WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
ya inmiyor ya 50kb/s nedir başka link yokk mu yaa

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar L620 için çift tıklama özelliği sanırım yok ?, Ekran+Dokunma güncellemesini yapmama rağmen gözükmüyor o ayar.

peki diğer ayarlar var mı?renk profili filan :hmmm

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar L620 için çift tıklama özelliği sanırım yok ?, Ekran+Dokunma güncellemesini yapmama rağmen gözükmüyor o ayar.
Burda var görülüyor?

[video=youtube;LwjjYcPgbUg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LwjjYcPgbUg[/video]

narnia16

narnia16

Üye

blackcemre

Üye
rehber nasıl yedeklenir

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bendede görünmüyor çift tıklatma güncellememe rağmen

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

bence haber olarak maxicep çok önde ama tabi burada videolu inceleme yok. yazmamda sıkıntı olmaz ama videolu incelemede en iyisi donanımhaber tabi maxicep yaparsa onu bilmem:naughty:

ama mesut çevik süper insan tabi maxiceptekilerden sonra :D

O kadar personel ve ekipmanımız yok şu an :)

Ancak haber alanında WP'ye ilişkin ilk haberler daima bizde :oke:

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
OTA ya ne zaman gelir sizce ?

PureFood

PureFood

Üye
Valla forum canlandı :D

IVI-Elia

Üye
rehber nasıl yedeklenir
ayarardan yedekleme yapılınca rehber yedeklenir.yani uygulama listesi+ ayarlar yedekleyince o da yedekleniyo

ya da dur zaten yedeklemesen de onlar outlook hesabında olduğundan hesap açınca drek gelir :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar eğer güncellemeden sonra sıfırlama yapmadıysanız bence bir yapın ne olur ne olmaz belli olmaz bu wp nin hali bir anda her şey geliverir :D:D

PureFood

PureFood

Üye
5800'a da böyle güncelleme beklerdik ne günlerdi :D valla çok kıyak oldu :D

yunusiyunus

Üye
diğer klasörle ilgili bilgi veren arkadaş yok mu

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ya harbiden görünmez gibi hissediyorum ya şimdiye kadar kaç kere soru sordum cevap yok hiç :D

enessrsy

enessrsy

Üye
Güncelleme dosyası indikten sonra telefona yüklenmeye başladı ve anında başarısız oldu uyarısı aldım. Şu an telefon kilitlendi kurtarmaya çalışıyorum o da %5'te sonlandırılıyor kendiliğinden. Telefon kırmızı ekranda kaldı var mıdır bir çözümü?

ÖEY

ÖEY

Üye

bence haber olarak maxicep çok önde ama tabi burada videolu inceleme yok. yazmamda sıkıntı olmaz ama videolu incelemede en iyisi donanımhaber tabi maxicep yaparsa onu bilmem:naughty:

ama mesut çevik süper insan tabi maxiceptekilerden sonra :D
Valla mesut çeviği hiç sevmem, android sevdalısı, önyargılı, kesinlikle tarafsızlığına güvenmediğim bir insan. Video inceleme konusunda teknoseyiri tek geçerim, levent abi harika bir adam:oke:

• Beğen
Tepkiler: yusufguc
tanercoskun

tanercoskun

Üye
820 data sense yok diyenler yüreğime indirdi. Vodafone 820 kimsede data sense yok mu şimdi ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ota ya be zaman gelir dedim :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Üst Alt