Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

ademkuzu

Üye
mp4 videoları kasmadan nasıl izleyebilirim teşekkürler.

süm2

Üye
Burada tartışılmayacak veya yorumlar da yazılmayacaktır, diye bir kural da yazılı. İkinci olarak da, hazır uyarmışken mesajın altına yazayım;

Benzer, burada ScreenSnap'ın yaptığı gibi Soft görev atamak anlamında kullanılıyor.

ScreenSnap kilit tuşuna nası görev atıyor kaynak ıngilizce olduğundan yapamadım

qenannege

Üye
ya su fruit ninja yi android deki gibi suruklemesi yokmu

büşra a.

Üye
erişim noktası ekliyorum paket veri yok diyip internete başlanmıyo

Akıncı

Akıncı

Üye
ayarlar>bağlantı>hedefler>ayarlarınızı tıklayın>erişim noktasını>internet yapın :oke:

dayday94

Üye
sim kart sorunum.

1-tel c5-03 avea hatlarının hicbirini okumuyor yani simkart kaydı yapılamıyor diyor

2-aynı telefona turkcell takıyorum canavar gibi cekiyo ama arama yapma kalktığımda "kapsamam alanı dışında " diye hata veriyo
3-EN ÖNEMLİSİ 3310 telefona takıyorum eskiden kalma avea hattımı canavar gibi görüyo ve cekiyo telefon...

Sorun sizce nerde arkdaslar???? acil cvp bekliyorum...

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
sim kart sorunum.

1-tel c5-03 avea hatlarının hicbirini okumuyor yani simkart kaydı yapılamıyor diyor

2-aynı telefona turkcell takıyorum canavar gibi cekiyo ama arama yapma kalktığımda "kapsamam alanı dışında " diye hata veriyo
3-EN ÖNEMLİSİ 3310 telefona takıyorum eskiden kalma avea hattımı canavar gibi görüyo ve cekiyo telefon...

Sorun sizce nerde arkdaslar???? acil cvp bekliyorum...

telefonu yedekleyip bi soft formet at

hrnztrk

Üye
Telefonla konuşurken rakamlara tıklayamıyorum. Nasıl çözebilirim?

ugurcank

Üye
c5-03 yüklü uygulamalardaki client platform nedir?

Byres

Üye
Nokia c5-03 telefonumda skype uygulaması yüklü,fakat kullanıcı adı ve şifreyi yazıp girmeye çalıştığımda yükleme sayfasında bi yere kadar geliyor sonrasında donuyo.Çözümü var mı? Skype kullanamayacak mıyız yoksa telde ?

ugurcank

Üye
apibridge ne işe yarıyor?

msonra

Üye
Net paketim var. İndirdiğim her müziği indirildi olarak gösteriyor fakat hafıza kartına veya telefon hafızasına kaydetmiyor. kullandığım net menüde olan. başka bi tarayıcıylada denedeim aynı sonucu verdi. çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Net paketim var. İndirdiğim her müziği indirildi olarak gösteriyor fakat hafıza kartına veya telefon hafızasına kaydetmiyor. kullandığım net menüde olan. başka bi tarayıcıylada denedeim aynı sonucu verdi. çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Kendi tarayıcısı ile mi indiriyorsun?

Opera kullanmanı tavsiye ederim, indireceğin yeri seçme şansın var en azından..

Takipçi Satın Al

Üst Alt