Haber YURTDIŞINDAN GELEN TELEFONLARIN KAYIT EDİLMESİ[GÜNCEL]

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
İlgine tskr ederim:-) s4 gerçekten s3 göre cok daha iyi bir telefon hiz olsun ekran görüntüsü olsun cok üstün. Uygulamalari hafiza kartina atmak icin bi güncelleme geldi ama ben daha yuklemedim:-) yani s4 bence cok kaliteli bir telefon olmus ve herkezin dedigi donmalar filan hic yasamadim

millet donma oluyor diyor ama bende inanmıyorum hatta hız konusunda stabil dediğimiz iphone 5'i bile geride bırakmış bir gecikme değeri var :evet:

- - - Eklendi - - -

Talip konuyla ilgilendiğin için :tşk:

- - - Eklendi - - -

Hayırlısı olsun :eller:

:rica:,sağol :tşk: hakkımızda hayırlısı :eller:

Baskentliia

Baskentliia

Üye
güzel paylaşım teşekkürler

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
elıne saglık guzel olmus pasaport kullanım suresı gecmısse cıhaz kayıt edebılırmıyım

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
sımdı o pasaport bıtelı cok oldu ve hıc kayıt yapılmadı yaptırabılırmiyim?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
guncel

naymit

Üye
oncelikle super bir aciklama olmus tskkler
benim bir kAC sorum olcakti cevap verebilirseniz sevinirim ben yurtdisindan gelen telefona imei attim pasaport sorun cikti(daha once baska telefon kayit etmisitim)
1 sorum simdi telefona fotmat atarsam imei silinir mi?
2 ime silinirse orijinal imei mi doner
3 pasaportla orijinal imei kayit yapabilir miyim
tskler simdiden

NervousFCK

NervousFCK

Üye
Sağolun... :)

Waveman

Waveman

Üye
Kardesim ben telefon getirtcem dedemin pasaportuna kaydettirmeyi düşünüyorum dedem memlekette pasaportunu almam zor olur pasaport numarasiyla falan oluyormu bu islem pasaportun kendisi olmadan

1996yb

Üye
Güzel aslan gibi türklerden alıp sorunsusbkullanmak yerine neden yurtdışından alınıyor şaşırıyorum paraylada ilgisi yok gine aynı masraflar çıkıyor

enriqueee

Üye
pasaporta kaydettirmeden başka yolla nasıl imei kaydettirebiliriz.

groundzerooo

groundzerooo

Üye
Aynı telefon numarası üzerine kaç kayıt yapabiliriz?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
    Konu Sahibi
Aynı telefon numarası üzerine kaç kayıt yapabiliriz?

İsteğiniz kadar.
pasaporta kaydettirmeden başka yolla nasıl imei kaydettirebiliriz.

Yasal olarak kayıt yaptırmanızı tavsiye ederim.
Kardesim ben telefon getirtcem dedemin pasaportuna kaydettirmeyi düşünüyorum dedem memlekette pasaportunu almam zor olur pasaport numarasiyla falan oluyormu bu islem pasaportun kendisi olmadan

Olabilir ancak, Pasaport sahibi kayıt esnasında kendisini teyit ettirmek zorunda.

:rica:
oncelikle super bir aciklama olmus tskkler
benim bir kAC sorum olcakti cevap verebilirseniz sevinirim ben yurtdisindan gelen telefona imei attim pasaport sorun cikti(daha once baska telefon kayit etmisitim)
1 sorum simdi telefona fotmat atarsam imei silinir mi?
2 ime silinirse orijinal imei mi doner
3 pasaportla orijinal imei kayit yapabilir miyim
tskler simdiden

1- Deneyimsiz olarak yazılım geliştirme dahilinde telefonu sıfırlarsan silinebilir.
2- Araştırma yaparsan rahatlıkla üstesinden gelirsin.
3- Evet.

:rica:

m_dear_21

Üye
iyi günler arkadaşlar, yurt dışından telefon getirmekle ilgili benim bi kaç sorum olacaktı
Öncelikle ben Almanya'da yaşıyorum burda sıfır almış olduğum Huawei Sonic u8650 model, android 2.3.6 versiyonlu (Türkiye'de Türkcell T20 olarak geçiyor) telefonumu bir süre sonra root edip, ClockworMod 5... ile recoveryden Fundowsky 4.0 custom rom yükledim. Telefonu sorunsuz şekilde kullandım, fakat başka telefon aldığım için bunu Türkiye'deki kardeşime verecem. Pasaporta imei kayıt etme konularını araştırdım fakat benim kafamdaki soruya cevap bulamadım, sizlere sormak istedim. Custom rom yüklüyken telefonu tekrar kontrol ettim, orijinal imei hala duruyor. orijinal rom olmayanlarda güncelleme sorunu oluyormuş, benim için hiç önemli değil bu. Sorum şu ki, bu telefon, üzerinde orijinalinden başka rom kuruluyken ancak orijinal imeisi ile Türkiye'de kullanılabilir mi? yoksa illa ki pasaporta kayıt mı gereklidir? veya orijinal kendi romunu mu geri yüklesem daha iyi, yoksa Türkiye'de kullanımı daha rahat olacaksa Turkcell rom mu yüklesem.? sizce hangisi daha rahat ve sorunsuz olurdu?

zemmer

zemmer

Üye
Bu konuyu açmakla çok isabet etmişsiniz öncelikle tebrik ederim,çok teşekkürler.
Benim siparişle Çin den getirteceğim Xiaomi mi3 Marka telefonum bir hafta sonra gelicek, ben henüz telefonun parasını (600$) vermedim,görücem ve fiziksel şartları (renk,GB,özellikleri gibi) uygun ise alıcam.Ancak burada açmış olduğunuz konu beni epey merak içinde bıraktı,IEMEI,Pasaport,Vergi gibi konulardan hiç bahsetmedi getirecek şahıs,birde gelen telefona güncelleme alamayıp kitletirsek benim 600$ çöpe gider.
Korktum valla telefonu alıyım mı? almıyım mı? bana bi akıl verin ,Alırsam hangi şartlarda alıyım.IMEI numarası kayıtlı olması almamı sağlarmı. şimdiden teşekkürler,saygılar.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
    Konu Sahibi
iyi günler arkadaşlar, yurt dışından telefon getirmekle ilgili benim bi kaç sorum olacaktı
Öncelikle ben Almanya'da yaşıyorum burda sıfır almış olduğum Huawei Sonic u8650 model, android 2.3.6 versiyonlu (Türkiye'de Türkcell T20 olarak geçiyor) telefonumu bir süre sonra root edip, ClockworMod 5... ile recoveryden Fundowsky 4.0 custom rom yükledim. Telefonu sorunsuz şekilde kullandım, fakat başka telefon aldığım için bunu Türkiye'deki kardeşime verecem. Pasaporta imei kayıt etme konularını araştırdım fakat benim kafamdaki soruya cevap bulamadım, sizlere sormak istedim. Custom rom yüklüyken telefonu tekrar kontrol ettim, orijinal imei hala duruyor. orijinal rom olmayanlarda güncelleme sorunu oluyormuş, benim için hiç önemli değil bu. Sorum şu ki, bu telefon, üzerinde orijinalinden başka rom kuruluyken ancak orijinal imeisi ile Türkiye'de kullanılabilir mi? yoksa illa ki pasaporta kayıt mı gereklidir? veya orijinal kendi romunu mu geri yüklesem daha iyi, yoksa Türkiye'de kullanımı daha rahat olacaksa Turkcell rom mu yüklesem.? sizce hangisi daha rahat ve sorunsuz olurdu?

Kendi IMEI numarası ile kayıt yapılacaksa sıkıntı olmaz. Herhangi bir ROM kurulu olsun yada Stock ROM olsun fark etmez. Kayıt yaptırmadan 1 Ay kullanabilirsiniz.
Bu konuyu açmakla çok isabet etmişsiniz öncelikle tebrik ederim,çok teşekkürler.
Benim siparişle Çin den getirteceğim Xiaomi mi3 Marka telefonum bir hafta sonra gelicek, ben henüz telefonun parasını (600$) vermedim,görücem ve fiziksel şartları (renk,GB,özellikleri gibi) uygun ise alıcam.Ancak burada açmış olduğunuz konu beni epey merak içinde bıraktı,IEMEI,Pasaport,Vergi gibi konulardan hiç bahsetmedi getirecek şahıs,birde gelen telefona güncelleme alamayıp kitletirsek benim 600$ çöpe gider.
Korktum valla telefonu alıyım mı? almıyım mı? bana bi akıl verin ,Alırsam hangi şartlarda alıyım.IMEI numarası kayıtlı olması almamı sağlarmı. şimdiden teşekkürler,saygılar.

Bu detayları telefonu getirecek arkadaşa sormanız çok daha iyi olur, :rica: .Başka sorunuz varsa ise buyrun.Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: zemmer
guvenkaya

guvenkaya

Üye
2 3 ay beklenmiyor bildiğim kadarıyla ayriyeten üretici firmayla ne alakası var onlar telefonu üretirken Türkiye için ozel uygulamami yapıyor
Herşey bizim devletimiz tarafından yapılıyor

THEKANS

THEKANS

Üye
tesekurler

guvenkaya

guvenkaya

Üye

millet donma oluyor diyor ama bende inanmıyorum hatta hız konusunda stabil dediğimiz iphone 5'i bile geride bırakmış bir gecikme değeri var :evet:

- - - Eklendi - - -

:rica:,sağol :tşk: hakkımızda hayırlısı :eller:
evet s4du neredeyse 1 senedir kullaniyorum
hiz konusunda birsey diyecek yok
ama internette donuyor istedigin yeri secemiyon ekran kayiyor
bu sadec kendi internet uygulamasinda oluyor
arkadas iphone 5ten bash etmis o da telefon mu onlarin en iyisi iphone 4s
4s ile 5s karsilastirin fark goremezsiniz tasarim haricinde

Üst Alt