---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Gmail bildirimleri iki kez geliyor ne yaptiysam bulamadim sorunu gmail kaldirip tekrar kurdum sonuç ayni.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bildirim çubuğunu asagi doğru çektiğinde gelen mailler görünüyor bununla beraber önemli olarak belirtilmiş olarak bildirim cubugunda görünüyor. Her hangi birinden içine girip maili okudugumda ikisi de okunmuş sayiliyor. Mail hesabi tek acilmis onu da kontrol ettim.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Cozdum sorunu gmail ayarlarinda önemli bildirim acik olmasi sebebi ileymis

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
S.a bnde nexus4 ün yeni bir kullanıcısıyım hatta çok yeni 2 günlük bazı sorularım olucak inş yardım edersiniz.
1. Nokia gibi pc suite üzerinden pc de nete baglanabilyormuyuz baglanıyorsak program hangisidir (wifi baglanıor ama kablo baglantısı gerek)
2. Yine nokia dirum eski telefonumdan dolayı nokiada oldugu gibi sadece UMTS (3G) baglantsını etkinleştirebiliyormuyuz? Edge ye geçiyor ama 3G de iken çekim düştügünde edgeye geçiş yapıor ve net kesilmesi oluyor cevaplarsanız sevinirim.
cevaplarda bulamaya bilirım verdiginiz cevabı özel mesaj olarakda atabilirsenız gerçekden çok yardım etmiş olursunuz k.g şimdiden teşekkürler.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Hoşgeldin. 1. Wi-Fi varken hic denemedim. 2. Teknik olarak 3g acik olsa ve şebeke 2g ye geçiş yapmaya calisirsa. 2g sende aktif olmayacagi için baglanti komple gidiyor. İPhone 5 te bu şekildeydi.

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
hb. 1.yi çözdüm ama 2. Çok büyük sıkıntı oluyor birde google Play'de bişey indirirken indir me kafasına göre duraksıyor geri devam ediyor wodafon sınırsız internet paketi kullanıyorum hızı düşük ama eski telefonumda böyle bişey olmuyor du sadece 3g seçim olmadından diye düşünüyorum ama 2g yani edge seçeneği de aynı cok can sıkıcı.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Haklisin edge di baglanti insani deli ediyor.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Arkadaslar gelisturici seceneklerini acmak istiyorsaniz ayarlardan telefon hakkindaya girin ve en alttaki yere 4 defa basin. Ayarlar menusune gelistirici secenekleri gelecek

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
gelince ne olacak kardeşim onuda söylesen?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Rom, root vb gibi islerle ugrasiyorsaniz isinize yarar

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
telefon sürekli veri transferi yapmıyor hat çekmesine rağmen google Play'de bağlantı zaman aşımı na uğradı diyor sürekli yenileyerek gelebiliyorum bunun çözümü lazım.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
telefon sürekli veri transferi yapmıyor hat çekmesine rağmen google Play'de bağlantı zaman aşımı na uğradı diyor sürekli yenileyerek gelebiliyorum bunun çözümü lazım.

Play store güncel mi acaba sizde ?

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
herhangi bir güncelleme gözükmüyor uygulama güncellemelerinde

Brain.

Brain.

Üye
benim tel koreden geldi imei atmak istiyorum acaba octopus box desteği gelmedi mi?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Arkadaslar aranizda lmt launcher kullanan var mi su an

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
arkadaşlar google Play deki ücretli uygulamaları bedavaya indireceğimiz biyer varmı acaba?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar google Play deki ücretli uygulamaları bedavaya indireceğimiz biyer varmı acaba?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Blackmark isini gorur

Üst Alt