Nokia, Windows Phone'dan Vazgeçmeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia, Windows Phone'dan Vazgeçmeli
[h=2]Analiste göre, Windows Phone ile geri dönüş yapmaya çalışan Nokia yanlış yolda ilerliyor. Peki, Nokia ne yapmalı? Ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.[/h]

Symbian işletim sistemi ile yıllarca piyasanın lideri olan Nokia, iOS veAndroid platformlarının bir anda gerisinde kalmış ve tahtını kaybetmişti. Nokia artık dibe vuruyor diye konuşulmaya başladığı zaman firmaWindows Phone ile hayat bulmuştu.Windows Phone 8 ve Lumia serileri ile eski günlerine geri dönmeye çalışan Nokia, Windows Phone'un marketindeki yetersiz uygulama sayısı yüzünden maalesef ki hızlı bir geri dönüş yapamadı.
Nokia'nın hali hazırda gelişmiş olan Android'i tercih etmemesi birçok kişi tarafından eleştirilmişti. Son olarak Bernstein Research adlı analiz firmasından Pierre Ferragu, en kısa sürede Nokia'nın Android'li bir telefon üretmesinin gerektiğini aksi takdirde o eski günlerine geri dönemeyeceğini belirtti.Bizce de Nokia'nın, Windows Phone'nun marketindeki uygulama yetersizliğinden dolayı kullanıcıların tercih etmediği marka haline gelmedenAndroid'e yönelmesi doğru bir tercih olacaktır.

aleranol

aleranol

Üye
1 kisi bunu soyledi diye bu olacak sonucu cikmaz. Fazla sey istemeyen bircok insan lumia tercih ediyor ve severek kullaniyor. Bence alternatif olarak mukemmel bir durumda

Buğra

Buğra

Admin
herkes söylüyor bakalım zaten en. başta nokia android geçis yapsaydı şuanda pazarda açık ara 1. nokia olacaktı

messevim

messevim

Üye
artık çok geç. O kadar yatırım yaptı wp ye

fk555897

fk555897

Üye
Ben Windows Phone 8'i seviyorum fakat oyun ve uygulama yetersizliği insanların canı sıkılıyor.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Wp8 gayet iyi bir sistem ve Nokia adla bundan vazgeçmeyecek. Bak ilerde göreceksiniz. Diğer sistemler kadar tutulacak.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

caglar b

caglar b

Üye
nokia artık sadece meraklısına satan bir firma haline geldi, dayanıklı telefonda zaten biryere kadar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Nokia android'li bir cep üretmez bunu unutun artık böyle birşey olmayacak!
Bu uygulama çılgınlığını da anlamış değilim? Telefonuna 1000 uygulama yükleyen varmı gördünüzmü hiç? Diğer firmaların androidi tercih sebebi ellerinde kendi geliştirdiği sistem yoktu hazır'a kondular.
Nokia'nın en büyük hatası zaten elindekilerin kiymetini bilmeyişiydi bununda bedelini ödüyor zaten

Kerim.

Kerim.

Üye
Ne alaka 1000uygulama yukleme ile.isine yarayacak olani bulabilmen onemli

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6270689' Alıntı:
Nokia android'li bir cep üretmez bunu unutun artık böyle birşey olmayacak!
Bu uygulama çılgınlığını da anlamış değilim? Telefonuna 1000 uygulama yükleyen varmı gördünüzmü hiç? Diğer firmaların androidi tercih sebebi ellerinde kendi geliştirdiği sistem yoktu hazır'a kondular.
Nokia'nın en büyük hatası zaten elindekilerin kiymetini bilmeyişiydi bununda bedelini ödüyor zaten
ben androidi ilk aldığımda tam 16 gb küçük küçük uygulama yükledim hiç oyun yüklemeden şuanda 60 tane sağlam uygulama var. 6 tane de oyun

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
fingerback5

fingerback5

Üye
Google-Nokia ortak yapımı Nexusu hayal edebileniniz var mı :aha:. WPye gelecekte iyi olacak diyen arkadaşlar birkaç yıl önce symbian iyi olacak diyorlardı biliyoruz.Microsoft az daha satın alıyordu nokiayı kurtardılar şu an androide geçiş yapmazlarsa zaten işleri bitecek.Wpnin öne çıkan özelliği yokki ne özgürlük var ne uygulama var ne zevk var kullanımda.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
mcnpl4

mcnpl4

Üye
eve gelirken birinde nokia gordum biraz ic cektim hos bi sistemi var

avcitalip

avcitalip

Üye
yılan az kalsın avını yutuyordu da av son anda kaçmayı başardı...

(Microsoft Nokia'yı satın alıyordu son anda anlaşma bozuldu,zaten adamların amacı da bu iphone gibi bir segment yapmak ve herşeyinden kendisi sorumlu olmak xbox gibi düşünün)

- - - Eklendi - - -

eve gelirken birinde nokia gordum biraz ic cektim hos bi sistemi var

benim için Microsoft Windows 7'den sonra bitmiştir ne yapacağımı ben bile bilmiyorum yani o derece...

arayüz desen bence çok karmaşık ve çok itici özellikle bilgisayarda daha sonra geriye dönük birçok program çalışmıyor veya aradığınız özellikleri bulamıyorsunuz falan filan,ne olurdu şu klasik windows arayüzünü bozmayaydılar ? :ban: Metro Arayüzü !

- - - Eklendi - - -

Google-Nokia ortak yapımı Nexusu hayal edebileniniz var mı :aha:. WPye gelecekte iyi olacak diyen arkadaşlar birkaç yıl önce symbian iyi olacak diyorlardı biliyoruz.Microsoft az daha satın alıyordu nokiayı kurtardılar şu an androide geçiş yapmazlarsa zaten işleri bitecek.Wpnin öne çıkan özelliği yokki ne özgürlük var ne uygulama var ne zevk var kullanımda.

yani,çok saçma

artık anlamıyorum ki sözümüzü yemeyelim diye mi geçmiyorlar android'e :zzz:

fingerback5

fingerback5

Üye
Al benden de o kadar Windows 8 berbat bir sistem ucuz tabletletdeki çakma portlanmış işletim sistemleri gibi olmuş bana göre.Win 7 görsellik konusunda en iyisi bence ve uyumluluk konusunda da xp.WP 7 telefon çıksa biraz özgürlük ve uygulama sunsa çok güzel olabilir.Ama çözüm Android nokia için.Nexus 6yı nokiadan bekliyoruz 41 MP kamera + Snapdragon 1000 ve Adreno 340 felan :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Aslında aklımda çok güzel bir fikir var;Paralı bir yarışma ucunda ödül olarak para olan ama öyle 100-200$ değilde 4-6 haneli rakam yüksek olucak ki katılanda çok olucak,ödülü öyle yapıp yarışmayıda w.p.'ye en iyi programları-oyunları vs yapan veya ios ve android programlarını senk. edebilenler arasında 1. olan kişiye ödül verilse bir anda w.p.'de patlama olur oyun,uygulama çıkaran gecesini-gündüze katan yarışmacılar olur

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Aslında aklımda çok güzel bir fikir var;Paralı bir yarışma ucunda ödül olarak para olan ama öyle 100-200$ değilde 4-6 haneli rakam yüksek olucak ki katılanda çok olucak,ödülü öyle yapıp yarışmayıda w.p.'ye en iyi programları-oyunları vs yapan veya ios ve android programlarını senk. edebilenler arasında 1. olan kişiye ödül verilse bir anda w.p.'de patlama olur oyun,uygulama çıkaran gecesini-gündüze katan yarışmacılar olur

o dediğine benzer bir şeyi Microsoft 100bin dolar ödülle yapıyor zaten:)

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
sen android veya ios için gerçekten sağlam bir uygulama yaparsan kaldırcağın paranın hesabı yok ne 100bin doları ah öyle uygulama yazma yeteneğim olsa

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
nokia_belle

nokia_belle

Üye

o dediğine benzer bir şeyi Microsoft 100bin dolar ödülle yapıyor zaten:)
Demekki yeniden,tekrar yada ödülü çoğaltmaları lazım,çünkü ona katılanlar genelde kazandıkları parayı sadece ev-araba'ya yönelik değilde geleceğe yönelik yaptığından daha fazla destek görmesi lazım firmalarında kazancı oluyor öylelikle kullanıcılar neden az uygulama,oyun vs var demezler

Bazı firmalar artık reklama yönelmiyor,satış oranlarını arttırmak için çıtayı yükseltip bin dolarlık arabalar veriyorlar öyeliklede kazanırım ümidi olduğundan ürün haftada 50 tane satarda birden satışlar da %50 yada daha üzeri oluyor

- - - Eklendi - - -

sen android veya ios için gerçekten sağlam bir uygulama yaparsan kaldırcağın paranın hesabı yok ne 100bin doları ah öyle uygulama yazma yeteneğim olsa
Aslında konuya odaklı bakarsak w.p. daha eski bir sistem hatta ilk yıllar w.m. olarak başlangıcı yaptığından çok iyi yerlerdeydi zamanla başka işletim sistemleri derken,pazarlama teknikleri derken android çıtayı yükseltti ios zaten üst seviyelerdeydi zamanlada ios-android savaşı başladı sen yaparsın,ben daha iyi yaparım olayı oldu arada kaynayanda diğer işletim sistemlerine oldu

vegatablo

vegatablo

Üye
nokia androide zamaninda bile gecseydi yine 1.olamazdi cunku samsung daha iyi telefonlar cikartti ve reklam yapmayi iyi biliyorlar orn samsung s4 reklamini kendi yapiyo lumia 520 yi turkcell yapiyo ayrica samsung daha iyi ozellikler koyuyor multiwindow smart stay smart rotation smart pause vb

nokia_belle

nokia_belle

Üye
nokia androide zamaninda bile gecseydi yine 1.olamazdi cunku samsung daha iyi telefonlar cikartti ve reklam yapmayi iyi biliyorlar orn samsung s4 reklamini kendi yapiyo lumia 520 yi turkcell yapiyo ayrica samsung daha iyi ozellikler koyuyor multiwindow smart stay smart rotation smart pause vb
İşte demek istediğim olayda bu oluyor,pazarlama teknikleri derler buna
Kullanıcılara,daha geniş kitlelere ulaşamadıklarından,zamanla kısıtlı alanlarda bilinir oluyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt