selimakyazi61
Üye
tamam haberleşiriz burdan uygulama oyun sorunlar fılan tmmBakalım kardeşim bende aksama alıcam ınsallah, takas yapacagım arkadasın telınde sıkıntı yooksa aksama elımde, bende ılk ızlenımlerımız yazarım![]()
tamam haberleşiriz burdan uygulama oyun sorunlar fılan tmmBakalım kardeşim bende aksama alıcam ınsallah, takas yapacagım arkadasın telınde sıkıntı yooksa aksama elımde, bende ılk ızlenımlerımız yazarım![]()
Samsung Galaxy Note'umu verdim, üzerinede 100tl vererek bi arkadaşla LG Nexus 4 ile takas ettim
akşamdan beri kurcalıyorum
umarım faydalı oluruz birbirimize eyw kardeş saolasınHayirli olsun kardeşim .![]()
Eyw kardeşim, saolasın güzel dileklerin için, daha iyileri senin olsunHayırlı Olsun arkadaşım, Güle güle iyi günlerde kullanman dileğiyle...
sabahtan beri zorluyom teli
canını alacam bu gidişle YAKLAŞIK 3-4 oyun kurdum teklemedı dahaEvettt atkadaşlarr.. artık bende aranızdayımSamsung Galaxy Note'umu verdim, üzerinede 100tl vererek bi arkadaşla LG Nexus 4 ile takas ettim
akşamdan beri kurcalıyorum
umarım faydalı oluruz birbirimize
şuana kadar tek aklıma takılan sey şu : ana ekranda 5 parca var ve sanırım bunun sayısını değiştiremiyoruz :S ben tek sayfa kullanıyorum her zaman ama sanırım nexus ta buna izin yok :/

Hayirli olsun kardeşim .![]()

eyw kardeş,
bilgiyi Nexus için mi istedin, ace icin mi anladım![]()
tabiki de eski emektar ace için sonuçta nexus için para lazım 
benim tavsiyem bu olurdu sipariş verdim arkası şeffaf hem arkayı hem yanları koruyor hemde 2 tane koruyucu veriyor tam güvenlik 2 günde geldi bence süper bişee tam uyumlu resim isterseniz yollarım tmmArkadaşlar, Bumper bulamıyorum Türkiye sınırları içerisindevar mı öneriniz ?
Ben böyle bişey buldum ama ne kadar korur bilmiyorum)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar uzun zamandan beri nexus 4 düşünüyorum fakat bazı kronik sorunlar varmış ahize ve normal ses çıkışı cızırtılımı gelen aramayı yani zil sesini duyabiliyor musunuz bazıları aşırı ısındığını söylüyor normal ısınıyorsa sorun değil kamera lensinden ses geliyormu ve bazıları ekranı çok severken bazıları pek sevmiyormuş ekranı aşırı parlak diyorlar eğer 1000-1100 tl bulabilirsem almamı önerirmisiniz ve sizin karşılaştığınız bir ssorun var mı ?
ve herkes wifi ve 3g de sorun olduğunu söylüyor sizde bu sorun var mı yada dikkatinizi çeken bir sorun ses kamera performansı tatmin edici olsun yeter ve zil sesini duyabiliyor musunuz ?aynı şeyleri günlerce okudum 23 ile nexus 4 arasında gittim geldmi sonunda nexus 4 aldım . Abim s4 aldı yan yana koydum ikisininde ses çıkışları arkada ikiside masa üzerinde dururken düz bir yüzeyde ikisininde sesi duyulmuyor ki s3-s4 -note 2 filan hep aynı ısınmada tüm telefonlarda var ama nasıl oluyor dersen ben gta aynadım aralıksız 1 saat filan ozaman ısındı. şimdi 13 tane oyun 300 tane mp3 var 1 gb boş alan kalmış durumda ama kasma filan giçbir şey yok.
vallaha kamerası bence gayet tatmin edici heleki 360 çekimi harika bu çekimi yapmak sadce 2 dakka filan sürüyor. birde slr makinalar gibi seri cekimi emin ol hicbir telefonda yok peş peşe acayip cekiyor ayrıca panoroma çekimide var bunler kendi yazılımı olduğundan gayet hızlı ve takılmadan cekiyor video çekimide tatmin edici. ses olayındada dedığım gibi telefonnun hoparlörü arkada ve kapakla sıfır oldugundan düz bir yüzeyde ay geliyor ama elinde cebinde filan yüksek. bu telefonun kamera ve hoparlörü kapakla sıfır ama şöyle birşey var telefonu korumak için kılıf alıcan kesinve herkes wifi ve 3g de sorun olduğunu söylüyor sizde bu sorun var mı yada dikkatinizi çeken bir sorun ses kamera performansı tatmin edici olsun yeter ve zil sesini duyabiliyor musunuz ?
ozaman sorun yok bak ben bunu kıllanıyom hem kamera lensi çizilmiyor hemde ses diz zeminde ses olayı ortadan kalkıyor wifi içinde ben herhangi bir sorun yaşamadım telefonda sim üzerindne görüntülü konuşma yok ama proğramlarla yapabilirsin ki viber tango filan gayet iyi ve hızlı çalışıyor s3 ile aynı grafik işlemcisine sahip ama bu telefonda 2 gb ram var s3 için artı olan artırılabilir hafıza bu telefonda sd kart cıkısı olsa zaten tek kelime mükemmel olurduwifi ve 3g de sorun var mı ve sizce s3 den iyi mi?