iphone 5 adnroid sıfır 370 TL 0543 799 52 52 Kaçırma Bu Fırsatı.!
Android'li iPhone'umuz hayırlı olsun...merhaba bende tlf getirttim ama bir pasaport 2 yılda 1 tlf kaydedebiliyorya bu 2 yıl sürenin doldugundan tam emin değiliz bunu nasıl öğenebilirim
hay maşallahAndroid'li iPhone'umuz hayırlı olsun...

E devlet şifresi pasaport sahibinin mi olması zorunda yoksa başkasının e devlet şifresinden girip ayni işlemleri yaparsam geçerli olur mu problem çıkar mı? Bi de orda cep telefonu nosu istiyor numarayı yazdım mı sadece ben o numarayı mı kullanacağım?
ACELLE CEVAAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM

ucuza alcam diye 3 ayda telefon eskir be. Yeni modeli çıkar zaten Türkiye'de de fiyatlar düşer. Hem garanti filan da sıkıntı olur bence en iyisi buradan almak. 100 lira fazla olsun sıkıntısız olsun.

kamerası da çok iyi ama hTC bence onu 4 MP yapmamalıydı belki yeterlidir bilemiyeceğim bir metnin falan resmini çektiğinizde ne derece okunabilir oluyor acaba ?Ben yurt dışından iphone5 getirtmek istiyorum bununla ilgili passaport kaydı için bir kaç aklıma takılan şey var
Öncelikle Kayıt yaptırırken vergisini ödedikten sonra Turkcell,avea veya vodofone gibi gsm operatörlerinden
işlem yapmamız gerekiyormuş Şimdi diyelim Turkcell'den kayıtı yaptım diğer operatörlerde yani avea veya vodofone'da da kullanabilir miyim? yoksa her biri için ayrı ayrı işlem mi yapmalıyım? Eğer yapacaksam hepsi için vergi ödemeli miyim yoksa sadece bayii parası mı?
2. olarak kayıt işleminin tamamlanması 2 3 ay sürüyormuş bü süre zarfı içerisinde kullanıma açık olur mu? yoksa işlemin tamamlanması mı lazım?
Bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim acil öğrenmem lazım. Şimdiden ilginiz için teşekkürler..

*vergini verdikten sonra istediğin operatörden yaptırabilirsin hatta kendin de yapabilirsin ama nasıl yapıldığını bilmiyorum
*her hangi bir hattını takıp Türkiye'den almış gibi kullanabilirsin
- - - Eklendi - - -
*2-3 ay içinde tamamlanıyor ancak kayıt işleminizi yaptıktan 48 saat içinde sorunsuz cihazınızı kullanabiliyorsunuz
- - - Eklendi - - -
*2-3 ay içinde tamamlanıyor ancak kayıt işleminizi yaptıktan 48 saat içinde sorunsuz cihazınızı kullanabiliyorsunuz
)İlginiz için teşekkürler gerçekten büyük yardımcı oldunuz.)

Valla korktum simdi ne cezasi var:-(
normalde telefona hat takmadığın sürece o süre başlamıyordu(2 hafta içinde kayıt) ama nereden bilebilirdin ki dimi ? 

) bu süre içinde çıktı çıktı çıkmadı ya mecbur başka cihazlara yöneleceğim yada mecburen 1-2 ay daha bekleyip Türkiye'den paralel ithalat falan alacağım
s4'ün LTE versiyonunu bulursa onuda aldırmayı düşünmüyor değilim Snap 800 CPU var
hTC,hTC One'ın bir gelişmişini veya oc'lenmişini falan üretirse onu zaten kaçırmak istemiyorum siyah olanından 

ben babama note 3 aldırmaya düşünüyorum ama sanırım tanıtımı eylül ayına ertelenebilirmiş babam ekim ayında alacak inşallah(hacca gidecek) bu süre içinde çıktı çıktı çıkmadı ya mecbur başka cihazlara yöneleceğim yada mecburen 1-2 ay daha bekleyip Türkiye'den paralel ithalat falan alacağım
s4'ün LTE versiyonunu bulursa onuda aldırmayı düşünmüyor değilim Snap 800 CPU var
hTC,hTC One'ın bir gelişmişini veya oc'lenmişini falan üretirse onu zaten kaçırmak istemiyorum siyah olanından
![]()