---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
bazıları ekranı kötü diyor bazıları ekranı çok seviyor siz nediyorsunuz ve videolara baktım oyun performansı baya iyiymiş bazıları ısınıyor diyor fakat bunun sorunu stock kernel den kaynaklanıyormuş ve son olarak batarya performansı nasıl 1 günü çıkarıyor mu? ve bu batarya değiştilemediği için 2 yıl içinde sorun yaşatır mı ?
ekranı gorilla glass 2 kullanıyor güneş altında gayet iyi oyun performansı harika bak bendeki oyunlar bunlar.

her telefon aşırı oyun oynarsan ısınır buda ısınıyor yapacak bişe yok pi olarakta 1 saat gta oynadım yinede ertesi güne geldım s3 le aynı bataryaları var. 2 yılı cıkarırmı onu bılemıcem :D telefonun yenı. gördüklerimi anlatıyorum sadece :D birde yazılım olarak android en son sürümü için bekleme olayı yok çıkınca bu telefona anında gelecek mesela 4.3 yada 5.0 çıksın millet beklerken sen beklemicen pat sende. ha dicenki var ama o olaydada bir sürü test sürümü oluyor beklede bekle tmm.

• Beğen
Tepkiler: maskedboy

maskedboy

maskedboy

Üye
ayrıca telefonun kernel ve custom rom desteği baya varmış eğer 1100 tl indirime felan düşerse bir ara alırım herhalde yani bana bunu önerirmisiniz ??? aslında beyaz bir telefon istiyorum nexus 4 ün beyazı var fakat türkiyede yok ağustos eylül gibi yeni bir telefon almayı düşünüyorum

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ayrıca telefonun kernel ve custom rom desteği baya varmış eğer 1100 tl indirime felan düşerse bir ara alırım herhalde yani bana bunu önerirmisiniz ??? aslında beyaz bir telefon istiyorum nexus 4 ün beyazı var fakat türkiyede yok ağustos eylül gibi yeni bir telefon almayı düşünüyorum

eylül gibi alacaksan biraz daha para koyabilirsen yeni çıkacak telefonlara yönel neredeyse 3 ay daha var ki çok telefon çıkacak ha öneriyormusun dersen ben çok çok beğendim hem performans hemde tasarım. tmm
1.049,00 TL

• Beğen
maskedboy

maskedboy

Üye
nexus 5 1400-1500 tl olur herhalde bilmiyorum babamla konuşmam lazım sizce nexus 5 ne zaman çıkar

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
bende android 5.0 ile tanıtılır

• Beğen

goksenn

Üye
bak bunuda dün çektim bir arkadaşıma göstermek için 360 foto
Valla cok guzel olmus dostum foto, ben bu işi yapamıyorum :D sanırım kucuk alanda oldugu ıcın ;) yarın genıs bı alanda denıcem, acaba cekerken telefon acısı hep duz mu, yoksa yukarıları falan cekerken acıyı degıstırıyor musun ?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Valla cok guzel olmus dostum foto, ben bu işi yapamıyorum :D sanırım kucuk alanda oldugu ıcın ;) yarın genıs bı alanda denıcem, acaba cekerken telefon acısı hep duz mu, yoksa yukarıları falan cekerken acıyı degıstırıyor musun ?
vallaha bu cektıgım en bozuk halı bence once etrafında don sonra yukarısı ıcın etrafında don en son alt kısmı cek sırayla ole yanı ama süper oluyor okadar seri cekiyorkı cekmem zevklı

crazyparen

Üye
hacım bunda normal müzükleri nasıl arama müzigi yapıyorsun? baktım ama bulamadım bilen varmı?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
hacım bunda normal müzükleri nasıl arama müzigi yapıyorsun? baktım ama bulamadım bilen varmı?
çok kolay hemen marketten indir bu dosya yöneticisini gir ayarlar-ses- telefon zil sesi tıkla sonra sana ne ile açmak istediğini sorar dosya yöneticisini sec mp3 lere git artık nerdeyse sonra ordan sec istersen mesaj seslerinide değiş tmm dosya yöneticisi türkçe ve çok kullanışlı tmm

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Ben şu şekilde yapıyordum, müzik çaları açıyorum ama kendi müzik çalarını daha sonrasında menü tuşuna basarak ses tonu yap diyordum.

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
lg optimus g ile arasında kaldım arkadaşlar nexusdaki 16 gb hafıza yetiyor mu size oyun oynamayı seven birisiyim yeterli olur mu arkadaşlar?
4 gb sistem kullnıyor geriye 12 gb kalıyor gerisi sana kalmış bnde 6 gb boş alan var

- - - Eklendi - - -

ekranı gorilla glass 2 kullanıyor güneş altında gayet iyi oyun performansı harika bak bendeki oyunlar bunlar.

her telefon aşırı oyun oynarsan ısınır buda ısınıyor yapacak bişe yok pi olarakta 1 saat gta oynadım yinede ertesi güne geldım s3 le aynı bataryaları var. 2 yılı cıkarırmı onu bılemıcem :D telefonun yenı. gördüklerimi anlatıyorum sadece :D birde yazılım olarak android en son sürümü için bekleme olayı yok çıkınca bu telefona anında gelecek mesela 4.3 yada 5.0 çıksın millet beklerken sen beklemicen pat sende. ha dicenki var ama o olaydada bir sürü test sürümü oluyor beklede bekle tmm.
birader gta yı olarak mı aldın black mart ta bulmadım birde ekran görüntüsü almak için herhangibi program varmı ? yardımcı olursan sevinirim.

T X T

Üye
Dostlar telefonun ara sıra kendi kapatması/resetlemesi telefona zarar verir mi? Az önce geceden beri hiç dokunmadığım nexusumda oyun açayım dedim geceden beri kullanmadığım için ısınma,yorulma gibi bir şey yoktu telefonda ve gidip çok hafif bir oyun açtım(fly cargo). Ve aniden telefon kapanıverdi ve bir süre açılmadı telefon titreyip durdu ve power tuşuna bastığımda telefon titriyordu yaklaşık 15 saniye sonra açıldı bu durum pek hoşuma gitmedi hiçbir sebep yokken böyle yapması. Bilgi verir misiniz arkadaşlar?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
4 gb sistem kullnıyor geriye 12 gb kalıyor gerisi sana kalmış bnde 6 gb boş alan var

- - - Eklendi - - -

birader gta yı olarak mı aldın black mart ta bulmadım birde ekran görüntüsü almak için herhangibi program varmı ? yardımcı olursan sevinirim.

hafıza yetmiyor evet ama bunu bilerek alıyoz zaten :D saf anfroid bi başka bence birde donanımı var tabi. oyun konusundada oyunları kendim yükledim netten buldum. ekran resmi içinde programa gerek yok ses kısma + kilit(power) aynı anda bas çeker tmm

- - - Eklendi - - -

Dostlar telefonun ara sıra kendi kapatması/resetlemesi telefona zarar verir mi? Az önce geceden beri hiç dokunmadığım nexusumda oyun açayım dedim geceden beri kullanmadığım için ısınma,yorulma gibi bir şey yoktu telefonda ve gidip çok hafif bir oyun açtım(fly cargo). Ve aniden telefon kapanıverdi ve bir süre açılmadı telefon titreyip durdu ve power tuşuna bastığımda telefon titriyordu yaklaşık 15 saniye sonra açıldı bu durum pek hoşuma gitmedi hiçbir sebep yokken böyle yapması. Bilgi verir misiniz arkadaşlar?
telefonun root lu ise yada indirdiğin oyun da sorun varsa yapmıştır oyun bendede var dediğin sorunu yapmıyor ısınma konusundada yanımda s4 te var aynı oyunları onunla oynayıncada ısınıyor ısınmayan tel yok gıbı ;)

T X T

Üye
telefonun root lu ise yada indirdiğin oyun da sorun varsa yapmıştır oyun bendede var dediğin sorunu yapmıyor ısınma konusundada yanımda s4 te var aynı oyunları onunla oynayıncada ısınıyor ısınmayan tel yok gıbı ;)
yok hocam aldığım gibi telefon rom falan atmadım. oyunu açtığımda 10 saattir telefonla uğraşmıyodum yani ısınma yoktu. ısınma sebebiyle bir kaç kere resetleme yaptı telefon ama bu sefer durduk yere oldu :vur

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
yok hocam aldığım gibi telefon rom falan atmadım. oyunu açtığımda 10 saattir telefonla uğraşmıyodum yani ısınma yoktu. ısınma sebebiyle bir kaç kere resetleme yaptı telefon ama bu sefer durduk yere oldu :vur

Isınmadan kaynaklandığını düşünmüyorum saatlerce telefon şarjdayken most wanted oynuyorum bişey olmuyo 50 derece ısı gösteriyor pil bi oyunda bnde başıma geldi dediğin gbi oldu oyundan kaynaklanıyor bozuk okuyor

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkadaşlar an itibariyle telefonumu toolkit 2.00 yardımı ile root ettim ve 10.1 yükledim.
yükleme işlemi baya bi sıkıntılı oldu asıslında sıkıntısıda kafam göre yapmış olmam :D
tabi sonradan daha 2 haftalık telefonum acılmaz oldu ama heycan yok azacık araştırma ve eski bilgi telefonumu süper hale getirdi. şimdi
[h=3] 10.1.2 indiriyor telefon kendi kendine güncelliyor ve sistem baştan aşağıya değişmiş durumda ki tek kelime ile[/h]harika bir sistem ;)

wallaha telefon şimdi telefon gibi oldu herşeye erişebiliyom ve yapabiliyom tavsiyemi kesinlikle ederimm..

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Nexusda rom yuklemeye gerek var miki?

Üst Alt