Ayrıca kullanımı daha kolay. Warkey gibi uygulamalara gerek de yok. İstediğin tuşa istediğin komutu da atarsın. Leave yapınca da düşük öncelik havuzunda oluyorsun. Basit bir ceza sistemi. Böylece leaverlar azalıyor, bir nebze. Herkesin hesabı olduğundan diğerine göre daha düzgün diyebilirim. Ve item olayı var. Herona item giydiriyorsun bir artısı yok, sadece görsellik... Bir de direk konuşuyabiliyorsun oyun içinden. Bir skype'a ya da teamspeak'a ihtiyacın yok
) Ya da biri konuşup seni rahatsız ediyor, tüm sesi kesmeden sadece o kişinin sesini de kesebilirsin, güzel özellikler bence =)Aynen davetiye almadan oynayamazsın
-qarapapaq- 1 hafta sonra bu saatlerde oyundayım sabahcıyım haberin olsun![]()
Sonra çok atarız senle benim sabahlara kalmam imkansız 
hmm anladımbende steam yok kurmam mı gerek yani?
hmm baya güzel özellikler eklenmiş yade bize steam veriyor zaten, arada gönderiyorlar, arkadaşlarına gönderin oyunumuzu oynasınlar diyerekten
10 tane filan var heralde ben de. Sana açık söyleyim ama dota 2 daha iyi ve bu şuan beta daha tüm herolar yok ama olayın aksiyonu grafiksel olarak artmış, ekşın daha çok gibi yaniAyrıca kullanımı daha kolay. Warkey gibi uygulamalara gerek de yok. İstediğin tuşa istediğin komutu da atarsın. Leave yapınca da düşük öncelik havuzunda oluyorsun. Basit bir ceza sistemi. Böylece leaverlar azalıyor, bir nebze. Herkesin hesabı olduğundan diğerine göre daha düzgün diyebilirim. Ve item olayı var. Herona item giydiriyorsun bir artısı yok, sadece görsellik... Bir de direk konuşuyabiliyorsun oyun içinden. Bir skype'a ya da teamspeak'a ihtiyacın yok
) Ya da biri konuşup seni rahatsız ediyor, tüm sesi kesmeden sadece o kişinin sesini de kesebilirsin, güzel özellikler bence =)
- - - Eklendi - - -
![]()
bu özellikler dota1 de de olsaydı dota1 bence daha çok tercih edilirdi 
ya dota1 varken 2ye hiç başlayasım yok
Aynen steam kurmalısın. İstersen kur sonra bana pm at =)
belki dota1 i de bırakabilirim belli olmaz
yeni görevler alcam gibi yurtta seneye,bu sene sınavlar da yaklaşıyo.ama belli olmaz tabi 
de bize steam veriyor zaten, arada gönderiyorlar, arkadaşlarına gönderin oyunumuzu oynasınlar diyerekten
10 tane filan var heralde ben de. Sana açık söyleyim ama dota 2 daha iyi ve bu şuan beta daha tüm herolar yok ama olayın aksiyonu grafiksel olarak artmış, ekşın daha çok gibi yaniAyrıca kullanımı daha kolay. Warkey gibi uygulamalara gerek de yok. İstediğin tuşa istediğin komutu da atarsın. Leave yapınca da düşük öncelik havuzunda oluyorsun. Basit bir ceza sistemi. Böylece leaverlar azalıyor, bir nebze. Herkesin hesabı olduğundan diğerine göre daha düzgün diyebilirim. Ve item olayı var. Herona item giydiriyorsun bir artısı yok, sadece görsellik... Bir de direk konuşuyabiliyorsun oyun içinden. Bir skype'a ya da teamspeak'a ihtiyacın yok
) Ya da biri konuşup seni rahatsız ediyor, tüm sesi kesmeden sadece o kişinin sesini de kesebilirsin, güzel özellikler bence =)
- - - Eklendi - - -
![]()

Yazdıklarına gurban ne güzel özetledin bu arada benim profile gir 1 tane item var bak ona bi
Şu anda benim steam e bakan biri vardı sordurdum 50 tane key olmuş
Oyunu şu anda da indirebilirsin steam kurduktan sonra gerek yok ama key olmazsa sadece oyunları izlersin sana key geldikten sonra oyna butonu açılır oyunda
Birde bazı herolar yok diyosun ama nerdeyse 10 15 tane falan hero gelmedi onlarda yakında gelir.

hmm baya güzel özellikler eklenmiş yabu özellikler dota1 de de olsaydı dota1 bence daha çok tercih edilirdi
- - - Eklendi - - -
ya dota1 varken 2ye hiç başlayasım yokbelki dota1 i de bırakabilirim belli olmaz
yeni görevler alcam gibi yurtta seneye,bu sene sınavlar da yaklaşıyo.ama belli olmaz tabi
![]()

Aynen yakında gelir =), ben şuan ubuntudayım (pcye ubuntu kurdum da geçen gün.) steam girmem için önce pc kapatıp windowsa geçmem lazım uzun iş![]()

The Instagib OSP/Efsanevi tüfek/Sniper
Tüfeği alabilmek için key verdim![]()

istediğimi söylemek isterdim ama çok karışık gibi duruyo ya.combatta sanki 10v10 yapıyon
Aynen yakında gelir =), ben şuan ubuntudayım (pcye ubuntu kurdum da geçen gün.) steam girmem için önce pc kapatıp windowsa geçmem lazım uzun iş
- - - Eklendi - - -
Beni de arkadaşlar başlatmıştı, günün birin de yüklediğin de dota2 yi. Bir süre oynayıp alıştığın da hala dota 1 daha iyi diyorsan, gel bana istediğini söyle![]()

O zaman bana bütün itemlerini versene :P

zaten çok itemim yok fazla takılmadım ben steamda 100 oyun filan anca atmışımdır. 4-5 level bir şeyim 
dota?
hayııııır

istediğimi söylemek isterdim ama çok karışık gibi duruyo ya.combatta sanki 10v10 yapıyon![]()

ne oldu Oğuzhan hatıraların mı depreştidota?
hayııııır

hayır heroların nerdeyse hepsini biliyorum ama dota2 de sanki bazı herolar bambaşka
dağıtıyorum
İtemleri giyyozzaten çok itemim yok fazla takılmadım ben steamda 100 oyun filan anca atmışımdır. 4-5 level bir şeyim
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Heroları tanımadığından dota2 de ki tiplerini karışık duruyor![]()

ne oldu Oğuzhan hatıraların mı depreşti
- - - Eklendi - - -
hayır heroların nerdeyse hepsini biliyorum ama dota2 de sanki bazı herolar bambaşka![]()
ne oldu Oğuzhan hatıraların mı depreşti
- - - Eklendi - - -
hayır heroların nerdeyse hepsini biliyorum ama dota2 de sanki bazı herolar bambaşka![]()
Aga bu aralar death prophet komasına girdim onun oyun sesi ve saçı lazım bana![]()