MeeGo'ya devam edecektin Nokiaa

windows nokia alanlar bile cok pisman satiyorlar telefonlari androide donuyorlar windowsa bulasan bir dahami asla diye tovbe ediyor
windows nokia alanlar bile cok pisman satiyorlar telefonlari androide donuyorlar windowsa bulasan bir dahami asla diye tovbe ediyor
PC de mac alicak para yok ama mobil de asla Microsoft ürünü kullanmam

Windows phone %7'lik pazar payına sahipken siz daha karda felan diyosunuz.Millet android mi ios mu diyor WP'yi sormuyolar bile.Hatta şuan android içinde seçim var o derece ilerledi.Sorular şu yönde : One mı S4 mü Xperia Z mi? Nokia işletim sistemi beceremiyor olay bu kadar basit uygulama desen o da yok.Çok mu stabil hayır.Kullanıcılar da doğal olarak diğer sistemlere yönelecekler.Aynı paraya niye daha azını almak istesin ki?
Lumia satışları ile o pazar payı arttı zaten. Çok mu stabil demişsin sonra hayır demişsin. Sen hiç L920 kullandın mı? Ben bu sayfadaki bütün karşılaştırmalarda L920nin adını görebiliyorum. Ayrıca Nokia işletim sistemi işini beceremiyor diyorsun da, WP Microsoft ürünü. Nokia değil onu ne yapacağız?
920 değil fakat 820 kullandım.Sistem normal kullanımda gayet iyi çalışıyor fakat oyundan çıktıktan hemen sonra veya biraz üstüne çok gidildiğinde yani seri geçişler yapıldığında takılmaya başlıyor.920 hakkında bir fikrim yok o ayrı.Genel olarak konuşmuştum yani nokia yapıyor anlamında değil kullanacağı sistemleri bilmiyor.WP nin üzerinde nokianın da düzenlemeleri var diye biliyorum.Ayrıca arayüz bana itici geliyor efektler felan hoş ama çok sık ve dar geliyor bana.
Android seçseydi adı Nokia değil samsung olurdu.
Ayrıca Meego yu bırakmasaydı çok güzel olurdu. En güzel işletim sistemi bence oydu.
Tel nedir bilmeyen firmalar bile nokiayı solladı
Tel nedir bilmeyen firmalar bile nokiayı solladı
Galaxy ace kullanip bana android stabil degil deme.benim wonder bile birkac duzenleme ile yag gibi calisiyor.neymis efendim nokia stabilligi ile unluymus.androide gecse illallah getirirmis.hakkaten daha fazla konusup batma.

haberin olsun wp iosdan çok daha kapalı ve tamamen microsofta para kazandırma amaçlı. Ve android zaten rahattır nexus4 i5 den hızlı androidi yavaşlatan firmaların kendi romları. android 512 ramden sonra tam hız çalışırÇok güçlü sistemler hazırlayarak Android'i biraz olsun rahatlatma çabası mı ? - HAYIR !
Çok stabil dediğiniz İOS sonuna kadar sizi kısıtlayan ve neredeyse herşeyiyle bana para harca diyen bir sistem mi ? - HAYIR
Çok düşük donanımlı gözükse de çok stabil ve çok iyi optimize edilmiş WP mi ? - Belki
Şimdiki sistemlere göre aşırı derecede düşük donanım ve bir o kadar iyi optimize edilmiş S^3 mü ? - EVET
Her şey donanım değildir bilmem anlata bildim mi ? O kadar çok bilginiz var ki hala gerçekleri söyleyemiyorsunuz ve gerçeklerden kaçıyorsunuz ben bundan sonra ne olursa olsun telefonumu değiştirirsem WP işletim sistemli bir telefona geçicem geleceği yok diyenlere biraz bekleyin zamanında Android'i de biliyoruz. Ama şimdi ne olduğunu da görüyoruz.
Bunun nedeni akıllılık edip telefonlarını Android işletim sistemine sahip telefonları üretmeleri.