Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

ilcarnefice

Üye
Oynamayı bilene güzel hero şahsen ben onu oynarken bilgisayarı balkondan aşağı atasım geliyor :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Oynamayı bilene güzel hero şahsen ben onu oynarken bilgisayarı balkondan aşağı atasım geliyor :)
yok yaw çok da zor bir hero değil.karşında çok canlı bir hero yoksa t atıp yavaşlatacaksın sonra da ultiyi hemen üstüne ya da gideceği yöne doğru çok az aralıklı bırakacaksın.ulti sadece çemberin içindekilere damage vuruyor ona göre.eğer karşında çok canlı birisi (ursa gibi) varsa ilk önce r daha sonra yukarıda dediklerimin aynısını yapacaksın ;) biraz oyna alış güzel hero.slarkın antisi gibi bi şey ;)

ilcarnefice

Üye

yok yaw çok da zor bir hero değil.karşında çok canlı bir hero yoksa t atıp yavaşlatacaksın sonra da ultiyi hemen üstüne ya da gideceği yöne doğru çok az aralıklı bırakacaksın.ulti sadece çemberin içindekilere damage vuruyor ona göre.eğer karşında çok canlı birisi (ursa gibi) varsa ilk önce r daha sonra yukarıda dediklerimin aynısını yapacaksın ;) biraz oyna alış güzel hero.slarkın antisi gibi bi şey ;)

Yok ben zaten oynamayı biliyorum da onu sen t dedin r dedin dota 2 de qwer olduğundan karıştı hep hangi skili kastettiğini bilmiyorum:) bana göre naix in antisi o hero naix yakaladığında at silence ı sonra Allah ne versiyse gir ultiyi de tam yanındayken atacan:) ama slark için düşünmemiştim slark basher kasmadıysa sıkıntı yok ölür :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben zaten oynamayı biliyorum da onu sen t dedin r dedin dota 2 de qwer olduğundan karıştı hep hangi skili kastettiğini bilmiyorum:) bana göre naix in antisi o hero naix yakaladığında at silence ı sonra Allah ne versiyse gir ultiyi de tam yanındayken atacan:) ama slark için düşünmemiştim slark basher kasmadıysa sıkıntı yok ölür :)
aynen doğru :) bi de naix stun yedi mi dadından yinmez,hele de yanında atro uyuttu mu balla kaymak olur :kop:

ilcarnefice

Üye
Niye uyutuyo ulti atsın :)

Invoke

Invoke

Üye
Vay, iyi dota kaynatmışınız, ben yokken :D

ilcarnefice

Üye
Ben sana bildiklerimi anlatsam bunlar hava civa kalır :)

ilcarnefice

Üye

atronun ultisinin cd si kac sn biliyon mu aga :) ama uyutmanin baya az.o yuzden dedim bi de u bayagi mana ister :oke:

Aga bana dota 1 in skill harflerini söylersen ben anlamıyom skill adını söylesen daha çok yardımcı olurum :) bane in ultisi 100 ya da 110 saniyeydi aganim kasarsan ultinin damage i artıyo diye biliyorum

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Aga bana dota 1 in skill harflerini söylersen ben anlamıyom skill adını söylesen daha çok yardımcı olurum :) bane in ultisi 100 ya da 110 saniyeydi aganim kasarsan ultinin damage i artıyo diye biliyorum

u dedigim ulti zaten ya :) oyunda hep oyle soylenir :) cd yi biliyorsundur cooldown :) sen sky ile bi daha oyna gercekten zevkli hero :)

ilcarnefice

Üye

u dedigim ulti zaten ya :) oyunda hep oyle soylenir :) cd yi biliyorsundur cooldown :) sen sky ile bi daha oyna gercekten zevkli hero :)

Eve gidiyim de ilk gün sabahcıyım zaten en az 15 20 el atarım inş sky ile oynamak nasip olur sende gel :)

Invoke

Invoke

Üye
Est ben bu zamana kadar öyle bişey demedim demem de çok acayip stratejiler gördüm onları kastettim :)

Takılıyorum :)
Ama ezme ihtimalin çok yüksek :) belli olmaz gerçi . :D

- - - Eklendi - - -

Hacılar hacılar, size bir şey söylüyorum sıkı durun:
Dota 2yi laptoptan soğutucu ve mause olmadan oynuyorum. Touchpad ile :)

Invoke

Invoke

Üye
Benim laptopun touchpadiyle dota oynamama ne diyorsun :D

ilcarnefice

Üye
Benim laptopun touchpadiyle dota oynamama ne diyorsun :D

Pilde oyna da tam olsun bağımsız :)
Benim için dota 2 oynamak için gerekli ekipmanlar
1laptop
2 kablosuz mouse
3 pervanesi sökülmüş pad
4 5 mt usb uzatma kablosu
5 uzatma kablosuna bağlanacak wireless adapter
6 mouse altına defter
7 kulaklık
Adaletin bu mu dünya ben 7 ekipman ile oynuyom adam tek pc ile işi bitirdi vay bee :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Dota 1 benim için öldu dota 2 sayesinde bütün heroları biliyorum beklerim :)

dota 1 sayesinde ogreneceksin ki iyice pekissin :) zoru ogren ki kalici olsun :)

- - - Eklendi - - -

Takılıyorum :)
Ama ezme ihtimalin çok yüksek :) belli olmaz gerçi . :D

- - - Eklendi - - -

Hacılar hacılar, size bir şey söylüyorum sıkı durun:
Dota 2yi laptoptan soğutucu ve mause olmadan oynuyorum. Touchpad ile :)

ooo sen de bayagi hamarat ciktin ya :D

- - - Eklendi - - -

Pilde oyna da tam olsun bağımsız :)
Benim için dota 2 oynamak için gerekli ekipmanlar
1laptop
2 kablosuz mouse
3 pervanesi sökülmüş pad
4 5 mt usb uzatma kablosu
5 uzatma kablosuna bağlanacak wireless adapter
6 mouse altına defter
7 kulaklık
Adaletin bu mu dünya ben 7 ekipman ile oynuyom adam tek pc ile işi bitirdi vay bee :)

bu arada sen de bayagi masrafli ciktin :ehe

Üst Alt