Emrgncy
Üye
Telefonunu bu konudan hackle ve tüm sertifika sorunlarından kurtul...c5 03 indirdiğim tüm uygulamalara sertifika hatası veriyor lütfen çözüm![]()
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...3-dakika-da-hacklemek-guncellendi-547695.html
Telefonunu bu konudan hackle ve tüm sertifika sorunlarından kurtul...c5 03 indirdiğim tüm uygulamalara sertifika hatası veriyor lütfen çözüm![]()
c5 03 indirdiğim tüm uygulamalara sertifika hatası veriyor lütfen çözüm![]()

.rar dosyalarını açamazmıyım? Telefonum hackli.
.rar dosyalarını açamazmıyım? Telefonum hackli.
Yurtdışından giriş yapan birinin pasaportu ile kayıt yaptırabilirsin, yanlış hatırlamıyorsam 100 tl kayıt parası alıyorlar...benim C5-03 telefonum yurt disindan geldi actirilmasi icin 180 tl istiyorlar baska nasil actira bilirim
C5-03 için anaekran'da görünecek, paket veri, wifi, gps, bluetooth gibi özellikleri tek tuşla açmaya kapamaya yarayan bir yardımcı uygulama bilen var mı?
merheba arkadaşlar C5-03 kullanıyorum kilit kodunu unuttum. Nasıl bulabilirim acaba yardımcı olurmusunuz.
C5-03 için anaekran'da görünecek, paket veri, wifi, gps, bluetooth gibi özellikleri tek tuşla açmaya kapamaya yarayan bir yardımcı uygulama bilen var mı?
Telefonumda Foursquare var Places yerine girince GPS hatası veriyor uygulamalar-yer-gps verisi de navigasyon konum yerlerindede rakam yok yardımcı olursanız sevirim.C5-03
ofw de iken açılıyor muydu?C5-03 kullanıcısıyım telefonda cfw yüklü xtron wp8 emulatör yüklü uygulama açılmıyo nden olabilir ?
c5-03: c dolu diyor bazı şeyleri siliyorum ama yine dolu diyor ve sis uygulamaları ne?