---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

enver_techno

enver_techno

Üye
Nexus 4 her haliyle mükemmel bir cihazdır . Gözü kapalı alabilirsiniz .

Bu arada Android 4.3 yazılım ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Yakında telefonlarımız güncellemeyi alır demek oluyor bu anladığım kadarıyla :) Sabrettik epey bir zaman artık LG bunu aştı ve güncellemeleri peşin sıra getiriyor heyt Maşallah :)

maskedboy

maskedboy

Üye
bir şey soracağım google nexus 5 muhtemelen ne zaman çıkar ?

varol_uzun

Üye
samsung note 1 den rehberi nasıl aktarırız bu nexsus 4 telefonumuza yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba...

prolord

prolord

Üye
samsung note 1 den rehberi nasıl aktarırız bu nexsus 4 telefonumuza yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba...
sim kartından atabilmek için sim kartınızı takın ve telefon numaralarının olduğu yere gelip seçeneklere tıklayın orada içe\dışa aktar yazar oradan yapabilirsiniz

T X T

Üye
lg optimus g ile arasında kaldım arkadaşlar nexusdaki 16 gb hafıza yetiyor mu size oyun oynamayı seven birisiyim yeterli olur mu arkadaşlar?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus g ile arasında kaldım arkadaşlar nexusdaki 16 gb hafıza yetiyor mu size oyun oynamayı seven birisiyim yeterli olur mu arkadaşlar?

Açıkça söylemek gerekirse 16 Gb oyun oynayıp müzik dinleyen için yetersiz kalabilir, bende şuan için g var ve hafızada sadece 3 gb alan var :D

pantpas

Üye
Lütfen benim ismimde listeye yazarmısınz.

T X T

Üye

Açıkça söylemek gerekirse 16 Gb oyun oynayıp müzik dinleyen için yetersiz kalabilir, bende şuan için g var ve hafızada sadece 3 gb alan var :D
hocam peki g alsak güncelleme sıkıntı olacakmı yeni güncellemeleri alacakmı telefon?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
hocam peki g alsak güncelleme sıkıntı olacakmı yeni güncellemeleri alacakmı telefon?

Valla biz ilk aldık aradan iki gün geçmedi cart diye güncelleme aldı :) sanmıyorum ki sıkıntı olsun lg 400 TL lik telefonuna bile güncelleme veriyor bu ürüne vermezse ayıp olur :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nexus 4 alin kafaniz rahat etsin .:)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi

fruion

Üye
beyler bana yardımcı olun nexus4 nasıl bi telefon biraz bilgi verirmisiniz.
kamerası sesi kötü diyorlar.kullanan arkadaşlar bu konuyo bi açıklık getirebilirmi
birde ben telefonda pek nete girmem müzik dinlerim bide oyun oynarım.ama oda aşırı dğeil tabikide.
1gün gidermi şarjı.s3 veya nexus4 alıcam biraz yardımcı olurmusunuz

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
  • Beğen
Tepkiler: Dede
selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
merhaba bu gün nexus 4 aldım tahminimce iyi yaptım neyse ürünü aldım sonuçta yarın elimde olacak.

1-tecrübeli arkadaşlardan istediğim hangi ekran koruyucusunu kullanıyorsunuz
2-root yapayımmı
3-OTG için CyanogenMod ve rom yüklemelimiyim
4-tavsiye ettiğiniz birşey varmı kablo, uygulama kapak vs..

goksenn

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bu akşam itibari ile bende aranıza katılacağım,
şuanda pazarlık halindeyim,
Samsung Galaxy Note kullanıyorum ve bir arkadaş ile LG NEXUS 4 takas edeceğim..
öğleden sonra basladım okumaya ve 26 sayfayı yenı bıtırdım :)
genel olarak sıkıntılı bı telefon olarak gorunmuyor, ısınma vs gıbı sorunlar bu tarz telefonların hepsınde var elbette..
size sorum şu: 2. el alacagım ıcın, ozellıkle dıkkat etmem gereken bı yer veya bısey var mı onu sorucaktım.. yardımcı olursanırz sevınırım.. herkese ıyı gunler..

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
bende baya okudum araştırdım en güncel sistem ve hız için aldım s3 den bence daha iyi bir telefon otg ve artırabılır hafıza yok ama otg çalıştırılıyor ekstra işlemlerle yarın telefon elimde olacak 2-3 saattir oyun indiriyom bakalım ne yapacazz..
Merhaba arkadaşlar,
Bu akşam itibari ile bende aranıza katılacağım,
şuanda pazarlık halindeyim,
Samsung Galaxy Note kullanıyorum ve bir arkadaş ile LG NEXUS 4 takas edeceğim..
öğleden sonra basladım okumaya ve 26 sayfayı yenı bıtırdım :)
genel olarak sıkıntılı bı telefon olarak gorunmuyor, ısınma vs gıbı sorunlar bu tarz telefonların hepsınde var elbette..
size sorum şu: 2. el alacagım ıcın, ozellıkle dıkkat etmem gereken bı yer veya bısey var mı onu sorucaktım.. yardımcı olursanırz sevınırım.. herkese ıyı gunler..

goksenn

Üye
bende baya okudum araştırdım en güncel sistem ve hız için aldım s3 den bence daha iyi bir telefon otg ve artırabılır hafıza yok ama otg çalıştırılıyor ekstra işlemlerle yarın telefon elimde olacak 2-3 saattir oyun indiriyom bakalım ne yapacazz..

Bakalım kardeşim bende aksama alıcam ınsallah, takas yapacagım arkadasın telınde sıkıntı yooksa aksama elımde, bende ılk ızlenımlerımız yazarım :)

Üst Alt