enver_techno
Üye
Nexus 4 her haliyle mükemmel bir cihazdır . Gözü kapalı alabilirsiniz .
Bu arada Android 4.3 yazılım ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nexus 4 her haliyle mükemmel bir cihazdır . Gözü kapalı alabilirsiniz .
Bu arada Android 4.3 yazılım ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ?
sim kartından atabilmek için sim kartınızı takın ve telefon numaralarının olduğu yere gelip seçeneklere tıklayın orada içe\dışa aktar yazar oradan yapabilirsinizsamsung note 1 den rehberi nasıl aktarırız bu nexsus 4 telefonumuza yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba...
lg optimus g ile arasında kaldım arkadaşlar nexusdaki 16 gb hafıza yetiyor mu size oyun oynamayı seven birisiyim yeterli olur mu arkadaşlar?

hocam peki g alsak güncelleme sıkıntı olacakmı yeni güncellemeleri alacakmı telefon?
Açıkça söylemek gerekirse 16 Gb oyun oynayıp müzik dinleyen için yetersiz kalabilir, bende şuan için g var ve hafızada sadece 3 gb alan var![]()
hocam peki g alsak güncelleme sıkıntı olacakmı yeni güncellemeleri alacakmı telefon?
sanmıyorum ki sıkıntı olsun lg 400 TL lik telefonuna bile güncelleme veriyor bu ürüne vermezse ayıp olur 
Nexus 4 alin kafaniz rahat etsin .![]()
Ali bu arada sen Nexus 4 'ü sesli ortamda video kaydı yaparak test ettin mi acaba?
En güzeli, dediğin gibi kafamız rahat olsunAli bu arada sen Nexus 4 'ü sesli ortamda video kaydı yaparak test ettin mi acaba?

Hayirdir , birşey mi oluyor ?
Denemişimdir mutlaka ...

Hayirdir , birşey mi oluyor ?
Denemişimdir mutlaka ...
evet oluyor.sirdan yapiyor tel![]()

Merhaba arkadaşlar,
Bu akşam itibari ile bende aranıza katılacağım,
şuanda pazarlık halindeyim,
Samsung Galaxy Note kullanıyorum ve bir arkadaş ile LG NEXUS 4 takas edeceğim..
öğleden sonra basladım okumaya ve 26 sayfayı yenı bıtırdım
genel olarak sıkıntılı bı telefon olarak gorunmuyor, ısınma vs gıbı sorunlar bu tarz telefonların hepsınde var elbette..
size sorum şu: 2. el alacagım ıcın, ozellıkle dıkkat etmem gereken bı yer veya bısey var mı onu sorucaktım.. yardımcı olursanırz sevınırım.. herkese ıyı gunler..
bende baya okudum araştırdım en güncel sistem ve hız için aldım s3 den bence daha iyi bir telefon otg ve artırabılır hafıza yok ama otg çalıştırılıyor ekstra işlemlerle yarın telefon elimde olacak 2-3 saattir oyun indiriyom bakalım ne yapacazz..