---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Bakalım kardeşim bende aksama alıcam ınsallah, takas yapacagım arkadasın telınde sıkıntı yooksa aksama elımde, bende ılk ızlenımlerımız yazarım :)
tamam haberleşiriz burdan uygulama oyun sorunlar fılan tmm

goksenn

Üye
Evettt atkadaşlarr.. artık bende aranızdayım :) Samsung Galaxy Note'umu verdim, üzerinede 100tl vererek bi arkadaşla LG Nexus 4 ile takas ettim :) akşamdan beri kurcalıyorum :) umarım faydalı oluruz birbirimize ;) şuana kadar tek aklıma takılan sey şu : ana ekranda 5 parca var ve sanırım bunun sayısını değiştiremiyoruz :S ben tek sayfa kullanıyorum her zaman ama sanırım nexus ta buna izin yok :/

• Beğen
Tepkiler: technoshark
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayirli olsun kardeşim .:)

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı Olsun arkadaşım, Güle güle iyi günlerde kullanman dileğiyle...

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
benim telefonumda geldi bende NEXUS 4 LEDİM :D sabahtan beri zorluyom teli :D canını alacam bu gidişle YAKLAŞIK 3-4 oyun kurdum teklemedı daha

- - - Eklendi - - -

Evettt atkadaşlarr.. artık bende aranızdayım :) Samsung Galaxy Note'umu verdim, üzerinede 100tl vererek bi arkadaşla LG Nexus 4 ile takas ettim :) akşamdan beri kurcalıyorum :) umarım faydalı oluruz birbirimize ;) şuana kadar tek aklıma takılan sey şu : ana ekranda 5 parca var ve sanırım bunun sayısını değiştiremiyoruz :S ben tek sayfa kullanıyorum her zaman ama sanırım nexus ta buna izin yok :/

Hayirli olsun kardeşim .:)

- - - Eklendi - - -

ufak bir bilgi de verirseniz elimde samsung galaxy ace (android 4.2.2 ) nekadara satılır acaba

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
eyw kardeş,
bilgiyi Nexus için mi istedin, ace icin mi anladım :D
:D tabiki de eski emektar ace için sonuçta nexus için para lazım :D
bu arada telefon kaymak gibi tık demeden çalışıyor bu tele neden sd kart taktırmadıklarını şımdı anladım takabilseydık android için telefon üreten firmaların telefonları satmazdı olsun 16 gb da idare ediyor ki bu ağır oyunlardan 4 tane yükledim baya mp3 attım hala 4 gb yer var

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Android 4.3 gelsin artik Nexus 4'e. :)

goksenn

Üye
Arkadaşlar, Bumper bulamıyorum Türkiye sınırları içerisinde :) var mı öneriniz ?
Ben böyle bişey buldum ama ne kadar korur bilmiyorum :))

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Silikon olduğu için gayet iyi gibi geldi bana, yani işinizi görür :)

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Arkadaşlar, Bumper bulamıyorum Türkiye sınırları içerisinde :) var mı öneriniz ?
Ben böyle bişey buldum ama ne kadar korur bilmiyorum :))
benim tavsiyem bu olurdu sipariş verdim arkası şeffaf hem arkayı hem yanları koruyor hemde 2 tane koruyucu veriyor tam güvenlik 2 günde geldi bence süper bişee tam uyumlu resim isterseniz yollarım tmm

maskedboy

maskedboy

Üye
arkadaşlar uzun zamandan beri nexus 4 düşünüyorum fakat bazı kronik sorunlar varmış ahize ve normal ses çıkışı cızırtılımı gelen aramayı yani zil sesini duyabiliyor musunuz bazıları aşırı ısındığını söylüyor normal ısınıyorsa sorun değil kamera lensinden ses geliyormu ve bazıları ekranı çok severken bazıları pek sevmiyormuş ekranı aşırı parlak diyorlar eğer 1000-1100 tl bulabilirsem almamı önerirmisiniz ve sizin karşılaştığınız bir ssorun var mı ?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkadaşlar uzun zamandan beri nexus 4 düşünüyorum fakat bazı kronik sorunlar varmış ahize ve normal ses çıkışı cızırtılımı gelen aramayı yani zil sesini duyabiliyor musunuz bazıları aşırı ısındığını söylüyor normal ısınıyorsa sorun değil kamera lensinden ses geliyormu ve bazıları ekranı çok severken bazıları pek sevmiyormuş ekranı aşırı parlak diyorlar eğer 1000-1100 tl bulabilirsem almamı önerirmisiniz ve sizin karşılaştığınız bir ssorun var mı ?

aynı şeyleri günlerce okudum 23 ile nexus 4 arasında gittim geldmi sonunda nexus 4 aldım . Abim s4 aldı yan yana koydum ikisininde ses çıkışları arkada ikiside masa üzerinde dururken düz bir yüzeyde ikisininde sesi duyulmuyor ki s3-s4 -note 2 filan hep aynı ısınmada tüm telefonlarda var ama nasıl oluyor dersen ben gta aynadım aralıksız 1 saat filan ozaman ısındı. şimdi 13 tane oyun 300 tane mp3 var 1 gb boş alan kalmış durumda ama kasma filan giçbir şey yok.

maskedboy

maskedboy

Üye
aynı şeyleri günlerce okudum 23 ile nexus 4 arasında gittim geldmi sonunda nexus 4 aldım . Abim s4 aldı yan yana koydum ikisininde ses çıkışları arkada ikiside masa üzerinde dururken düz bir yüzeyde ikisininde sesi duyulmuyor ki s3-s4 -note 2 filan hep aynı ısınmada tüm telefonlarda var ama nasıl oluyor dersen ben gta aynadım aralıksız 1 saat filan ozaman ısındı. şimdi 13 tane oyun 300 tane mp3 var 1 gb boş alan kalmış durumda ama kasma filan giçbir şey yok.
ve herkes wifi ve 3g de sorun olduğunu söylüyor sizde bu sorun var mı yada dikkatinizi çeken bir sorun ses kamera performansı tatmin edici olsun yeter ve zil sesini duyabiliyor musunuz ?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ve herkes wifi ve 3g de sorun olduğunu söylüyor sizde bu sorun var mı yada dikkatinizi çeken bir sorun ses kamera performansı tatmin edici olsun yeter ve zil sesini duyabiliyor musunuz ?
vallaha kamerası bence gayet tatmin edici heleki 360 çekimi harika bu çekimi yapmak sadce 2 dakka filan sürüyor. birde slr makinalar gibi seri cekimi emin ol hicbir telefonda yok peş peşe acayip cekiyor ayrıca panoroma çekimide var bunler kendi yazılımı olduğundan gayet hızlı ve takılmadan cekiyor video çekimide tatmin edici. ses olayındada dedığım gibi telefonnun hoparlörü arkada ve kapakla sıfır oldugundan düz bir yüzeyde ay geliyor ama elinde cebinde filan yüksek. bu telefonun kamera ve hoparlörü kapakla sıfır ama şöyle birşey var telefonu korumak için kılıf alıcan kesin :D ozaman sorun yok bak ben bunu kıllanıyom hem kamera lensi çizilmiyor hemde ses diz zeminde ses olayı ortadan kalkıyor ;)

- - - Eklendi - - -

bak bunuda dün çektim bir arkadaşıma göstermek için 360 foto

- - - Eklendi - - -

bu arada wifi içinde ben herhangi bir sorun yaşamadım telefonda sim üzerindne görüntülü konuşma yok ama proğramlarla yapabilirsin camera yazılımları ile de s4 kadar olmasada baya bir düzenleme yapabiliyon

maskedboy

maskedboy

Üye
wifi ve 3g de sorun var mı ve sizce s3 den iyi mi?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
kamera yazılımları
bunla beraber süper bir şekilde fotolarda oynayabiliyorsun

bunla beraberde sesli foto çekebilir ve fotolarda oynuyabilirsin

- - - Eklendi - - -

wifi ve 3g de sorun var mı ve sizce s3 den iyi mi?
wifi içinde ben herhangi bir sorun yaşamadım telefonda sim üzerindne görüntülü konuşma yok ama proğramlarla yapabilirsin ki viber tango filan gayet iyi ve hızlı çalışıyor s3 ile aynı grafik işlemcisine sahip ama bu telefonda 2 gb ram var s3 için artı olan artırılabilir hafıza bu telefonda sd kart cıkısı olsa zaten tek kelime mükemmel olurdu :D

maskedboy

maskedboy

Üye
bazıları ekranı kötü diyor bazıları ekranı çok seviyor siz nediyorsunuz ve videolara baktım oyun performansı baya iyiymiş bazıları ısınıyor diyor fakat bunun sorunu stock kernel den kaynaklanıyormuş ve son olarak batarya performansı nasıl 1 günü çıkarıyor mu? ve bu batarya değiştilemediği için 2 yıl içinde sorun yaşatır mı ?

Üst Alt