Hocam siz nereye yüklüyorsunuz ? Ben tek part mega ya atıyorum şuaniki part tamam kaldı 4siyah lumia 920 global rom
ben buldum nasıl fkashlayacağım
Hasan sen elindeki 920 Siyah Global ROM'u partlara bölüp upload ediyorsun değil mi?

Hocam siz nereye yüklüyorsunuz ? Ben tek part mega ya atıyorum şuan
ben buldum nasıl fkashlayacağım

hocam nerden buldunsa kaynak verirmisin bende döncem geçmişe![]()

Arkadaşlar yabancı Rom atıp da dertsiz başınıza dert açmayın.
Bulduğunuz dosyaların Türkiye Rom'u olduğundan emin olun![]()
nasıl olduğunu anlamasamda kurtarmıştım 2 defa 
Hasan ve Mr.H ikinizden de bekliyoruz o zaman 920 Global ROM dosyalarınıKaynak çok olsun sorun olmaz kanımca
![]()
Valla ben daha önce yapmadım ama bu ncs ile yapılıyor sanırım. Zaten bununla ilgili yazılım destek bölümünde bir konu var. Oraya bakarak yaparım. Ama önce OTA'yı bekleyeceğim. Fakat senin dosyayı indiririm kalsın kenarda ne olur ne olmazYuzde 50 tmm benım 3 part kaldı
- - - Eklendi - - -
Biz bu Roomları paylaşın ca sız nasıl yukleyeceksınız pekı ?

dosyayı normal şekilde indirilmiş gibi olduğu yere atacaksınız siz telefonu taktığında bu güncellemeyi görüp buna güncellemek isteyecek teoride böyle pratikte görücezValla ben daha önce yapmadım ama bu ncs ile yapılıyor sanırım. Zaten bununla ilgili yazılım destek bölümünde bir konu var. Oraya bakarak yaparım. Ama önce OTA'yı bekleyeceğim. Fakat senin dosyayı indiririm kalsın kenarda ne olur ne olmaz![]()

dosyayı normal şekilde indirilmiş gibi olduğu yere atacaksınız siz telefonu taktığında bu güncellemeyi görüp buna güncellemek isteyecek teoride böyle pratikte görücez![]()