---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ücretli yaziyor ama ücretsiz indiriyorsun.

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
bi uygulama indirdim checking application license diyor açmıyor lazım olan bir uygulama internet speed meter diye başka bişey yapmak gerekiyor mu?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Blackmark tarzi kaynaktan yukluyorsan gerek yok. Ama ben 4.2.2. Kullaniyorum. Alt versiyonlarda olur mu bilemem.

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
most wanted da demiyor anlamadım

- - - Eklendi - - -

most wanted da demiyor anlamadım

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın da bişey daha soracağım bu telefonu pc ye takıp oradan msj yapabileceğim pc Suite gibi bi Program varmı?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
PC suite gerek yok o şekilde uygulamalar var.

kaptanx77

Üye
bende telefonu alalı 3 gün oldu,öncesinde samsung galaxy mini,galaxy s,s2, ve ace 2 kullanmış birisi olarak ilk önce batarya konusunda gerçekten süper,samsungta tam şarj %100 dolu iken telefonu açıp 2 dk arka plan uygulamalarını kapatana kadar şarj 93 e düşüyordu,batarya edit programlarıda kullanmıştım ama sonuç değişmemişti,ısınma konusuna gelirsek en çok s2 ısınıyordu çift çekirdek olmasına rağmen ve arkadaşlar elinizde 4 çekirdek bir telefon var,kapalı bir alanın içinde,oyun yada uygulama zorlarsanız o kadarcıkda ısınsın artık,fan yokki içinde :) ekran kalitesi çok iyi,sadece nette yazılar biraz sönük kalıyor onunda ayarı varmı bilmiyorum koyultmak için,samsungun yazılımına göre alışık olduğum için sanırım buna alışmam biraz sürecek,mesela bir uygulama yüklendiğinde hem menü içine hemde ana ekrana kısayol atıyor,samsungta direk menüye atardı ve istersem ana menüye alırdım kısayolunu,internet zaten çok çok hızlı çünkü telefonun kendisi çok hızlı,uygulama yüklemeler,açmalar,oyunlar,videolar hepsi çok güzel,tek eksi tarafı bana göre görüntülü konuşma ki onuda programla çözüyormuşuz,yukarıda arkadaşında dediği gibi 2016-2017 ye kadar rahat rahat her uygulamayı kaldıracak özellikte bir telefon,şuan Türkiye de desteği bulunmayan ve sanırım 3-4 yıl daha bulunmayacak gibi görünen lte falan zaten gereksiz kalmış gibi oldu,herkese hayırlı ve arızasız uzun kullanımlar diliyorum.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Uygulamayi yüklerken ekrana kisayol atma isini ayarlardan iptal edebilirsin. Bende atmiyor.

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
PC suite gerek yok o şekilde uygulamalar var.

Mesela kardesim isim versen kullanışlı birde eternity warriors 2 3.2.1 in hilesi varmı bilen birbirimize yardımcı olacak paylaşım yapsak süper olur şimdi den tşkler.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Hemen bakiyorum

zaferozkan

zaferozkan

Üye
PC suit değilde tarayici araciligi ile gonderbilirsin. Eğer istersen bakayim daha önce kullaniyordum. Google play yükleme geçmişinden.

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
Eyw kardeşim bn araştrayım da bulamazsam yardım isterim

- - - Eklendi - - -

Eyw kardeşim bn araştrayım da bulamazsam yardım isterim

• Beğen
Tepkiler: technoshark
prolord

prolord

Üye
merhaba arkadaşlar beni de eklerseniz sevinirim

maskedboy

maskedboy

Üye
arkadaşlar ben nexus 4 ile galaxy s3 arasında kaldım burda çok olumlu mesajlar okudum ve tam 24 sayfa okudum :D başka sitelerde daha çok olumsuz yanıtlar aldım bazıları çok beğeniyor bazılar hayır sakın almayın galaxy s3 alın diyor ve galaxy s3 1300 tl nexus 4 1100 tl lg olan sorunlar en çok ısınma,cızırtı,wifi yada şebeke sorunları sizde böyle bir sorun var mı yazılımsal olarak 2 side güncelleme alacak bilmiyorum kafam çok karışık bazen s3 bazen nexus 4 istiyorum ve şöyle bir durum var herkesde s3 var ama kolay kolay herkesde nexus 4 yok arayüz benim için pek önemli değil performansa daha çok önem veriyorum birde beyaz seçeneği yok ben 1 yıl boyunca siyah bir telefon kullandım sizce beyaz nexus 4 ne zaman gelir şimdiden teşekkürler

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben nexus 4 ile galaxy s3 arasında kaldım burda çok olumlu mesajlar okudum ve tam 24 sayfa okudum :D başka sitelerde daha çok olumsuz yanıtlar aldım bazıları çok beğeniyor bazılar hayır sakın almayın galaxy s3 alın diyor ve galaxy s3 1300 tl nexus 4 1100 tl lg olan sorunlar en çok ısınma,cızırtı,wifi yada şebeke sorunları sizde böyle bir sorun var mı yazılımsal olarak 2 side güncelleme alacak bilmiyorum kafam çok karışık bazen s3 bazen nexus 4 istiyorum ve şöyle bir durum var herkesde s3 var ama kolay kolay herkesde nexus 4 yok arayüz benim için pek önemli değil performansa daha çok önem veriyorum birde beyaz seçeneği yok ben 1 yıl boyunca siyah bir telefon kullandım sizce beyaz nexus 4 ne zaman gelir şimdiden teşekkürler

zaten nexus 4 performan telefonu, arayüzde o kadar abartılacak kadar kötü olduğunu düşünmedim.. Açıkcası, senin yerinde olsam gider kapalı* şekilde nexus 4 alırım (kapalı: Gözü kapalı)

- - - Eklendi - - -

merhaba arkadaşlar beni de eklerseniz sevinirim

Aramıza katılan arkadaşlar , hepiniz tekrar hoşgeldiniz.. :)

maskedboy

maskedboy

Üye
peki siz normal ısınma haricinde aşırı ısınma, cızırtı,wifi ve şebeke sorunları böyle şeyler ile karşılaştınız mı ve arada s3 ile 100 200 tl fark var ve beyaz modeli yok mersinde yaşıyorum güneş altında kullanırsam çok ısınır... sorun çıksın pek istemiyorum ve amarikadan alma şansım olursa ordan getirmeyi düşünüyorum sizce bir sorun olurmu

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir sorunla karşılaşıldığını dahi okumadım, bu yazıların olduğu linki bana atarmısının özelden ben okuyayım.. Amerikadan alırsanız uluslararası garanti yaptırmanız gerekmekte olabilir, çünkü o garanti Türkiye'de geçerli olmayacaktır herhangi bir sorun karşısında.

- - - Eklendi - - -

Öyle bir sorunla karşılaşıldığını dahi okumadım, bu yazıların olduğu linki bana atarmısının özelden ben okuyayım.. Amerikadan alırsanız uluslararası garanti yaptırmanız gerekmekte olabilir, çünkü o garanti Türkiye'de geçerli olmayacaktır herhangi bir sorun karşısında.

maskedboy

maskedboy

Üye

aslında linkleri pek hatırlamıyorum kısmen bunlar ve yorumlar şimdi aklımda lg optimus g takıldı şu an aklımda 3 telefon var galaxy s3 lg nexus 4 ve lg optimus g ve fiyatları çok benzer lakin s3 belki eleyebiliriz çünkü 1 gb ram var eğer dediğim gibi o sorunlar yoksa olabilir :D düşüncelerini bekliyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nexus 4 her haliyle mükemmel bir cihazdır . Gözü kapalı alabilirsiniz .

Bu arada Android 4.3 yazılım ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ?

maskedboy

maskedboy

Üye
lg optimus g ve nexus 4 kamera hariç tüm özellikleri aynı fakat optimus g daha iyi imiş sizce düşünceleriniz neler ve lg nin servisi nasıl

Üst Alt