ben şu iphone hayranlığı bir türlü anlamadım size iphone anlatayımmı tek kelimeyle rezalet evet bence öyle şimdi aranızda bazıları der sen kullanmadan nasıl konuşıyorsun der biliyorum. ben iphone 3gs 4s ve şu an babamda iphone 5 bende ipad 4 var ben adlında androidçiyim samsungçu değilim şimdiden belirteyim iphone geçmişine bakarsanız her zaman çok küçük ekranlı boyutlar ürettiler hele ios yahu bir insan 6 yıl boyunca bir değişiklik yapmazmı gerçi şimdi ios 7 çıktı baştan aşağı yenilendi ios bence çok kullanışşız o kadar kötü ki panorama çekim daha yeni geldi android tamam ios kadar stabil değil bazen bunu kabul ediyorum fakat android 4.3 ve 5.0 ile muhteşem bir optimizosyon olacak ve iphone oldukça pahalı galaxy s4 maliyeti 50 dolar fazla olduğu halde iphonedan çok daha ucuz ya tamam ses kalitesi kamerası 8 mp oldukça iyi malzeme kalitesi yani iyi en hazından samsung gibi plastik değil uzun lafın kısası androidde her türlü seçenek var bence iphone boşver androidin farkını gör bu arada androidde tüm ücretli oyunları internetten kolayca virüssüz indirip kurabiliyorsun iphoneda bunu yapman için jailbreak yapman lazım ve yaparsan garanti gidiyor bu arada lg optimus g galaxy s4 htc one gibi başka telefonlarda var eğer amacın ses kamera ve malzeme kalitesi ise htc one alabilirsin haa bu arada bazı cahiller diğer telefonların ekranı büyük diye gidip iphone alıyorlar size şu kadarını söyleteyim 4 inch bir telefonla siz zor oyun oynarsınız performansa bir şey demiyorum gayet iyi fakat burda çok büyük bir ön yargı var örneğim siz 5 inçlik galacy s4 ile 4 ibçlik iphone 5 alın elinize yemin ediyorum galaxy s4 tek elle gayet rahat bir şekillde kulllanıyorum ve ekranı parmağım bir köşeden diğer köşeye rahatlıkla götürebiliyoru yani kısaca önemli olan ekrsn boyutu değil tasarım ve büyük ekranlı telefonların günlük hayatta daha kullaşlı olduğu somut bir gerçek tekrar şöylüyorum soyut değil somut bir gerçek burdaki amacım iphone kötülemek değil sadece o kadar hayran kalınacak ve övüledek kadar aman aman bir telefon değil onun için artık şu iphone önyargısı kafanızdan kaldırın bence