Sony Xperia S 4.1.2 Jelly Bean Gelmiştir ülkemize :)

Sponsorlu Bağlantılar

dearbe

Üye
tamam eyw bilmediğim için önceki yorumlara bakarak kendimce öyle bişey çıkardım. Teşekkürler 7dk sonra iniyor inş olur.Sony adam olsa da uğraştırmasa bizi bu kadar ne olur sanki :(

yakupb03

yakupb03

Üye
Yok kardesim kırma bl kılıdni falan kırılmadı demi denedqnde bir kaç kere reset atmadysa sıkıntı yok. Sen olduğu gibi yükle. Yorumlar mevcut zaten takıldığın yeri sor sony'in ... Sana birşey olmasın :-)

smtd1

Üye

O zaman net ayarlarını indir. Ya xperia'da olacak. Yada ayarlarda 4 sekmede falan hatirlayamadim şimdi bende olmayınca gir bak oralara net ayarlarını indir
tamam kardeşim yaptım teşekkürler

yakupb03

yakupb03

Üye
Rica ederim

askincan

askincan

Üye
beyler ben günceleldim ama şebeke üzerinden internete girmiyor acil destek

- - - Eklendi - - -

apn dahi yaptım şebeke üzerinden internete bağlanmıyorrrrrrr

dearbe

Üye
Şimdi yükledim görüntü güzel. yeni özellikleri keşfetmeye çalışıyorum.ama yükler yüklemez ilk baktığım şey battery stemia oldu ne yazıkki güncelemeyle gelmemiş. yani şarj yine çabuk bitecek. umarım eskisinden çok gider...

yakupb03

yakupb03

Üye
Stamina modu telefon ayarlar güç yönetimi.. Adamlar 2. Günü gördüğünü söylüyor dene bakalım

askincan

askincan

Üye
beyler siz şebeke üzerinden türkcelden internete bağlanabiliyormusunuz apn mms ayarları tam

- - - Eklendi - - -

beyler rom hatalı şebeke üzerinden internete bağlanamıyorsun apn kurulu halde , yardım ?????

Xperia-S

Xperia-S

Üye
Dostum şebeke üzerinden internete girebilmek için kurulum aşamasında telefonu wi-fi üzerinden nete bağlaman lazım ki, uyarılar arasında internet ayarları indirilsin mi diye seceneği görebilirsin zaten. Lakin wi-fi işlemini atlatıp kurulum tamamlandıktan sonra Ayarlar 'a girip tekrar wi-fi ağına bağlantıktan sonra ayarlar menüsüne geri dönüp Cihaz bölümünden Xperia TM kısmına girerek İnternet ayarları'na tıklayıp şebekene göre Android internet ayarlarını alabilirsin. Wi-fi ağına bağlanmadan ilk etapta mobil şebekeyle internete bağlanamazsın.

beyler siz şebeke üzerinden türkcelden internete bağlanabiliyormusunuz apn mms ayarları tam

- - - Eklendi - - -

beyler rom hatalı şebeke üzerinden internete bağlanamıyorsun apn kurulu halde , yardım ?????

Xperia-S

Xperia-S

Üye
Yorum onayı dilekçe olmadan alınamıyor mu, nasıl bir sistemdir bu?

a.yazaroglu

Üye
o kadar sabrettınız biraz daha sabredin adam akıllı yuklensın guncellemeyle bırakın romu felan. rom muhabbetine donmus ıyıce deneyımlerınızı yazın arkadaş rom yuklemeye forumdan bakılsın bu konudan değil!!!

medu07

Üye
bendeki xperia s'e de geldi güncelleme 6.2.B.0.200 olan fakat resmi sitede 6.2.A.0.200 geleceği söyleniyor ikisinin arasındaki fark ne ki merak ettim doğrusu bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Invoke

Invoke

Üye
o kadar sabrettınız biraz daha sabredin adam akıllı yuklensın guncellemeyle bırakın romu felan. rom muhabbetine donmus ıyıce deneyımlerınızı yazın arkadaş rom yuklemeye forumdan bakılsın bu konudan değil!!!

Custom (farklı) rom yükletmedik ki kimseye, bildiğiniz sonynin verdiği orijinal romdan bahsediliyor bu konuda vatandaj aylardır bekliyormuş, güncelleme çok geç gelebiliyor, sen istersen bekleyebilirsin tabi ama beklemek istemeyenler için anlattım, anlattık.
Birilerine faydamız da dokundu. Romu da zaten verdiğim linke baksan sonynin blogu. Yani aynı şey sadece manuel.

Sana farkı söyleyim konu başında konuyu açan vatandaş söylemişti:
Daha hızlı, daha stabil, kamerasında da iyileştirmeler olmuş. Genel olarak bilirsin zaten jb ile icsnin farkını ics herkes için bir felaket olmuştu ama jb ile toparladılar. Bu kadar.

alptekin253

Üye
telefon hakkında:
lt26i
4.0.4 sürüm
6.1.A.2.45 derleme numarası
bu şekilde ama sony pc companion telefonunuz güncel diyor ne yapabilirim ? yardım ediiin
Bir de gta vice city donma sorunu çözüldü mü??
Teşekkürler

FiYSo

Üye

Custom (farklı) rom yükletmedik ki kimseye, bildiğiniz sonynin verdiği orijinal romdan bahsediliyor bu konuda vatandaj aylardır bekliyormuş, güncelleme çok geç gelebiliyor, sen istersen bekleyebilirsin tabi ama beklemek istemeyenler için anlattım, anlattık.
Birilerine faydamız da dokundu. Romu da zaten verdiğim linke baksan sonynin blogu. Yani aynı şey sadece manuel.

Daha hızlı, daha stabil, kamerasında da iyileştirmeler olmuş. Genel olarak bilirsin zaten jb ile icsnin farkını ics herkes için bir felaket olmuştu ama jb ile toparladılar. Bu kadar.

Bahsettiğiniz şekilde manuel olarak yüklemeye kalkınca zaten en güncel yazılıma sahipsiniz diyor.Ne zaman geleceği belli değil ha yarın ha önümüzdeki hafta bu yüzden custom rom zımbırtısıyla da uğraşmak istemiyorum :) Başka bir alternatifim yok mu acaba? Bir an önce jelly beane geçmek istiyorum artık telefon tuş takımını açarken bile takılıyor sürekli donuyor kırmama ramak kaldı :)

alptekin253

Üye
telefon hakkında:
lt26i
4.0.4 sürüm
6.1.A.2.45
pc companion da en güncel sürüm yüklü diyor.Sizce biraz daha mı bekliyim yoksa telefonda bir hata mı var

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bahsettiğiniz şekilde manuel olarak yüklemeye kalkınca zaten en güncel yazılıma sahipsiniz diyor.Ne zaman geleceği belli değil ha yarın ha önümüzdeki hafta bu yüzden custom rom zımbırtısıyla da uğraşmak istemiyorum :) Başka bir alternatifim yok mu acaba? Bir an önce jelly beane geçmek istiyorum artık telefon tuş takımını açarken bile takılıyor sürekli donuyor kırmama ramak kaldı :)

Arkadaş flaştool ile orjinal stok rom yüklendiği zaman en güncel yazılım uyarısı vermez. Direk yeni indirdiğin rom'u telefonunuza kurar. :)

askincan

askincan

Üye
beyler bu rom 3g bantta internete giriyor ama 2g yani edge"gsm" de internete bağlanamıyorsun sorunu çözen veya yardımcı olabilecek kişi ???

smtd1

Üye

qarapapaq aynen katılıyorum kardeşim bende çok bekledim nisan dediler olmadı mayıs dediler olmadı haziren dediler olmadı ama orjinal jelly bean yurt dışında dağıtıldığı için sitelerde olduğunu biliyordum sadece uğraşmak istemedim ama dün bende bu siteden yaptım güncellememi yardımcı olan arkadaşlardan Allah razı olsun şu an telefon gerçekten farklı farklarıda şu önceden birisiyle konuştuktan sonra teli kulağımdan çektiğimde sensör nerdeyse görmüyordu teli kapatamıyordum hatta karşı taraf kapatıyodu bazen ama şimdi teli çekiyorum kulağımdan hemen menü geliyor sonra kamera çok donuyordu hatta çekerken bile dona dona ama şu an donma neredeyse yok çekimde iyileştirme var ve ses değişikliği yani var oğlu var yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim herkese

Invoke

Invoke

Üye

Siz başka bir şey okumuşsunuz ben 3.sayfada flashtoolu anlattım. Öyle bir şey demesi imkansız. Direk kurar.

- - - Eklendi - - -

8ve 9. sayfada bir vatandaşa anlatmışlığım var bence buralara ve verdiğim linklere bakarak kolayca kurabilirsin.

Üst Alt