Yeni telefon alıcam ne almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
Teknolojiye yetişemiyoruz :D 1020 türkiyede ne zaman çıkarki?

- - - Eklendi - - -

birde 808 41 mp önerirmisiniz?

Samet.25

GMD baktım pek hoşuma gitmede lumanın hangisini önerisiniz?

HTC one x kere bakmani öneririm hala kaliteli bi telefon fiyatlarini bilmiyorum ama hemen hemen butcene uygundur son baktigimda 900 lere kadar düşmüştü

ANIL

ANIL

Admin
Teknolojiye yetişemiyoruz :D 1020 türkiyede ne zaman çıkarki?

- - - Eklendi - - -

birde 808 41 mp önerirmisiniz?

Sadece kamerası için Symbian almanı tavsiye etmem sıkılırsın bir süre sonra. 1020 yıl sonuna doğru gelicek diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
DalvikCache

DalvikCache

Üye
920 varken de 820 tavsiye etmeyelim o zaman veya 1020 varken 920 yi :D bütçe denen bir şey var kardeş

lumia 820 = 980 lira
lumia 720 = 900 lira

eeee 80 lira farkı veremiyormu 80 lira için 1gb ram den vazgeçmek niye üst seviye dururken orta seviye almak niye

onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
haklısın 820 alabiliim ama windows işletim sistemi mi dah kullanışlı olur android mi bunda kararsız kaldım açıkcası. Lumia 1020 labilsem hiç durmam aslında ama galaksileride istemiyoum. ona göre şimdi ne almalıyım sizce?

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
lumia 820 = 980 lira
lumia 720 = 900 lira

eeee 80 lira farkı veremiyormu 80 lira için 1gb ram den vazgeçmek niye üst seviye dururken orta seviye almak niye

haklısın tabi de 820'yi 1150 civarlarında hatırlıyorum ben. Eğer dediğin gibiyse tabiki 820 seçilmeli.

- - - Eklendi - - -

haklısın 820 alabiliim ama windows işletim sistemi mi dah kullanışlı olur android mi bunda kararsız kaldım açıkcası. Lumia 1020 labilsem hiç durmam aslında ama galaksileride istemiyoum. ona göre şimdi ne almalıyım sizce?

Telefondan beklentilerin nedir öncelikle onu söylersen daha rahat yardımcı oluruz. Yani oyun, uygulama, kişiselleştirilebilirlik dersen android,, stabilite, yenilik, akıcılık dersen wp

onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
kamera ve görünümü güzel olmalı hızlı olmalı ekran büyük olmalı şarz sorunu olmamalı uygulama fazla değil 1 kaç oyun ve işe yarar programlar. güzel bir görünüm. (hem ekran hem işletim açısından). Müzik ses sorunu olmamalı hoperlor ve kulaklık sesi yuksek olmalı, çabuk ısınmamalı ve tabikide hafızası yüksek olmalı. Kolay kullanım olsa olabilir symbian ve android deki gibi wifi açma kapamak için mesela onca yere gir çık yapmak istemiyorum. :)
Eğer böyle bir şey soyliyebilrsenz ortalama 1.000 TL verebilirim :)
Beklentilerim bunlar. fazla biraz sanki :)

fk555897

fk555897

Üye
kamera ve görünümü güzel olmalı hızlı olmalı ekran büyük olmalı şarz sorunu olmamalı uygulama fazla değil 1 kaç oyun ve işe yarar programlar. güzel bir görünüm. (hem ekran hem işletim açısından). Müzik ses sorunu olmamalı hoperlor ve kulaklık sesi yuksek olmalı, çabuk ısınmamalı ve tabikide hafızası yüksek olmalı. Kolay kullanım olsa olabilir symbian ve android deki gibi wifi açma kapamak için mesela onca yere gir çık yapmak istemiyorum. :)

Bence Lumia 820 beklentilerini karşılar. Sadece marketteki uygulama veya oyunların ücretli olanlarını telefona yüklemek için ücretsiz bir yol yok.

• Beğen
Tepkiler: onursan
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye

O zaman WP tam senlik dostum, ama tek sorun şöyle bi yarım saat halo, modern combat tarzı oyunlar oynayınca alev gibi oluyor telefon, geri kalan her şey istediğin gibi :) ben sana lumia820 tavsiye ederim, htc lere de bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: onursan
ANIL

ANIL

Admin

Symbian ve Android'te wifi açmak o kadar uzun değil ki üst barı indirip tıklıyorsun bu kadar :D WP'de üst bar olmadığı için daha uzun. WP'den memnun kalırsın ama :oke:

onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi

Symbian ve Android'te wifi açmak o kadar uzun değil ki üst barı indirip tıklıyorsun bu kadar :D WP'de üst bar olmadığı için daha uzun. WP'den memnun kalırsın ama :oke:
yok iş
te onu dedim toogle ve üst barlar var fakat WP de yokmuş malesef. Şimdi bu özelliklere göre WP mi android mi?

ANIL

ANIL

Admin
yok iş
te onu dedim toogle ve üst barlar var fakat WP de yokmuş malesef. Şimdi bu özelliklere göre WP mi android mi?

Açıkçası WP yazılımı şuan için tam oturmuş değil benim gözümde. İlerleyen zamanlarda çok değişeceğine inanıyorum ama :oke:
Şuan için iOS yada Android derim.

onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
Galaksi istemiyorum açıkcası onun yerine tablet almayı dusunuorum. Wp alsam mesela yeni çıkan telefonlar oturunca benim almış olduğumda otururmu ve ya hatamı yapmış olurum. Nokia c7 ilk çıktıgında aldım fakat hata yaptım ve çok pişman oldum tekrar istemiyorum bu hatayı dusmeyi.
Nokiadan biraz korkuyorum açıkcası. Mesela wp aldım marketten uygulama indirmek istesem credi card lazım mı yoksa teletondan tl olarak alabiliyormuyuz.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Dostum git Media markta al elini ikisine incele

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Üst Alt