yalnız :) Bu hatadan sonra Amber güncellemesinin tarihi 15 Ağustos'a kaldı diye biliyorum ben ;)

YkPkY

YkPkY

Üye
güncelleme detayları

]

Yönlendirme yasak

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
GDR2 Güncellemesi Hasarlı!

Geçtiğimiz hafta, Microsoft tarafından hazırlanan GDR2 güncellemesi HTC 8x ve 8s telefonlara dağıtılmaya başlandı. Ancak yolunda gitmeyen bir şeyler var!

Kademeli olarak dünya genelinde indirmeye açılan Gdr2 güncellemesi, Nokia’nın Amber güncellemesi adı altında daha fazla özelliğe sahip bir güncellemeye gdr2 yi dahil etmeye çalışması nedeniyle geçtiğimiz hafta sadece HTC cihazlara dağıtılmaya başlandı. Ancak, bazı kullanıcılardan gelen geri bildirimler üzerine Microsoft, güncellemenin dağıtımını durdurdu.

Bazı kullanıcılar, telefonlarının “Müzik Dinledikleri” sırada donduğunu ve kullanılamaz hale geldiğini bildirdiler. Donan telefonlar, bir daha aktif hale getirilemiyor ve o şekilde kalıyor. Gdr2 güncellemesi ile Microsoft, XBox Müzik servisi üzerinde geliştirmeler yaptı ve sorun da büyük ihtimalle buradan kaynaklanıyor.

Microsoft, sorunun farkına vardıktan sonra güncellemeyi askıya aldı. Sorun çözüldükten sonra güncelleme dağıtıma devam edecek.

Bu sırada GDR2 güncellemesi üzerine ekstralar katarak, Amber güncellemesi adı altında Lumia cihazlara dağıtıma başlayacak Nokia da, bu problem üzerine dağıtımını erteledi. Microsoft, hasarlı kodlarını temizledikten sonra Lumialar da bekledikleri güncellemeye kavuşacaklar!

Haber HTC'nin güncellemesi ile ilgili eski bir haber. Üstünden çok sular aktı.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Flip To Silence geldi mi AMBER ile?

ÖEY

ÖEY

Üye
Gelmiş olması lazım :)

dakamon

dakamon

Üye
Otaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Otaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Güncelleme geldi zannettim :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Bu arada 1314 güncellemesi bize gelmedi değil mi? Sadece AT&T kullanıcılarına hazırlanmıştı :hmmm

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-lumia-920-icin-1314-guncellemesi-yolda-784866.html demiştim sonra da

http://www.maxicep.com/windows-phon...icin-1314-guncellemesi-navifirmde-790769.html konusunu açmıştım ama globale çıkmadan kayboldu

• Beğen
Tepkiler: n000k
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
FlipToSilence (Ters çevirerek sessize alma) özelliği için bkz.

Ayarlar > Ses > Sağ tarafa geç (Geliştirmeler) > En alttaki seçenek (Sessiz moda al - Zil sesini susturmak için ters çevirin)

Lumia820

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi
FlipToSilence (Ters çevirerek sessize alma) özelliği için bkz.

Ayarlar > Ses > Sağ tarafa geç (Geliştirmeler) > En alttaki seçenek (Sessiz moda al - Zil sesini susturmak için ters çevirin)

:hmmm ters çevrili iken notificationlar da susuyor mu

Üst Alt