ANIL
Admin
GMD baktım pek hoşuma gitmede lumanın hangisini önerisiniz?
Bütçene uygun hangisi olursa artık 520, 620, 720

Teknolojiye yetişemiyoruz1020 türkiyede ne zaman çıkarki?
- - - Eklendi - - -
birde 808 41 mp önerirmisiniz?
920 varken de 820 tavsiye etmeyelim o zaman veya 1020 varken 920 yibütçe denen bir şey var kardeş
lumia 820 = 980 lira
lumia 720 = 900 lira
eeee 80 lira farkı veremiyormu 80 lira için 1gb ram den vazgeçmek niye üst seviye dururken orta seviye almak niye
haklısın 820 alabiliim ama windows işletim sistemi mi dah kullanışlı olur android mi bunda kararsız kaldım açıkcası. Lumia 1020 labilsem hiç durmam aslında ama galaksileride istemiyoum. ona göre şimdi ne almalıyım sizce?

kamera ve görünümü güzel olmalı hızlı olmalı ekran büyük olmalı şarz sorunu olmamalı uygulama fazla değil 1 kaç oyun ve işe yarar programlar. güzel bir görünüm. (hem ekran hem işletim açısından). Müzik ses sorunu olmamalı hoperlor ve kulaklık sesi yuksek olmalı, çabuk ısınmamalı ve tabikide hafızası yüksek olmalı. Kolay kullanım olsa olabilir symbian ve android deki gibi wifi açma kapamak için mesela onca yere gir çık yapmak istemiyorum.
Eğer böyle bir şey soyliyebilrsenz ortalama 1.000 TL verebilirim
Beklentilerim bunlar. fazla biraz sanki![]()
kamera ve görünümü güzel olmalı hızlı olmalı ekran büyük olmalı şarz sorunu olmamalı uygulama fazla değil 1 kaç oyun ve işe yarar programlar. güzel bir görünüm. (hem ekran hem işletim açısından). Müzik ses sorunu olmamalı hoperlor ve kulaklık sesi yuksek olmalı, çabuk ısınmamalı ve tabikide hafızası yüksek olmalı. Kolay kullanım olsa olabilir symbian ve android deki gibi wifi açma kapamak için mesela onca yere gir çık yapmak istemiyorum.
ben sana lumia820 tavsiye ederim, htc lere de bakabilirsinkamera ve görünümü güzel olmalı hızlı olmalı ekran büyük olmalı şarz sorunu olmamalı uygulama fazla değil 1 kaç oyun ve işe yarar programlar. güzel bir görünüm. (hem ekran hem işletim açısından). Müzik ses sorunu olmamalı hoperlor ve kulaklık sesi yuksek olmalı, çabuk ısınmamalı ve tabikide hafızası yüksek olmalı. Kolay kullanım olsa olabilir symbian ve android deki gibi wifi açma kapamak için mesela onca yere gir çık yapmak istemiyorum.
WP'de üst bar olmadığı için daha uzun. WP'den memnun kalırsın ama 
yok iş
Symbian ve Android'te wifi açmak o kadar uzun değil ki üst barı indirip tıklıyorsun bu kadarWP'de üst bar olmadığı için daha uzun. WP'den memnun kalırsın ama
![]()
yok iş
te onu dedim toogle ve üst barlar var fakat WP de yokmuş malesef. Şimdi bu özelliklere göre WP mi android mi?