WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye

yükler,zamanında çok geçtim birbirlerine çaktım,sıkıntı olmuyor.
Baba sen neredesin yahu? :D Bıraktın gittin bizleri forumda valla :D Telefona kızdın bizi boşladın be :D Bu flaşlama işini senden daha iyi bilecek bir insan evladı yoktur bu memlekette arkadaşlara bir yardımcı ol :D:D

xemorytr

Üye
dosyaları buldum ama denemek lazım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
dosyaları buldum ama denemek lazım

Bunları kullanmayın.
Bunlar yabancı ülke romları (AT&T operatörüne özel vs).
Sizinkine atarsanız sıkıntılı olur.

xemorytr

Üye

Bunları kullanmayın.
Bunlar yabancı ülke romları (AT&T operatörüne özel vs).
Sizinkine atarsanız sıkıntılı olur.

ne gibi bişey olur ki ?

- - - Eklendi - - -

biri artık şu güncellemeyi yüklesin internetede ordan çekelim artık

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ALİ KEMAL abi OTA dan gelince düzelir mi bilmem ama biz nasıl global roma geçeceğiz senin Bi bildiğin vardır sadece sisteme telefonun urun kodunu o şekilde göstermemiz gerek yani beyaz global xxxxx3 Türkcell xxxxx8 onu Bi şekilde programa öyle göstersek düzelir

- - - Eklendi - - -

ALİ KEMAL abi OTA dan gelince düzelir mi bilmem ama biz nasıl global roma geçeceğiz senin Bi bildiğin vardır sadece sisteme telefonun urun kodunu o şekilde göstermemiz gerek yani beyaz global xxxxx3 Türkcell xxxxx8 onu Bi şekilde programa öyle göstersek düzelir

- - - Eklendi - - -

aslında NSC ile ilgili biraz eskiden yapılıyordu forumda yapanlar vardı ama şimdi yapılmıyor...

Arkadaşlar downgrade olarak adlandırdığımız eski sürüme flaşlama işlemini ancak Dead Flaş yöntemini kullanarak yapabilirsiniz.
Ancak lütfen yeterli bilgisi olmayanlar uğraşmasın.

http://www.maxicep.com/windows-phon...-atilir-lumia-800-a-2-719878.html#post5733402

Windows XP'de denemeniz tavsiye olunur.
Flaşlayacağınız ROM dosyalarını eğer XP kullanıyorsanız şu dizine atmalısınız.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Packages\Products\rm-821

Ayrıntılı bilgi için:

http://www.maxicep.com/windows-phone-yazilim-destek/lumia-920-acilmiyor-2-756015.html#post5797628

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur ve IVI-Elia
hasansen_83

hasansen_83

Üye
Arkadaşlar ben yukluyorum Lumia 920 nın Amber guncellemesı ni yuzde 70 kaldı ha gayret ha sabır:)

Plesk234

Üye
Daha gdr2 deyiz böyle .Durun daha bunun gdr3 ü win 8.1 i war :kop:

anliatamer

Üye
920 Beyaz Turkcell rom amber isteyenler.

Edit: Diğer mobil sitelerine Yönlendirme yok.!

ÖEY

ÖEY

Üye
Özgür peki Turkcell ROM'dan Global ROM'a geçsek bir sonraki güncellemeler de sorun yaşanır mı? Yani her seferinde Global ROM'a geri döndürmek zorunda kalır mıyız? Ben bu işlemi yapmayı düşünüyorum ama sonradan gelecek GDR3 veya WP8.1 güncellemelerin de sorun yaşamaktan çekiniyorum, ondan sordum:hmmm Yani uzun lafın kısası bir kez Global ROM'a geçersek artık cihaz temelli o ROM'da kalır değil mi?

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Özgür peki Turkcell ROM'dan Global ROM'a geçsek bir sonraki güncellemeler de sorun yaşanır mı? Yani her seferinde Global ROM'a geri döndürmek zorunda kalır mıyız? Ben bu işlemi yapmayı düşünüyorum ama sonradan gelecek GDR3 veya WP8.1 güncellemelerin de sorun yaşamaktan çekiniyorum, ondan sordum:hmmm Yani uzun lafın kısası bir kez Global ROM'a geçersek artık cihaz temelli o ROM'da kalır değil mi?
cihaz geçtimi eline :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Hayır. Muhtemelen GLOBAL Rom'a geçtikten sonra artık onun üzerine güncelleme alırsınız.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Arkadaşlar downgrade olarak adlandırdığımız eski sürüme flaşlama işlemini ancak Dead Flaş yöntemini kullanarak yapabilirsiniz.
Ancak lütfen yeterli bilgisi olmayanlar uğraşmasın.

http://www.maxicep.com/windows-phon...-atilir-lumia-800-a-2-719878.html#post5733402

Windows XP'de denemeniz tavsiye olunur.
Flaşlayacağınız ROM dosyalarını eğer XP kullanıyorsanız şu dizine atmalısınız.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Packages\Products\rm-821

Ayrıntılı bilgi için:

http://www.maxicep.com/windows-phone-yazilim-destek/lumia-920-acilmiyor-2-756015.html#post5797628

Eski sürümü yükleyecek arkadaşlar şuradaki yazılanları ve konuları dikkatli okusunlar.

Tabi bir de şu var. Kendinize güvenip bu işe girişseniz bile;
Eski sürümün dosyalarını nereden bulacaksınız? :hmmm

hasansen_83

hasansen_83

Üye
iki part tamam kaldı 4 :)siyah lumia 920 global rom

ÖEY

ÖEY

Üye
Hasan sen elindeki 920 Siyah Global ROM'u partlara bölüp upload ediyorsun değil mi?

blackcemre

Üye

Eski sürümü yükleyecek arkadaşlar şuradaki yazılanları ve konuları dikkatli okusunlar.

Tabi bir de şu var. Kendinize güvenip bu işe girişseniz bile;
Eski sürümün dosyalarını nereden bulacaksınız? :hmmm

ben buldum nasıl fkashlayacağım

HalfEvil333

Üye
arkadaşlar NSU da yeni rom gözükmüyor eskisi var ne yapmalı ?

Üst Alt