nusret2013
Üye
kaç kere yok dedim :/
görmedim kusura bakma böyle programla filan uğraşmadan telefondan ne zaman güncelleriz?
kaç kere yok dedim :/
tamam işte beklediğim cevap buydukaç ay bekledik bir iki gün daha beklerim ben
![]()
ama belki güncellemede diğeri temizliyordur bilmiyorum 

ekran ve dokunma uygulamasını mağazadan güncelleyin elini üstünden geçirince saat çıkma özelliği geliyor
direk lumia pusher yükle tek tek güncelle920 de fotoğraf çekerken odak anında çok net fakat çektikten sonra bulanıklaşıyordu o sorun düzelmiş
- - - Eklendi - - -
link varsa paylaşabilirmisin ?
teşekkür ettimdirek lumia pusher yükle tek tek güncelle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
lumia 620'ye fm radyo gelmişmi Nokia care süite ie flash atarak mı yükleyeyim acil???????????*

Software update programı ile yükle Link Konuda war![]()
Evet siliniyorOnla yüklersem içindeki herşeu siliniyor mu yeniden mi yüklyüyor sıfırdan mı yüklüyor yazılımı

Onla yüklersem içindeki herşeu siliniyor mu yeniden mi yüklyüyor sıfırdan mı yüklüyor yazılımı
Ali cidden düzelmiş değil mi odaklama sorunu? Bak eğer öyleyse öpecem valla seni920 de fotoğraf çekerken odak anında çok net fakat çektikten sonra bulanıklaşıyordu o sorun düzelmiş
- - - Eklendi - - -
link varsa paylaşabilirmisin ?

Evet kullanıcı verileri siliniyor.
Silinsin mi diye soru var ama varsayılan olarak işaretli durumda ve kaldıramıyorsun.
Eğer final sürümüyse ki öyle olduğunu düşünüyorum bir problem olmaz benceSence Nokia Care Suite'den yüklemek flashla daha mı sağlıklı olur?

Sence Nokia Care Suite'den yüklemek flashla daha mı sağlıklı olur?
Arkadaşlar lumia 820 ave data sense bulamadım :S...
Birde çift tıkla saat gözükecekti hani ? onu bulamadım. çift tık yapınca normal kilit ekranı geliyor