Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Garantisi bitti.Hataları normal sanıyordum.Her telefonda var sanmıştım.Ondan servise götürmemiştim.Orjinal yazılımda diğerlerinde bu hatayı vermiyor mu?
c5-03 kullanmadım ama arama esnasında tuşları kilitlemesi normal değil, otomatik tuş kilidi zamanıyla alakalı olabilir mi?

yine de c5-03 kullanan birisine sormanda fayda var..

eskihoca

Üye
c5-03 kullanmadım ama arama esnasında tuşları kilitlemesi normal değil, otomatik tuş kilidi zamanıyla alakalı olabilir mi?

CFW atmayı düşünüyorum .Sorunsuz bir tavsiyen olabilir mi?

a_snmz

Üye

hocam o her telefonda var arama esnasında kilitlenmesi normal bir durum.

a_snmz

Üye
Her telefon derken C5-03 ü kastetmiştim.Yanlış anlaşıldı galiba. :)

rerer

Üye
Selam Ben Nokia C5-03 kullanıyorum hatım turkcell Telefonu ayarlardan baglantı yı cıft mod yapınca ınternete gırmıyor ama umts yapınca 3.5 g le gırıyor bızım orda 3.5g cekmıyor onun ıcın cıft mod la gırmesını ıstyrm ama cfwden mı olabılır cfw attım once ole degıldı gırıyordu ama cfw degıstrdım baska cfw attım gırmıyor var mı yardımcı olabılecek bırı format attım olmadı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Selam Ben Nokia C5-03 kullanıyorum hatım turkcell Telefonu ayarlardan baglantı yı cıft mod yapınca ınternete gırmıyor ama umts yapınca 3.5 g le gırıyor bızım orda 3.5g cekmıyor onun ıcın cıft mod la gırmesını ıstyrm ama cfwden mı olabılır cfw attım once ole degıldı gırıyordu ama cfw degıstrdım baska cfw attım gırmıyor var mı yardımcı olabılecek bırı format attım olmadı
Farklı bir operatörün sim kartı ile dene, aynı hatayı veriyorsa söylediğbn gibi cfw den olabilir, ofw yüklemeni öneririm..

rerer

Üye
Tamam kardeşim deneyim bana güzel bir cfw önersen v23.00

rerer

Üye
bende bunu
Nokia Suite ile yapmaya karar verdim.
başarılı bir şekilde VSürümünü
buldu ve indirdim. Lakin yüklemeye
gelince belli bir noktaya kadar geliyor
ve tık diye biligsayar kapanıyor ve
başlıktada bellirtiğim Kernel Security
Check Failure hatasını veriyor.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bende bunu
Nokia Suite ile yapmaya karar verdim.
başarılı bir şekilde VSürümünü
buldu ve indirdim. Lakin yüklemeye
gelince belli bir noktaya kadar geliyor
ve tık diye biligsayar kapanıyor ve
başlıktada bellirtiğim Kernel Security
Check Failure hatasını veriyor.
:hmmm Mümkünse birde farklı bir pc den dene..

emreaksoy42

Üye
whatsapp yükledim daha sonra açınca kendi otomatik avea internetine bağlanıyor acil yardım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
whatsapp yükledim daha sonra açınca kendi otomatik avea internetine bağlanıyor acil yardım
whatsapp sürekli internet bağlantısı ister, onu engellemek için linkteki uygulamayı indirip bağlantıyı istediğin zaman açıp kapayabilirisin..

emreaksoy42

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

emreaksoy42

Üye
c5-03'e göre fasttube varmı başka programda olur??

tannux

Üye
acaba c5-03 için android tablet, telefon olsun wifi hotspot programı varmı. joıku sadece nokia tel. işe yarıyor diğer tel. tablette işe yaracak varmı?

halilgamer486

Üye
benim sorunun telefonumda QT bileşenleri yok ve çoğu oyun açılmıyor lütfen yardımcı olun :) şimdiden teşekkürlerbenim sorunun telefonumda QT bileşenleri yok ve çoğu oyun açılmıyor lütfen yardımcı olun :) şimdiden teşekkürler

Üst Alt