yok yaw çok da zor bir hero değil.karşında çok canlı bir hero yoksa t atıp yavaşlatacaksın sonra da ultiyi hemen üstüne ya da gideceği yöne doğru çok az aralıklı bırakacaksın.ulti sadece çemberin içindekilere damage vuruyor ona göre.eğer karşında çok canlı birisi (ursa gibi) varsa ilk önce r daha sonra yukarıda dediklerimin aynısını yapacaksınOynamayı bilene güzel hero şahsen ben onu oynarken bilgisayarı balkondan aşağı atasım geliyor![]()
yok yaw çok da zor bir hero değil.karşında çok canlı bir hero yoksa t atıp yavaşlatacaksın sonra da ultiyi hemen üstüne ya da gideceği yöne doğru çok az aralıklı bırakacaksın.ulti sadece çemberin içindekilere damage vuruyor ona göre.eğer karşında çok canlı birisi (ursa gibi) varsa ilk önce r daha sonra yukarıda dediklerimin aynısını yapacaksınbiraz oyna alış güzel hero.slarkın antisi gibi bi şey
![]()
bana göre naix in antisi o hero naix yakaladığında at silence ı sonra Allah ne versiyse gir ultiyi de tam yanındayken atacan
ama slark için düşünmemiştim slark basher kasmadıysa sıkıntı yok ölür 
aynen doğruYok ben zaten oynamayı biliyorum da onu sen t dedin r dedin dota 2 de qwer olduğundan karıştı hep hangi skili kastettiğini bilmiyorumbana göre naix in antisi o hero naix yakaladığında at silence ı sonra Allah ne versiyse gir ultiyi de tam yanındayken atacan
ama slark için düşünmemiştim slark basher kasmadıysa sıkıntı yok ölür
![]()
bi de naix stun yedi mi dadından yinmez,hele de yanında atro uyuttu mu balla kaymak olur 
Ben sana bildiklerimi anlatsam bunlar hava civa kalır![]()
Dotada ezerim seni diyorsun yani?

Niye uyutuyo ulti atsın![]()
ama uyutmanin baya az.o yuzden dedim bi de u bayagi mana ister 
atronun ultisinin cd si kac sn biliyon mu agaama uyutmanin baya az.o yuzden dedim bi de u bayagi mana ister
![]()
bane in ultisi 100 ya da 110 saniyeydi aganim kasarsan ultinin damage i artıyo diye biliyorumAga bana dota 1 in skill harflerini söylersen ben anlamıyom skill adını söylesen daha çok yardımcı olurumbane in ultisi 100 ya da 110 saniyeydi aganim kasarsan ultinin damage i artıyo diye biliyorum
oyunda hep oyle soylenir
cd yi biliyorsundur cooldown
sen sky ile bi daha oyna gercekten zevkli hero 
u dedigim ulti zaten yaoyunda hep oyle soylenir
cd yi biliyorsundur cooldown
sen sky ile bi daha oyna gercekten zevkli hero
![]()

Eve gidiyim de ilk gün sabahcıyım zaten en az 15 20 el atarım inş sky ile oynamak nasip olur sende gel![]()
1 ise gelebilirim wepla dan 
Est ben bu zamana kadar öyle bişey demedim demem de çok acayip stratejiler gördüm onları kastettim![]()

belli olmaz gerçi . 

Takılıyorum
Ama ezme ihtimalin çok yüksekbelli olmaz gerçi .
![]()

dota1 mi dota2 mi1 ise gelebilirim wepla dan
![]()

Benim laptopun touchpadiyle dota oynamama ne diyorsun![]()

Dota 1 benim için öldu dota 2 sayesinde bütün heroları biliyorum beklerim![]()
zoru ogren ki kalici olsun 
Takılıyorum
Ama ezme ihtimalin çok yüksekbelli olmaz gerçi .
- - - Eklendi - - -
Hacılar hacılar, size bir şey söylüyorum sıkı durun:
Dota 2yi laptoptan soğutucu ve mause olmadan oynuyorum. Touchpad ile![]()

Pilde oyna da tam olsun bağımsız
Benim için dota 2 oynamak için gerekli ekipmanlar
1laptop
2 kablosuz mouse
3 pervanesi sökülmüş pad
4 5 mt usb uzatma kablosu
5 uzatma kablosuna bağlanacak wireless adapter
6 mouse altına defter
7 kulaklık
Adaletin bu mu dünya ben 7 ekipman ile oynuyom adam tek pc ile işi bitirdi vay bee![]()