tamam kardeşim yaptım teşekkürler
O zaman net ayarlarını indir. Ya xperia'da olacak. Yada ayarlarda 4 sekmede falan hatirlayamadim şimdi bende olmayınca gir bak oralara net ayarlarını indir
beyler siz şebeke üzerinden türkcelden internete bağlanabiliyormusunuz apn mms ayarları tam
- - - Eklendi - - -
beyler rom hatalı şebeke üzerinden internete bağlanamıyorsun apn kurulu halde , yardım ?????
o kadar sabrettınız biraz daha sabredin adam akıllı yuklensın guncellemeyle bırakın romu felan. rom muhabbetine donmus ıyıce deneyımlerınızı yazın arkadaş rom yuklemeye forumdan bakılsın bu konudan değil!!!
Custom (farklı) rom yükletmedik ki kimseye, bildiğiniz sonynin verdiği orijinal romdan bahsediliyor bu konuda vatandaj aylardır bekliyormuş, güncelleme çok geç gelebiliyor, sen istersen bekleyebilirsin tabi ama beklemek istemeyenler için anlattım, anlattık.
Birilerine faydamız da dokundu. Romu da zaten verdiğim linke baksan sonynin blogu. Yani aynı şey sadece manuel.
Sana farkı söyleyim konu başında konuyu açan vatandaş söylemişti:
Daha hızlı, daha stabil, kamerasında da iyileştirmeler olmuş. Genel olarak bilirsin zaten jb ile icsnin farkını ics herkes için bir felaket olmuştu ama jb ile toparladılar. Bu kadar.
Başka bir alternatifim yok mu acaba? Bir an önce jelly beane geçmek istiyorum artık telefon tuş takımını açarken bile takılıyor sürekli donuyor kırmama ramak kaldı 
Bahsettiğiniz şekilde manuel olarak yüklemeye kalkınca zaten en güncel yazılıma sahipsiniz diyor.Ne zaman geleceği belli değil ha yarın ha önümüzdeki hafta bu yüzden custom rom zımbırtısıyla da uğraşmak istemiyorumBaşka bir alternatifim yok mu acaba? Bir an önce jelly beane geçmek istiyorum artık telefon tuş takımını açarken bile takılıyor sürekli donuyor kırmama ramak kaldı
![]()

qarapapaq aynen katılıyorum kardeşim bende çok bekledim nisan dediler olmadı mayıs dediler olmadı haziren dediler olmadı ama orjinal jelly bean yurt dışında dağıtıldığı için sitelerde olduğunu biliyordum sadece uğraşmak istemedim ama dün bende bu siteden yaptım güncellememi yardımcı olan arkadaşlardan Allah razı olsun şu an telefon gerçekten farklı farklarıda şu önceden birisiyle konuştuktan sonra teli kulağımdan çektiğimde sensör nerdeyse görmüyordu teli kapatamıyordum hatta karşı taraf kapatıyodu bazen ama şimdi teli çekiyorum kulağımdan hemen menü geliyor sonra kamera çok donuyordu hatta çekerken bile dona dona ama şu an donma neredeyse yok çekimde iyileştirme var ve ses değişikliği yani var oğlu var yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim herkese
Custom (farklı) rom yükletmedik ki kimseye, bildiğiniz sonynin verdiği orijinal romdan bahsediliyor bu konuda vatandaj aylardır bekliyormuş, güncelleme çok geç gelebiliyor, sen istersen bekleyebilirsin tabi ama beklemek istemeyenler için anlattım, anlattık.
Birilerine faydamız da dokundu. Romu da zaten verdiğim linke baksan sonynin blogu. Yani aynı şey sadece manuel.
Sana farkı söyleyim konu başında konuyu açan vatandaş söylemişti:
Daha hızlı, daha stabil, kamerasında da iyileştirmeler olmuş. Genel olarak bilirsin zaten jb ile icsnin farkını ics herkes için bir felaket olmuştu ama jb ile toparladılar. Bu kadar.
Bahsettiğiniz şekilde manuel olarak yüklemeye kalkınca zaten en güncel yazılıma sahipsiniz diyor.Ne zaman geleceği belli değil ha yarın ha önümüzdeki hafta bu yüzden custom rom zımbırtısıyla da uğraşmak istemiyorumBaşka bir alternatifim yok mu acaba? Bir an önce jelly beane geçmek istiyorum artık telefon tuş takımını açarken bile takılıyor sürekli donuyor kırmama ramak kaldı
![]()