iPhone 5 vs LG Nexus 4 ?

Sponsorlu Bağlantılar

partyhard

Üye
iPhone 5 derim ben nexusun ekranı çok berbat aşırı sarımsı yada bana öyle geldi bilmiyorum. Güncelleme desteği demişsiniz de karşısındaki telefonda Apple'ın şu anki son modeli lütfen yani.. :D
nexusda ne gelirse bütün özellikleriyle birlikte gelir yok siri şu cihaza verilmez yok airdrop şuna verilmez gibi bir sorun olmaz

technoshark

technoshark

Üye
İki telefon arasında kaldıysanız almanız gereken cihaz kesinlikle Nexus 4 tür. Ama derseniz ki ben iphone istiyorum O zaman siz iphone 4S alın derim.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Kesinlikle iPhone5

fingerback5

fingerback5

Üye
iPhone 5 derim ben nexusun ekranı çok berbat aşırı sarımsı yada bana öyle geldi bilmiyorum. Güncelleme desteği demişsiniz de karşısındaki telefonda Apple'ın şu anki son modeli lütfen yani.. :D

Apple guncelleme yapiyor ama neredeyse bir sey degismiyor.ios 1 ile 7 arasindaki farka bir de android 1.1 ile 4.2.2 arasindaki farka bak.Android cok hizli gelisiyor bunu kimse yalanlayamaz.

Ayrica bu karsilastirma biraz garip iki cihaz arasinda 600 tl fark var.iphone 5 alabiliyorsan ayni fiyata htc one var tavsiye ederim.İki cihaz arasindan ise nexus 4.

Artles

Artles

Üye
Apple guncelleme yapiyor ama neredeyse bir sey degismiyor.ios 1 ile 7 arasindaki farka bir de android 1.1 ile 4.2.2 arasindaki farka bak.Android cok hizli gelisiyor bunu kimse yalanlayamaz.

Ayrica bu karsilastirma biraz garip iki cihaz arasinda 600 tl fark var.iphone 5 alabiliyorsan ayni fiyata htc one var tavsiye ederim.İki cihaz arasindan ise nexus 4.

Hicbir yenilik yok öyle mi ? Tamam haklisin

maskedboy

maskedboy

Üye
ben şu iphone hayranlığı bir türlü anlamadım size iphone anlatayımmı tek kelimeyle rezalet evet bence öyle şimdi aranızda bazıları der sen kullanmadan nasıl konuşıyorsun der biliyorum. ben iphone 3gs 4s ve şu an babamda iphone 5 bende ipad 4 var ben adlında androidçiyim samsungçu değilim şimdiden belirteyim iphone geçmişine bakarsanız her zaman çok küçük ekranlı boyutlar ürettiler hele ios yahu bir insan 6 yıl boyunca bir değişiklik yapmazmı gerçi şimdi ios 7 çıktı baştan aşağı yenilendi ios bence çok kullanışşız o kadar kötü ki panorama çekim daha yeni geldi android tamam ios kadar stabil değil bazen bunu kabul ediyorum fakat android 4.3 ve 5.0 ile muhteşem bir optimizosyon olacak ve iphone oldukça pahalı galaxy s4 maliyeti 50 dolar fazla olduğu halde iphonedan çok daha ucuz ya tamam ses kalitesi kamerası 8 mp oldukça iyi malzeme kalitesi yani iyi en hazından samsung gibi plastik değil uzun lafın kısası androidde her türlü seçenek var bence iphone boşver androidin farkını gör bu arada androidde tüm ücretli oyunları internetten kolayca virüssüz indirip kurabiliyorsun iphoneda bunu yapman için jailbreak yapman lazım ve yaparsan garanti gidiyor bu arada lg optimus g galaxy s4 htc one gibi başka telefonlarda var eğer amacın ses kamera ve malzeme kalitesi ise htc one alabilirsin haa bu arada bazı cahiller diğer telefonların ekranı büyük diye gidip iphone alıyorlar size şu kadarını söyleteyim 4 inch bir telefonla siz zor oyun oynarsınız performansa bir şey demiyorum gayet iyi fakat burda çok büyük bir ön yargı var örneğim siz 5 inçlik galacy s4 ile 4 ibçlik iphone 5 alın elinize yemin ediyorum galaxy s4 tek elle gayet rahat bir şekillde kulllanıyorum ve ekranı parmağım bir köşeden diğer köşeye rahatlıkla götürebiliyoru yani kısaca önemli olan ekrsn boyutu değil tasarım ve büyük ekranlı telefonların günlük hayatta daha kullaşlı olduğu somut bir gerçek tekrar şöylüyorum soyut değil somut bir gerçek burdaki amacım iphone kötülemek değil sadece o kadar hayran kalınacak ve övüledek kadar aman aman bir telefon değil onun için artık şu iphone önyargısı kafanızdan kaldırın bence

fingerback5

fingerback5

Üye
Hicbir yenilik yok öyle mi ? Tamam haklisin

Yenilik yok yazmadim fazla fark yok yazdim.İosun ilk surumu de stabildi ekran boyutu simgeler kullanis tarzi hep ayni.İos 7de de androiddeki hizli ayarlari alttan cikarip kopyalamis ve menu simgeleri arayuz degismis.Androiddeki degisimle karsilastirsana?Kusura bakma ama iphone 4un ilk ve son hali arasinda ne kadar fark var?

Türe

Türe

Üye
Yenilik yok yazmadim fazla fark yok yazdim.İosun ilk surumu de stabildi ekran boyutu simgeler kullanis tarzi hep ayni.İos 7de de androiddeki hizli ayarlari alttan cikarip kopyalamis ve menu simgeleri arayuz degismis.Androiddeki degisimle karsilastirsana?Kusura bakma ama iphone 4un ilk ve son hali arasinda ne kadar fark var?

Acik sistemle kapali sistemi karsilastirmaya kalkiyorsun. :ah

fingerback5

fingerback5

Üye

Acik sistemle kapali sistemi karsilastirmaya kalkiyorsun. :ah

O zaman onceki arkadas iphone 5in alacagi guncellemeyle nexus 4un alacagi guncellemeyi esit tutmamali.Zaten onun yorumuna cevap olarak yazmistim o yorumu.

fingerback5

fingerback5

Üye

Yapabilecekleri karsilastirilamaz.

iosun eksikligi tabiki karsilastirilabilir.Acik sistem kullanmak onun tercihi.Kapali sistemin sinirladiklarini eksiklik olarak kabul edebiliriz.Sonucta rakip sistemler

Türe

Türe

Üye
iosun eksikligi tabiki karsilastirilabilir.Acik sistem kullanmak onun tercihi.Kapali sistemin sinirladiklarini eksiklik olarak kabul edebiliriz.Sonucta rakip sistemler

Her sistemin eksikliği var. Bunlar belli bir islemle cozuluyor wp haric. O zaman problem yok.

maskedboy

maskedboy

Üye
eğer iphone 5 almaya parası yetiyorsa nexus 4 bırakıp başka telrfonlara bakabilir