Sahur İnternet Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Sahur İnternet Kampanyası
Ramazan boyunca sahurda her gün 250 MB Ücretsiz! Hemen SAHUR yazın 5555’e gönderin! ​Kampanyaya katılan aboneler Ramazan boyunca her gece saat 02:00-06:00 saatleri arasında 250 MB ücretsiz internet hakkına sahip olacaklar.

• Kampanyadaki kullanım hakları sadece 02:00-06:00 saatleri arasında geçerlidir. ​
  • Kampanyaya sadece bireysel faturasız abonelerimiz katılabilirler.Kampanya sadece yurt içinde yapılan bağlantılarda geçerlidir ve kullanılmayan haklar bir sonraki güne devretmez.
  • Kampanya sadece ses hatları ile yapılan bağlantılarda geçerlidir , data hatlarında geçerli değildir.
  • Kampanyaya katılım ve kullanım hakları 7 Ağustos’a kadar geçerlidir.

Kampanyaya katılan tüm abonelerimiz, tüm Ramazan boyunca her gece saat 02:00-06:00 arasında kullananabilecekleri 250MB internet hakkı kazanacaklardır. Kullanımlar sadece yurtiçinde geçerlidir. Kullanılmayan haklar bir sonraki güne devretmez. Günlük 250 MB üzeri kullanımlarda başka internet paketiniz yoksa aşımlarınız 0.492KR/100KB ile ücretlendirilir.

arslanla

arslanla

Üye
kampanya harika...

larten123

larten123

Üye
Helal avea :D

Akıncı

Akıncı

Üye
helal avea ya :blink: kaç dakikada girer maxicebe onu bilmem :ehe

larten123

larten123

Üye
helal avea ya :blink: kaç dakikada girer maxicebe onu bilmem :ehe

Aveaya geçmeden önce çok tereddütte kalmıştım çoğu insanlar çekmiyor interneti yavaş diyorlardı çok da iyi çekiyor ve şu an edge ile bağlanıyorum çok hızlı çok memnunum fiyatlar da uygun

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Tesekkurler :)

Akıncı

Akıncı

Üye
Aveaya geçmeden önce çok tereddütte kalmıştım çoğu insanlar çekmiyor interneti yavaş diyorlardı çok da iyi çekiyor ve şu an edge ile bağlanıyorum çok hızlı çok memnunum fiyatlar da uygun
:hmmm bazı yerlerde sıkıntı 1 kat bile farkediyor

Metin137

Metin137

Üye
her operatör yaptı bu kampanyayı bir tek vodafone kaldı oda yapsa çok güzel olur ama nerde

xmustx

xmustx

Üye
süpersin avea hemen katiliyorum.paylaşım için teşekkürler :)

achambo

achambo

Üye
bimcell de katılabiliyo:ehe

plusnettr

plusnettr

Üye
Katıldım + şaşırdım. Kendine en büyük rakibi olarak gördüğü operatörün kampanyasının geçen sene versiyonunu uyarlamış durumda.

arslanla

arslanla

Üye
gayet güzel bir kampanya türkcell in verdiği aylık 2 gb tan iyi bence...:)

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar bu 1 aylık mı 250 mb

Takipçi Satın Al

Üst Alt