Sahur İnternet Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
Avea hesaplı net var gunluk 250 mb

- - - Eklendi - - -

Avea hesaplı net var gunluk 250 mb

MaxiHan

MaxiHan

Üye
1 ay boyunca her gun 250 mb verebilecek bir paket var midir ki ayni sahur paketi gibi olmali yani

phasan

phasan

Üye
Avea verıyo sadece bunu

MaxiHan

MaxiHan

Üye
phasan

phasan

Üye

Yav anladim sahur paketi yaptim zaten cok oldu benim dedigim normaldede boyle bir paket var mi? 2-6 kisitlamasi olmadan her gun yenilenecek bir paket

Normalde hiç birinde yok

- - - Eklendi - - -

Belkı bımcell de olabılır 500 mb aldın bıttı kontur oldukca yenılenıyor

ByKatre

ByKatre

Üye
bimcell oldu süper bişi

burak1011

Üye
gçen sene sahurda turkceli kullanmıstım bu sene avea seneye de vodafone yapar inş :D

atris280

Üye
arkdaslar ben tam anlamadim ya simdi 250 mb her gun mu yenileniyor yoksa sana 250 mb verip 1 ay boyuncami veriyor .

phasan

phasan

Üye
arkdaslar ben tam anlamadim ya simdi 250 mb her gun mu yenileniyor yoksa sana 250 mb verip 1 ay boyuncami veriyor .

Gece 2 ile 6 arası hergun verıyor buda 7.500 gb flan yapıyor toplam

DalvikCache

DalvikCache

Üye
bimcell de oldu fakat 3g çekmiyor

- - - Eklendi - - -

2g de aktarım 25 kb/sn civarında

Anil-D

Anil-D

Üye
bu super oldu tşk

marist

marist

Üye
Turkcell 2 gb veriyor :pro:

iOSait

iOSait

Üye
Ramazan boyunca sahurda her gün 250 MB Ücretsiz! Hemen SAHUR yazın 5555’e gönderin! ​Kampanyaya katılan aboneler Ramazan boyunca her gece saat 02:00-06:00 saatleri arasında 250 MB ücretsiz internet hakkına sahip olacaklar.

• Kampanyadaki kullanım hakları sadece 02:00-06:00 saatleri arasında geçerlidir. ​
  • Kampanyaya sadece bireysel faturasız abonelerimiz katılabilirler.Kampanya sadece yurt içinde yapılan bağlantılarda geçerlidir ve kullanılmayan haklar bir sonraki güne devretmez.
  • Kampanya sadece ses hatları ile yapılan bağlantılarda geçerlidir , data hatlarında geçerli değildir.
  • Kampanyaya katılım ve kullanım hakları 7 Ağustos’a kadar geçerlidir.

Kampanyaya katılan tüm abonelerimiz, tüm Ramazan boyunca her gece saat 02:00-06:00 arasında kullananabilecekleri 250MB internet hakkı kazanacaklardır. Kullanımlar sadece yurtiçinde geçerlidir. Kullanılmayan haklar bir sonraki güne devretmez. Günlük 250 MB üzeri kullanımlarda başka internet paketiniz yoksa aşımlarınız 0.492KR/100KB ile ücretlendirilir.

beklediğim kapanya buydu süper ! ama 250 mb az olmuş günde 250 mb mı yoksa ay boyunca 250 mb mı ?

- - - Eklendi - - -

ben SAHUR YAZIP 555E GÖNDERDİM BİŞ OLMADI

Üst Alt