Nokia Lumia1020&Canon Eos 60D kamera karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Alemin kralı geliyor desene

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Lumia 1020'den :

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Dtn

Üye
Kırmızılı çocuk kesin Türk :ehe
Fotoğrafın kalitesi çok iyi ya

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ayrıca burda Upload yüzünden fotoğrafın boyutu düşmüş. Şimdi bizim arkadaşta 808 var. Çektiği resimler ortalama 8-12 Mb. Abi Upload siteleri 5 Mb kabul ediyor :ehe

merlin19

merlin19

Üye
ben o videodan şunu anladım değil 3.000 tl digital prof makina o telefonun karşısına pardon canavarın 10.000 tl lik Makinada koysanız onun kadar net ve pürüzsüz çekemez bakın digital fotoğraf makinaları en iyi çekimi ışıklandırılmış şöyle tabirle set halindeki bir yerde yada doğal güneşli ortamda iyi çeker ve birazdan çeken adama bağlı keza 1020 çamur atmıyorum zaten ben Lm serilerine telefon demiyorum bunlar telefon değil abi ondan daha üstün bana göre telefon iptone 4s 5 samsung s3 s4 htc one tarzı şeyler bunlar telefon ama lm serileri onlardan daha ileri işin açığı lm 920 kullanıcısıyım arkadaşımda bir nikon var 6 bin tlden fazla aynı yerlerde fotolar çektik hatta bende hrd var çektiğim fotoğraflar onunkini bastırdı :)

birde size benden çok özel bir teknik diyelim güzelmi güzel manzara var videoyu açın 1080p moda alın abi oranın videosunu çekin sonra işiniz bitince ama dikkat edin videoda oto sabitleme olayı varya ha o açık olsun fazla oynatmadan çekin sonra videoyu izlerken ekran görüntüsü alın pc atın kaliteyi zaten tek bakışta anlarsınız hiç bilemeyen videoyu pc kopyalayıp vlc playerle açıp shift+s ile ekran görüntüsü alsın bakın kaliteye :) bu arada hdr olayını bence deneyin şaheser işler yapıyor ben şahsen güncellemede gelecek olan özel lens ayarlarını merak ediyorum :)

kadem115

kadem115

Üye
ben o videodan şunu anladım değil 3.000 tl digital prof makina o telefonun karşısına pardon canavarın 10.000 tl lik Makinada koysanız onun kadar net ve pürüzsüz çekemez bakın digital fotoğraf makinaları en iyi çekimi ışıklandırılmış şöyle tabirle set halindeki bir yerde yada doğal güneşli ortamda iyi çeker ve birazdan çeken adama bağlı keza 1020 çamur atmıyorum zaten ben Lm serilerine telefon demiyorum bunlar telefon değil abi ondan daha üstün bana göre telefon iptone 4s 5 samsung s3 s4 htc one tarzı şeyler bunlar telefon ama lm serileri onlardan daha ileri işin açığı lm 920 kullanıcısıyım arkadaşımda bir nikon var 6 bin tlden fazla aynı yerlerde fotolar çektik hatta bende hrd var çektiğim fotoğraflar onunkini bastırdı :)

birde size benden çok özel bir teknik diyelim güzelmi güzel manzara var videoyu açın 1080p moda alın abi oranın videosunu çekin sonra işiniz bitince ama dikkat edin videoda oto sabitleme olayı varya ha o açık olsun fazla oynatmadan çekin sonra videoyu izlerken ekran görüntüsü alın pc atın kaliteyi zaten tek bakışta anlarsınız hiç bilemeyen videoyu pc kopyalayıp vlc playerle açıp shift+s ile ekran görüntüsü alsın bakın kaliteye :) bu arada hdr olayını bence deneyin şaheser işler yapıyor ben şahsen güncellemede gelecek olan özel lens ayarlarını merak ediyorum :)

evet lumia 920 kamera konusunda basarılıdr da 10,000 tl lik bi nikondan bahsediyorsun imkansız ayrıca lumia 920 nin sensörü küçük fazla detaya inemessin kompak makina sensörü gibi ki zaten bu bi telefon için yeterli .. dslr makinalarda resim çekecegin alana göre lens değiştirirsin ve alana düşen mp sayısı çok daha yüksekdir resim çektikten sonra zoom üstüne zoom yaparsın lumia 920 nin sensör boyutunu bi araştir bölmeli şekilde bulacaksın sonucu x2 yap çıkan rakam alana düşen mp sayısıdır.. en başarılısı nokia 808 1/1,2 sensör lumia 1020:sensör 2/3

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
gerçekten mükemmel ya bu telefona acayip ısındım ilk başlarda çok kaba olduğunu düşünüyodum ama artk gözüme de güzel görünmeye başladı <3

OozyStaw

OozyStaw

Üye
ben size önceki konuda demiştim kamera ihtiyacınız ortadan kalkıyor diye :D

Üst Alt