WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

seratikon02

Üye
selam arkadaşlar benim lumia 620 de güncelleme hala görünmüyor neden olabilir...

Bendede ilkte görüyordu dün. Bugün ise görmedi aynı sürümü gördü. Nokia Care Suite'yi yükle ondan yaptım ben onunla görüyor oluyor. :)

JAVOR

JAVOR

Üye
Klavyede yazarken ses çıkması zaten olan bir özellik değilmiydi ? daha değişik bir şey mi ? kapatılamıyor mu ? Bir sürü soru al sana :D
---------------------------------------------------------------------------------
NSU, da amber halen geri çekik durumda mı ?

xemorytr

Üye
roomu nokia sotware up attım orda gözüküyor ama nasıl kurucaz

ÖEY

ÖEY

Üye
Hasan ve Mr.H ikinizden de bekliyoruz o zaman 920 Global ROM dosyalarını:oke: Kaynak çok olsun sorun olmaz kanımca :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ÖEY
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Arkadaşlar yabancı Rom atıp da dertsiz başınıza dert açmayın.
Bulduğunuz dosyaların Türkiye Rom'u olduğundan emin olun :)

bişey olmaz abi ya çökerse kaldırırız daha önce başıma geldi dert gelirse derman bulunuyor bi şekilde :) nasıl olduğunu anlamasamda kurtarmıştım 2 defa :D

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Hasan ve Mr.H ikinizden de bekliyoruz o zaman 920 Global ROM dosyalarını:oke: Kaynak çok olsun sorun olmaz kanımca :D

Yuzde 50 tmm benım 3 part kaldı

- - - Eklendi - - -

Biz bu Roomları paylaşın ca sız nasıl yukleyeceksınız pekı ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Yuzde 50 tmm benım 3 part kaldı

- - - Eklendi - - -

Biz bu Roomları paylaşın ca sız nasıl yukleyeceksınız pekı ?
Valla ben daha önce yapmadım ama bu ncs ile yapılıyor sanırım. Zaten bununla ilgili yazılım destek bölümünde bir konu var. Oraya bakarak yaparım. Ama önce OTA'yı bekleyeceğim. Fakat senin dosyayı indiririm kalsın kenarda ne olur ne olmaz :D:D

xemorytr

Üye
evet biri room yüklemesini anlatsın room indirdim yükleyemiyorum

Bay H

Bay H

Üye
Valla ben daha önce yapmadım ama bu ncs ile yapılıyor sanırım. Zaten bununla ilgili yazılım destek bölümünde bir konu var. Oraya bakarak yaparım. Ama önce OTA'yı bekleyeceğim. Fakat senin dosyayı indiririm kalsın kenarda ne olur ne olmaz :D:D
dosyayı normal şekilde indirilmiş gibi olduğu yere atacaksınız siz telefonu taktığında bu güncellemeyi görüp buna güncellemek isteyecek teoride böyle pratikte görücez :ehe

xemorytr

Üye
attım ama güncellemeyi görmedi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
dosyayı normal şekilde indirilmiş gibi olduğu yere atacaksınız siz telefonu taktığında bu güncellemeyi görüp buna güncellemek isteyecek teoride böyle pratikte görücez :ehe

teorik olarak öyle ama ismen tutmayacağı için atmayacaktır dosyaları, dosya isimlerini orjinalleriyle aynı yaparsak olur zannımca :hmmm

dakamon

dakamon

Üye
habere bakın

ÖEY

ÖEY

Üye
Ya işte bu NCS ile olmuyor muydu bu işlem? YKPKY bu işi bilir ona sormak lazım :D:D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
en rahat biziz yani 620 sahipleri :D

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ÖEY
NUD

NUD

Üye
bende güncellemeyi nsc dan yükledim telefonumu sıfırladı ve herşeyi silip sözde yükledi ama hiçbir şekilde değişmiş bir ikon bile görmedim radyoyu da bulamadım müzik&video da da radyo yok :S

Üst Alt