Nokia Lumia1020&Canon Eos 60D kamera karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
41mp sensör tmmda frame kamera ile karşılastırmak zor şimdi prof makinede lens çok onemli ve o fotografın kalitesini cok belili ediyor

Profesyonel kameralardaki piksel sayısı telefonlarınkinden çok çok fazla. Yani kıyaslanması bile doğru değil.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Zaten kıyaslama fotoğraf değil ekranlarının kıyaslaması.

Bence iki fotoğraf çekilip büyük bir monitöre atılarak yapılmalıydı.

Canon'un "ekranı" Nokia'nın ekranından daha kötü bunu anladım ben sadece

Murat Alper

Murat Alper

Üye
süper :aha: nokia bu işi biliyor

enterneoll

enterneoll

Üye
hatırladınız mı bir ara 920 çıktığında bisikletli kız vardı :D

ÖEY

ÖEY

Üye

kesinlikle nokia düşmanı değilim en iyi kamera nokia'da var bunu kabul ediyorum
Şimdi sadece bu konu başlığında değil şimdiye kadar pek çok konu başlığında yazdıklarını okudum. Ya bu profili iki arkadaş kardeş falan kullanıyorsunuz ya da sen ne yazdığını ne konuştuğunu pek aklında tutamıyorsun kardeşim. Benim şu ana kadar seninle ilgili edindiğim izlenim inanılmaz bir Nokia ve WP düşmanlığı var sende. Neyse şimdi azarı yeriz, ben susayım :D

alperen kutuk

Üye
telefon değil kamera mübarek :d:

enterneoll

enterneoll

Üye
Şimdi sadece bu konu başlığında değil şimdiye kadar pek çok konu başlığında yazdıklarını okudum. Ya bu profili iki arkadaş kardeş falan kullanıyorsunuz ya da sen ne yazdığını ne konuştuğunu pek aklında tutamıyorsun kardeşim. Benim şu ana kadar seninle ilgili edindiğim izlenim inanılmaz bir Nokia ve WP düşmanlığı var sende. Neyse şimdi azarı yeriz, ben susayım :D
ben yeri geldiğinde her işletim sistemini eleştiririm android ios wp meego hepsi hiç farketmez androidide eleştirdiğim yerler bulabilirsiniz ama şu anda ben nokia cihaz almam. düşmanmıyım ? değilim :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Karşılaştırma fotoğraf üzerindeki detaylar için yapılmamış mıydı? :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye
Karşılaştırma fotoğraf üzerindeki detaylar için yapılmamış mıydı? :hmmm
Evet ya ben de yorumları okuyunca farklı bir video mu izledim dedim içimden. Bence çekilen fotoğrafın detay kalitesi hakkında bir karşılaştırma olmuş ve 1020'nin normal fotoğraf makineleri kadar iyi fotoğraf çektiği vurgulanmak istenmiş ki öyle görünüyor. Ben bunu anladım videodan.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bir şey sormak istiyorum telefonda çektiğim resimler 8 mp örn ama fotoğraf makinesi 5 mp pc ye attığımda fotoğraf makinesi ile çekilen daha çok yakınlaşma yapabiliyoruz neden

- - - Eklendi - - -

Bir şey sormak istiyorum telefonda çektiğim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet ya ben de yorumları okuyunca farklı bir video mu izledim dedim içimden. Bence çekilen fotoğrafın detay kalitesi hakkında bir karşılaştırma olmuş ve 1020'nin normal fotoğraf makineleri kadar iyi fotoğraf çektiği vurgulanmak istenmiş ki öyle görünüyor. Ben bunu anladım videodan.

Aynen öyle Özgür :oke:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çekimi yapılan obje özel bir tablo. Aslında her iki cihaz da son derece kaliteli cekiyor ama!!!!

Canon EOS serisi bu şekilde tablolarda zaten cok başarili degil. Aynı resim Nikonla da cekilip karşilaştirilirsa daha iyi olurdu. EOS serisi DSLR'lar profesyonellerce kapalı ortam ve makro modlarda başarısız bulunurlar zaten.

Bu arada yaptıgımız da iş degil. Bir tarafta Dunyada son yıllardaki en başarılı eos 60d dslr var ve biz hala Nikinla da karşilaştirilmali diyoruz:kıskıs: Lumia1020'nin rakipleri de cok dişli bu sefer:kop:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve ÖEY
mesutcinik

mesutcinik

Üye
canon bunu beğenmedi :)

Anil-D

Anil-D

Üye
bu tel alınır

Üst Alt