Haber YURTDIŞINDAN GELEN TELEFONLARIN KAYIT EDİLMESİ[GÜNCEL]

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
tamam sağolasın :) bide şu diyarbakır ve doğu taraflarında ucuz oluyor onlardan alınıp pasaport kayıti yaptırılablr mi

bilgim yok klonlama yapmadıysalar kaydedilir sanırım :evet:

Kuzey Irak'ta Zaho diye bir yer var orası kaçakçıların ana vatanıymış :ehe s3 burada en ucuz 1600 TL iken orada 750 TL miş :evet:

ama onlara güvenmemeni tavsiye ederim ne oldukları belli değil babam oradan bir tane s3 alacaktı aldırmadım ne olur ne olmaz diye :evet:

yanlış anlamayın babam kara yoluyla hacca gitti oradan geçmişler :ehe

slant1111

slant1111

Üye
klonlama dediğiniz şey tam olarak nedir kardeş :) haha çok ucuz ya o ne öyle :D kara yoluyla gitmek de cesaret ister :O :D

- - - Eklendi - - -

ha tamam ya şu klonlama işi :D biliyorum onu :) olmazsa başka imei ile kullanırız ya yeter ki ucuz olsun :D garanti bir ise yaramiyor zaten :D

- - - Eklendi - - -

ha bide klonlanmş olsa bile imei yi değiştiremyormusun

avcitalip

avcitalip

Üye
klonlama dediğiniz şey tam olarak nedir kardeş :) haha çok ucuz ya o ne öyle :D kara yoluyla gitmek de cesaret ister :O :D

- - - Eklendi - - -

ha tamam ya şu klonlama işi :D biliyorum onu :) olmazsa başka imei ile kullanırız ya yeter ki ucuz olsun :D garanti bir ise yaramiyor zaten :D

- - - Eklendi - - -

ha bide klonlanmş olsa bile imei yi değiştiremyormusun

klonlanmış imei eski bir telefonun imeisini atıyorum 3310'un imeisini s3'e koymak gibi birşeydir :evet: sorguladığında 3310 olarak gözükür :) ve yasal değildir...

slant1111

slant1111

Üye
Yasal oldu da ne oldu ki şimdiye kadar :) bi güncelleme sıkıntısı var heralde ona da cfw atarız :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
    Konu Sahibi
Talip konuyla ilgilendiğin için :tşk:

EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
Teşekürler tam aradigim şeydi

PriveT

PriveT

Üye
Peki Turkiye`ye turist gibi 6 ayda bir 10-15 gunlugune gelen gurbetciler de bu parayi odemek zorunda mi? Yoksa farkli bir prosedur var mi?

avcitalip

avcitalip

Üye
Peki Turkiye`ye turist gibi 6 ayda bir 10-15 gunlugune gelen gurbetciler de bu parayi odemek zorunda mi? Yoksa farkli bir prosedur var mi?

1 hafta içinde TR hattı takıldığında telefon kapatılıyor,kayıt için Türk vatandaşı olması ve T.C pasaportu olması şart :evet:

PriveT

PriveT

Üye

1 hafta içinde TR hattı takıldığında telefon kapatılıyor,kayıt için Türk vatandaşı olması ve T.C pasaportu olması şart :evet:

Senede 15-20 gun Turkiye`de telefon kullanmak icin, 100 lira mi verecez yani?
Bizim gibi vatandaslara ayri bir uygulama olsa iyi olurdu. Hersey para tuzagi :(

- - - Eklendi - - -

Soyle birsey buldum Mobil Cihaz KAyit Sistemi sitesinde:

eçici Süre İle Ülkede Bulunma (turist, gurbetçi vatandaşlarımız vb...)

Geçici süreyle Türkiye’de bulunan kişilerin (turist, gurbetçi vatandaşlarımız vb... durumlarını belgelemek kaydıyla, Ülkemiz GSM işletmecisi ile abonelik sözleşmesi yapmaları durumunda; işletmeci tarafından, kişilerin cihazlarına ait IMEI numarasının ve sözleşme yapılan MSISDN numarasının (cep telefonu numarası), Mobil Cihaz Kayıt Sistemi tarafından eşleştirilerek ilgili IMEI numarasının sadece ilgili MSISDN numarası ile kullanımına açılması sağlanmaktadır.
Bu çerçevede, ilgili GSM İşletmecilerinin Abone Kayıt Merkezleri’ne harç bedelinin ödendiğine dair harç alındı belgesi ve diğer gerekli evrakla birlikte başvuru yapılması sonrasında kullanılacak olan MSISDN numarası ilgili IMEI numarası ile eşleştirilerek kullanıma açılabilmektedir.

Ama harc bedeli ile ilgili ayrinti yok :S

- - - Eklendi - - -

Soyle birsey daha buldum, belki yirtariz :)

Kısa sürede Türkiye’de kalacak olanların cihazlarını kayıt altına aldırmaları gerekiyor mu?
Geçici süreyle Türkiye’de bulunan kişilerin (turist, gurbetçi vatandaşlar ve benzeri); ülkemizde faaliyet gösteren herhangi bir GSM işletmecisi ile abonelik sözleşmesi yapmaları durumunda; işletmeci tarafından kişilerin cihazlarına ait IMEI numarası ve sözleşme yapılan cep telefonu numarası Mobil Cihaz Kayıt Sistemi’ne girilmek suretiyle eşleştirilmekte ve ilgili IMEI numarası sadece ilgili telefon numarası ile kullanıma açılmaktadır.
Eşleştirme işlemi için pasaport ve abonelik sözleşmesi (Kayıt işlemi gerçekleştirilecek GSM hat numarasının kişi adına kayıtlı olduğu gösterir ilgili GSM işletmeci tarafından düzenlenmiş abonelik sözleşmesi) ile Abone Kayıt Merkezlerine başvurulması gerekmektedir.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
    Konu Sahibi

Bizim gibi vatandaslara ayri bir uygulama olsa iyi olurdu. Hersey para tuzagi :(

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Denemek lazım :hmmm

- - - Eklendi - - -

Ayrıca kayıt parası 115 TL oldu.

avcitalip

avcitalip

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hayır kayıt için harç parası 1 kere yatırılıyor :evet:

velihandn

Üye
helal olsun sarp

Muhammed6868

Üye
E devlet şifresi pasaport sahibinin mi olması zorunda yoksa başkasının e devlet şifresinden girip ayni işlemleri yaparsam geçerli olur mu problem çıkar mı? Bi de orda cep telefonu nosu istiyor numarayı yazdım mı sadece ben o numarayı mı kullanacağım?
ACELLE CEVAAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM

alaStar

alaStar

Üye
:tşk:

fenerli_dadas

Üye
merhaba bende tlf getirttim ama bir pasaport 2 yılda 1 tlf kaydedebiliyorya bu 2 yıl sürenin doldugundan tam emin değiliz bunu nasıl öğenebilirim

Takipçi Satın Al

Üst Alt