Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yanlız hergün250 ayda 7500mb yani 7.5 gb ediyor avea böyle bir torpil geçmez dimi ? eğer öyle bir durum varsa hakikaten bravo kırk yılın zulasını yaptık
arslanla
Üye
evet avea kıyağın babasını yaptı beyler 7.5 gb a tekabül ediyor toplam...
1 aylık 2 gb turkcell avea gunluk 259 mb buda toplam 7.500 gb yapıyo hangısı karlı
anisti
Üye
süper bir tarife bence teşekkür avea
iOSait
Üye
valla hiç beklememiştim bravo avea
Berke_25m
Üye
Güzel kampanya yapılmış, bende hem Avea hem Vodafon var aralarındaki bağlantı hızı tartışılmaz bir gerçek.
Deniyorum Aveya bağlanan kadar Vodafon yaklaşık 6 kez bağlanıyor aynı içeriğe.
Yinede hiç yoktan iyidir, teşekkürler.
phasan
Üye
Ben her gece 1.45 ile 6.45 arası 250 mb kullanıyorum
larten123
Üye
Aveayı çoğu kişi kötülüyor ama ben nere gitsem çekiyor ve interneti hızlı aveadan önce vodafone da kullandım turkcellde ama en hızlı turkcell inkar edemem her neyse ben buna kayıt oldum da sahura kalkmıyorum ki kullanamıyorum gün içinde de kullansak keşke
HasimSahin
Üye
Lanrt olsun kampanyayi yeni gordum. Turkcell bu hataya dustu gecen sene 1 ayda 7,5 gb bedava internet sunmanin cezasini seneye cekerler ve 2gb ile sinirlandirirlar.
Umut
Üye
Konu Sahibi
Kampanya sona erdi, konu kapatılabilir.
ExSeLANS
Üye
Acaba arkadaşlar biraz geç oldu ama ben yine merak ettim kimse 200 mb üzerine çıktımı eğer ki çıkan olmadı ise birşey paylaşacağım