Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

hackerimlan

Üye
.rar dosyalarını açamazmıyım? Telefonum hackli.

tuncay19alaybey

Üye
benim C5-03 telefonum yurt disindan geldi actirilmasi icin 180 tl istiyorlar baska nasil actira bilirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
benim C5-03 telefonum yurt disindan geldi actirilmasi icin 180 tl istiyorlar baska nasil actira bilirim
Yurtdışından giriş yapan birinin pasaportu ile kayıt yaptırabilirsin, yanlış hatırlamıyorsam 100 tl kayıt parası alıyorlar...

burak236

Üye
telefonum c5 03 afedersiniz de gibi telefon. Bataryası tam dolmuyo nerdeyse 2 gün şarjda kaldı yine de dolmadı bi de ekran bazenleri kararıp telefon yeniden başlatılıyo. Yardım edermisiniz

Cyber1997

Cyber1997

Üye
Evet burak o sorun bendede var nasıl yapıcaz

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
2 gün şarjda durupta dolmaması; ya bataryada sorun var yada şarj devresi bozulmuş enerji girişi sorunlu, bunlar ihtimal tabiki. Hard format atın donanımda yada yazılımda giderilebilecek bir sorunsa zaten düzelir ama düzelmez ise farklı bir batarya ile deneme şansınız varsa deneyin yoksa garantiye gönderin.

euphratess

Üye
C5-03 için anaekran'da görünecek, paket veri, wifi, gps, bluetooth gibi özellikleri tek tuşla açmaya kapamaya yarayan bir yardımcı uygulama bilen var mı?

KenanGT

Üye
C5-03 için anaekran'da görünecek, paket veri, wifi, gps, bluetooth gibi özellikleri tek tuşla açmaya kapamaya yarayan bir yardımcı uygulama bilen var mı?

Valla ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlar illaki yardımcı olacaklardır..

bahcevan_64

Üye
merheba arkadaşlar C5-03 kullanıyorum kilit kodunu unuttum. Nasıl bulabilirim acaba yardımcı olurmusunuz.

bahcvan 654321 nokia c503ùn kilit kodu 12345 yazarak cikar peki ben sana soraim nokia c503 yeni guncelemesi cikti mi

KenanGT

Üye

Böyle birşey inşallah işini görür heralde Gerçi dediğim gibi ben s^3 uygulamalarını daha iyi biliyorum ama yardımcı olmak adnına bunu önereyim dedim bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...0v5-belle-topbar-v3-0-beta-turkce-675663.html

fyagci

Üye
bende c5-03 kullanıcısym foursquare kurmak istiyorum sorunsuz çalışan bir sürüm önerebilrmisiniz banada.. çok teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Telefonumda Foursquare var Places yerine girince GPS hatası veriyor uygulamalar-yer-gps verisi de navigasyon konum yerlerindede rakam yok yardımcı olursanız sevirim.C5-03

bende c5-03 kullanıcısym foursquare kurmak istiyorum sorunsuz çalışan bir sürüm önerebilrmisiniz banada.. çok teşekkürler

turgayozkan009

Üye
C5-03 kullanıcısıyım telefonda cfw yüklü xtron wp8 emulatör yüklü uygulama açılmıyo nden olabilir ?

crazyumut95

crazyumut95

Üye
Arkadaşlar whats app ın hafıza kartına kurulanı var mı

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
kardeş telefonun kendi sorun zaten :D neyse gdeski nasıl kullanabiliriz c503'de anlamadım?

emreaksoy42

Üye
c5-03: c dolu diyor bazı şeyleri siliyorum ama yine dolu diyor ve sis uygulamaları ne?

Takipçi Satın Al

Üst Alt