WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Avea olupta data sense olan var mı ?

skynet

Üye

Sonunda başladı :dry:

ÖEY

ÖEY

Üye
BU ARADA GÜNCELLEME SONRASI BAZI ÖZELLİKLERİ CİHAZINDA GÖREMEYEN ARKADAŞLAR ACABA TELEFONU SIFIRLAYIP ÜSTÜNE KURULUMU YAPTIKTAN SONRA SİSTEM UYGULAMALARINI LUMİA PUSHER İLE GÜNCELLEYİP BİR KEZ DE KAPATIP AÇTILAR MI? BELKİ BÖYLE YAPINCA EKSİK UYGULAMALAR GÖRÜNÜR??

Benimkisi sadece bir düşünce, denemek lazım:oke:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

Plesk234

Üye
Yurt Dışı Cihazlarda Sorun yaratırmı?

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Lumia 620 güncelleme sorunsuz, haber için teşekkürler.

dakamon

dakamon

Üye
BU ARADA GÜNCELLEME SONRASI BAZI ÖZELLİKLERİ CİHAZINDA GÖREMEYEN ARKADAŞLAR ACABA TELEFONU SIFIRLAYIP ÜSTÜNE KURULUMU YAPTIKTAN SONRA SİSTEM UYGULAMALARINI LUMİA PUSHER İLE GÜNCELLEYİP BİR KEZ DE KAPATIP AÇTILAR MI? BELKİ BÖYLE YAPINCA EKSİK UYGULAMALAR GÖRÜNÜR??

Benimkisi sadece bir düşünce, denemek lazım:oke:

Mantıklı. Kapasite kontrolünün ayarlara gelmesi de öyle ayarları güncellerken olmuştu. Kendiliğinden. Belki data sense de öyle gelir.

- - - Eklendi - - -

Haydaaa. Nirde bu datasense

820 lerde yok kardeşim. Bi sorun var anlaşılan.

tgoksen1

Üye
veee 14 ağustosta yayınlanacağı kesinleşti...

• Beğen
Tepkiler: ceza87

Plesk234

Üye
Arkadaşlar Yurt Dışı Cihazlarda Bi sorun verirmi?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Lumia 520 için daha gelmedi güncelleme ilk mesaja yazılırsa iyi olabilir :)

alical33

alical33

Üye
Ali cidden düzelmiş değil mi odaklama sorunu? Bak eğer öyleyse öpecem valla seni :D:D

odaklamada bende sorun yoktu ki zaten ben şunu diyorum
hani fotoğraf çekerken odaklama halinde tuşa yarım basılıyken çok net oluyorda fotoğrafı çekince bulanıklaşma oluyordu ya o düzelmiş onu dyorum ben :D

Tacettinn

Tacettinn

Üye
lumia 820 de datasense yok diye birşey olamaz. Heyecan yapmaya gerek yok :) hiç olmazsa telefonu sıfırlayıp 14 ağustosu bekleriz :islik ... Bunca zaman bekledik

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
920 de fotoğraf çekerken odak anında çok net fakat çektikten sonra bulanıklaşıyordu o sorun düzelmiş :)

En çok buna sevindim sağ olasın haber verdiğin için

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar lumia 620de çift tıklatma yok mu

ÖEY

ÖEY

Üye
odaklamada bende sorun yoktu ki zaten ben şunu diyorum
hani fotoğraf çekerken odaklama halinde tuşa yarım basılıyken çok net oluyorda fotoğrafı çekince bulanıklaşma oluyordu ya o düzelmiş onu dyorum ben :D
Tamam işte odaklama sorunu o zaten :D Oh be düzelmiş sonunda :D Ne kadar zamandır küfür edip duruyordum fotoğraf çekerken, iyi olacak iyi:oke:

Üst Alt