Rom [jb][4.2.2] Cyanogenmod 10.1 // 08.09.2013

Sponsorlu Bağlantılar

best1905

best1905

Üye
İlerde overlock destekli kernel gelirmi acaba bize

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem

payne46

Üye
wifi direct çalışıyomu gerçekten deneyen var mı ???

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Yüksek ihtimalle çalısır 20 dk oyun oynama %9 götürdü :)

best1905

best1905

Üye
Bu romun cok isinmasi sorun olurmu anakart falan yanmasin

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Çokda fazla ısınmıyo

best1905

best1905

Üye
güç tasarrufu nerden açılıyor

- - - Eklendi - - -

paranorid android romu çıkmış

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
İşe yaramaz o

best1905

best1905

Üye
Neden sirf halo icin yuklemek istiyorum onu cokmu ram yiyor

cesares_

Üye
selamünaleyküm arkadaşlar.Şimdi derin bilgilerinize dayanarak sormak istiyorum.Bahsi geçen cm 10.1 rom bizim normal galaxy s3 mini gt-i8190 modeli için mi? yani bu yurtdışı sürümleri için falan değil değil mi? Diğer sorum en son stabil sürümün linkini size zahmet tekrar alabilir miyim arkadaşlar? İlgi ve alakanıza şimdiden çok teşekkürler.Emeğinize ve elinize sağlık.Yardım için şimdiden Allah razı olsun...

Turuncudon

Üye
Merhaba hocam ben bu romu kurdum problem yok kullanıyorum ellerinize emeğinize sağlık. Şöyleki Bende galaxy wonder i8150 telefon mevcut ve bundada cyanogenmod 9 kullanıyorum. Sorum şu galaxy w de kullandığım romda işlemci hızını ayarlayabiliyosun ve kontrol edebiliyosun s3 minide bu sistem özelliği yok mu ??

best1905

best1905

Üye
Pac romunu kurdum super hersey calisiyor guncelleme gelmis

• Beğen
Tepkiler: emrh77

duzollica

Üye
GT-i 9000 samsung galaxy s 1 uyumlu mu?????????????

Samet.25

selamünaleyküm arkadaşlar.Şimdi derin bilgilerinize dayanarak sormak istiyorum.Bahsi geçen cm 10.1 rom bizim normal galaxy s3 mini gt-i8190 modeli için mi? yani bu yurtdışı sürümleri için falan değil değil mi? Diğer sorum en son stabil sürümün linkini size zahmet tekrar alabilir miyim arkadaşlar? İlgi ve alakanıza şimdiden çok teşekkürler.Emeğinize ve elinize sağlık.Yardım için şimdiden Allah razı olsun...

Evet i8190 için yukeleme talimatlarini yaparsan sorunsuz şekilde kullanirsin 1. Sayfadaki link son sürüm stabil linktir

Samet.25

Pac romunu kurdum super hersey calisiyor guncelleme gelmis

Arama filan yapiyomu denedinmi kardeş en son yukledigimde arama yapmiyodu oyunlarda feci kasiyodu filan herşeyi deneyip sorun yoksa linki banada atabilirmisin o romda güzel halo filan var hoşuma gidiyo

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
best1905 link atarmısın

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim working diyo :eller: deniycem

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Fulll working

Arkadaşlar bu PAC romu da çok güzel ben CM yi beğendim fakat zevk meselesi :)

• Beğen
Tepkiler: serihan

Üst Alt