Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

ilcarnefice

Üye
Aynen dota 2 steam ile senkronize çalışır steam de bağlantı kesildiğinde dotada da kesilir (botlarla oyun hariç)

Invoke

Invoke

Üye
de bize steam veriyor zaten, arada gönderiyorlar, arkadaşlarına gönderin oyunumuzu oynasınlar diyerekten :D
10 tane filan var heralde ben de. Sana açık söyleyim ama dota 2 daha iyi ve bu şuan beta daha tüm herolar yok ama olayın aksiyonu grafiksel olarak artmış, ekşın daha çok gibi yani :D Ayrıca kullanımı daha kolay. Warkey gibi uygulamalara gerek de yok. İstediğin tuşa istediğin komutu da atarsın. Leave yapınca da düşük öncelik havuzunda oluyorsun. Basit bir ceza sistemi. Böylece leaverlar azalıyor, bir nebze. Herkesin hesabı olduğundan diğerine göre daha düzgün diyebilirim. Ve item olayı var. Herona item giydiriyorsun bir artısı yok, sadece görsellik... Bir de direk konuşuyabiliyorsun oyun içinden. Bir skype'a ya da teamspeak'a ihtiyacın yok :)) Ya da biri konuşup seni rahatsız ediyor, tüm sesi kesmeden sadece o kişinin sesini de kesebilirsin, güzel özellikler bence =)

- - - Eklendi - - -

Aynen davetiye almadan oynayamazsın
-qarapapaq- 1 hafta sonra bu saatlerde oyundayım sabahcıyım haberin olsun :)

:) Sonra çok atarız senle benim sabahlara kalmam imkansız :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım :) arkadaş da dota2 oynuyor, onun bi tane sven i varmış pelerin,boynuzlu kask falan düşürmüş.heroyu kişiselleştirebiliyormuşsun güzel bir özellik :oke:

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
de bize steam veriyor zaten, arada gönderiyorlar, arkadaşlarına gönderin oyunumuzu oynasınlar diyerekten :D
10 tane filan var heralde ben de. Sana açık söyleyim ama dota 2 daha iyi ve bu şuan beta daha tüm herolar yok ama olayın aksiyonu grafiksel olarak artmış, ekşın daha çok gibi yani :D Ayrıca kullanımı daha kolay. Warkey gibi uygulamalara gerek de yok. İstediğin tuşa istediğin komutu da atarsın. Leave yapınca da düşük öncelik havuzunda oluyorsun. Basit bir ceza sistemi. Böylece leaverlar azalıyor, bir nebze. Herkesin hesabı olduğundan diğerine göre daha düzgün diyebilirim. Ve item olayı var. Herona item giydiriyorsun bir artısı yok, sadece görsellik... Bir de direk konuşuyabiliyorsun oyun içinden. Bir skype'a ya da teamspeak'a ihtiyacın yok :)) Ya da biri konuşup seni rahatsız ediyor, tüm sesi kesmeden sadece o kişinin sesini de kesebilirsin, güzel özellikler bence =)

- - - Eklendi - - -

hmm baya güzel özellikler eklenmiş ya :) bu özellikler dota1 de de olsaydı dota1 bence daha çok tercih edilirdi :)

- - - Eklendi - - -

Aynen steam kurmalısın. İstersen kur sonra bana pm at =)
ya dota1 varken 2ye hiç başlayasım yok :) belki dota1 i de bırakabilirim belli olmaz :) yeni görevler alcam gibi yurtta seneye,bu sene sınavlar da yaklaşıyo.ama belli olmaz tabi :)

ilcarnefice

Üye

- - - Eklendi - - -

Yazdıklarına gurban ne güzel özetledin bu arada benim profile gir 1 tane item var bak ona bi :)
Şu anda benim steam e bakan biri vardı sordurdum 50 tane key olmuş :)
Oyunu şu anda da indirebilirsin steam kurduktan sonra gerek yok ama key olmazsa sadece oyunları izlersin sana key geldikten sonra oyna butonu açılır oyunda
Birde bazı herolar yok diyosun ama nerdeyse 10 15 tane falan hero gelmedi onlarda yakında gelir.

Invoke

Invoke

Üye
Yazdıklarına gurban ne güzel özetledin bu arada benim profile gir 1 tane item var bak ona bi :)
Şu anda benim steam e bakan biri vardı sordurdum 50 tane key olmuş :)
Oyunu şu anda da indirebilirsin steam kurduktan sonra gerek yok ama key olmazsa sadece oyunları izlersin sana key geldikten sonra oyna butonu açılır oyunda
Birde bazı herolar yok diyosun ama nerdeyse 10 15 tane falan hero gelmedi onlarda yakında gelir.

Aynen yakında gelir =), ben şuan ubuntudayım (pcye ubuntu kurdum da geçen gün.) steam girmem için önce pc kapatıp windowsa geçmem lazım uzun iş :D

- - - Eklendi - - -

hmm baya güzel özellikler eklenmiş ya :) bu özellikler dota1 de de olsaydı dota1 bence daha çok tercih edilirdi :)

- - - Eklendi - - -

ya dota1 varken 2ye hiç başlayasım yok :) belki dota1 i de bırakabilirim belli olmaz :) yeni görevler alcam gibi yurtta seneye,bu sene sınavlar da yaklaşıyo.ama belli olmaz tabi :)

Beni de arkadaşlar başlatmıştı, günün birin de yüklediğin de dota2 yi. Bir süre oynayıp alıştığın da hala dota 1 daha iyi diyorsan, gel bana istediğini söyle :D

ilcarnefice

Üye

Aynen yakında gelir =), ben şuan ubuntudayım (pcye ubuntu kurdum da geçen gün.) steam girmem için önce pc kapatıp windowsa geçmem lazım uzun iş :D

The Instagib OSP/Efsanevi tüfek/Sniper :)
Tüfeği alabilmek için key verdim :)

ilcarnefice

Üye
O zaman bana bütün itemlerini versene :P

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Beni de arkadaşlar başlatmıştı, günün birin de yüklediğin de dota2 yi. Bir süre oynayıp alıştığın da hala dota 1 daha iyi diyorsan, gel bana istediğini söyle :D
istediğimi söylemek isterdim ama çok karışık gibi duruyo ya.combatta sanki 10v10 yapıyon :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
dota?

hayııııır

Invoke

Invoke

Üye
O zaman bana bütün itemlerini versene :P

dağıtıyorum :D
İtemleri giyyoz :D zaten çok itemim yok fazla takılmadım ben steamda 100 oyun filan anca atmışımdır. 4-5 level bir şeyim :D

- - - Eklendi - - -

dota?

hayııııır

:hmmm

- - - Eklendi - - -

istediğimi söylemek isterdim ama çok karışık gibi duruyo ya.combatta sanki 10v10 yapıyon :D

Heroları tanımadığından dota2 de ki tiplerini karışık duruyor :oke:

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
dota?

hayııııır
ne oldu Oğuzhan hatıraların mı depreşti :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

dağıtıyorum :D
İtemleri giyyoz :D zaten çok itemim yok fazla takılmadım ben steamda 100 oyun filan anca atmışımdır. 4-5 level bir şeyim :D

- - - Eklendi - - -

:hmmm

- - - Eklendi - - -

Heroları tanımadığından dota2 de ki tiplerini karışık duruyor :oke:
hayır heroların nerdeyse hepsini biliyorum ama dota2 de sanki bazı herolar bambaşka :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

- - - Eklendi - - -

hayır heroların nerdeyse hepsini biliyorum ama dota2 de sanki bazı herolar bambaşka :)

yoo hiç dota oynamadım ki.

Ben sevmem online oyunları.

ilcarnefice

Üye
Aga bu aralar death prophet komasına girdim onun oyun sesi ve saçı lazım bana :)

ilcarnefice

Üye

- - - Eklendi - - -

Evet eşsiz bir deneyim yaşamak için birebir :P

ilcarnefice

Üye
Sol üstte announcerlar var onları kastediyom

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
demin sky oynadım çok süper hero ya :)

Üst Alt