Android ve WP Hakkında bilgisi olanlara önemli soru

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
bu wpciler ne diyo la marketleri çöplüğün en alası bi uygulamanın 6 tane sürümü var markette işe yarar hiçbişey yok. appstore filan olsa neyse ama işe yarar 10 tane uygulama çıkmaz marketten hala play storea çöp diyolar çok ilginç gerçekten bahane bitmiyo bunlarda

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ios uygulamalari yaninda ezik kaliyo bizimkiler. ben doyumsuz oldugum icin hangi sistem olursa olsum tam anlamiyla istedigime kavusamiyorum. bence de cop dolu +18 oneri gormemek elde degil bazen oyun ariyorum bastam asagi +18. kalite konusunda da ozenilmis cok az uygulama var

- - - Eklendi - - -

cop dolu deyince yanlis anlasilmasim gerekli uygulamalar zaten var ama onun disinda kalabalik yapanlar onerilerden duzgun bi uygulama bulmami zorlastiriyor

tapatalk

tapatalk

Üye
ios uygulamalari yaninda ezik kaliyo bizimkiler. ben doyumsuz oldugum icin hangi sistem olursa olsum tam anlamiyla istedigime kavusamiyorum. bence de cop dolu +18 oneri gormemek elde degil bazen oyun ariyorum bastam asagi +18. kalite konusunda da ozenilmis cok az uygulama var

- - - Eklendi - - -

cop dolu deyince yanlis anlasilmasim gerekli uygulamalar zaten var ama onun disinda kalabalik yapanlar onerilerden duzgun bi uygulama bulmami zorlastiriyor
+18 filtresini açabilirsin

enterneoll

enterneoll

Üye
kardeşim wp nin eksikleri var biraz gelişsin ondan sonra düşün

• Beğen
Tepkiler: tlgcn38
maskedboy

maskedboy

Üye
wp8 gelişene kadar wp9 çıkar bence windows sadece bilgisayar işletim idtemi olmalı

Invoke

Invoke

Üye
wp8 gelişene kadar wp9 çıkar bence windows sadece bilgisayar işletim idtemi olmalı

Neden ki android kadar hızlı gelişemiyorlar evet, ama zamanla oturacaktır, ha ben olsam SP alırım zaten SP tavsiye ettim de. Ben pcye win8 kurdum, sanki lumiaları da inceledim hos bir sistem olmus bence, biraz markette gelişince zamanla olur bu işler.

- - - Eklendi - - -

Ama konu yine sapmış, hangisinin marketi daha iyiye gelmiş iş...
Vatandaş zaten oyun çok oynamam vs demişti, "gidin bakın beğendiğinizi alın, madem" Ben olsam SP seçerdim, sadece oyun değil mesele SP diğer yönlerden de altta kalacak bir telefon değil.
Saygılar =)

Baskentliia

Baskentliia

Üye
Nokia Lumia iyi telefon ama windows phone?

maskedboy

maskedboy

Üye
bence xperia sp

Üst Alt