Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni telefon alıcam ne almalıyım?
Sponsorlu Bağlantılar
onurhanerk
Üye
Konu Sahibi
Yeni telefon alıcam ne almalıyım?
Elimde nokia C7 var 2. el bir telefon almayı dusunuyorum satıp . Bir kaç yeri zedelendi telefonun. onun dısında iyi. Ne kadara satabiliim? Ne almalıyım?
Tavsiyeleriniz nelerdir acaba?
Baskentliia
Üye
gm discovery 600 tl çok iyi telefon
BelaMonte
Üye
Valla kardeş para ve kullanım sebebini soylememişsin bende her zamanki gibi ilk aklıma geleni onercem lumia 1020 e tabi alamayacaksın o yüzden beklentimi söyle. Gm discover de alabilirsin. C7 2. El hakkında bir bilgim yok
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
onurhanerk
Üye
Konu Sahibi
Lumia ların uygulama ve görüntü soruınu yok mu? çok kısıtlı diye duydum. Widget yokmuş zaten uygulamada çok azmış?
0343434
Üye
Görüntülü görüşme yapılabilir ama operatörün destek vermesi gerekiyor.Popüler uygulamaların çoğu geldi, diğerleri de gelmek üzere. Nokia Lumia 820,920 wp için olabilir. Sony Xperia SP, S4 Mini,beklersen Htc One Mini ya da Lg Nexus 4 olabilir.
onurhanerk
Üye
Konu Sahibi
Hmm . Peki 1 yıl daha ideare etmemi mi öneririsn yoksa bir telefon almalımıyım?
İhtiyar007
Üye
beklemek her zaman iyidir
Anil-D
Üye
evet
Fuad199219
Üye
gm discovery bakida var ?
- - - Eklendi - - -
abi youtubede videolara bakdim gm discovery iyi bir telefona oxdayir..ben Azerbaycanda nasil bula bilirim onu hec kimse tanimiyor ki bu modeli kime soruyorum bilmiyor((
- - - Eklendi - - -
4g varmi bu telefonda?
Anil-D
Üye
s3 al
onurhanerk
Üye
Konu Sahibi
Abimda var s3 galaksi istemiyoum açıkcası
LimePie
Üye
arkadaş ne güzel demiş beklemek her zaman iyidir.Bekle sana göre uygun olanı al gönlün hangisini istiyorsa sonuçta sen kullanacaksın.
ANIL
Admin
Bütçen ne durumda? İhtiyacın ve aradığın model varsa beklemek pek mantıklı değil. Her zaman bir üst modeli çıkacak, yetişemeyiz.
onurhanerk
Üye
Konu Sahibi
800 lira verebilirim.
Burakkkk250
Üye
Benim c7 nin de kasası zedenlenmişti. 6 ay önce 250₺ satabildim garantisi filan yoktu. 1 yıl daha bekleme de eylül gibi yeni telefonlar tanıtılacak ve mevcut telefonların fiyatları az da olsa düşer. Lumialarda sorun yok. Popüler uygulamaların çoğu var ve bir bir eksiklikler gideriliyor. Bazı popüler uygulamalar henüz resmi olarak yok ama 3. Part uygulamalar çok iyi iş görüyor. Eğer metro arayuz hoşuna gidiyorsa ben sana şiddetle tavsiye ederim WP yi, zevk meselesi sonuçta. Veya o fiyatlarda ortalama bir android telefon seçebilirsin. Karar senin
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
ayrıca wp de widget olayı Live tileler ile sağlanıyor. Kutucuklar kendini yeniliyor güncelleniyor. Her duyduğuna inanma bu arada